FALCONE, Pasquale Massimiliano
 Distribuzione geografica
Continente #
EU - Europa 6.709
NA - Nord America 3.194
AS - Asia 879
SA - Sud America 92
AF - Africa 39
OC - Oceania 11
Continente sconosciuto - Info sul continente non disponibili 2
Totale 10.926
Nazione #
IT - Italia 4.898
US - Stati Uniti d'America 3.166
UA - Ucraina 317
SE - Svezia 313
SG - Singapore 234
DE - Germania 212
HK - Hong Kong 212
FR - Francia 161
IE - Irlanda 149
RU - Federazione Russa 132
DK - Danimarca 114
CN - Cina 112
TR - Turchia 107
NL - Olanda 95
GB - Regno Unito 88
IR - Iran 77
BR - Brasile 75
KR - Corea 70
FI - Finlandia 63
BE - Belgio 36
CH - Svizzera 28
MA - Marocco 24
IN - India 21
PL - Polonia 18
CA - Canada 17
BG - Bulgaria 15
ES - Italia 14
AT - Austria 12
ID - Indonesia 12
CL - Cile 11
AU - Australia 9
RO - Romania 9
CZ - Repubblica Ceca 8
MX - Messico 8
CI - Costa d'Avorio 6
EG - Egitto 6
TH - Thailandia 6
LT - Lituania 5
TW - Taiwan 5
HR - Croazia 4
JP - Giappone 4
AR - Argentina 3
EE - Estonia 3
NO - Norvegia 3
PT - Portogallo 3
UZ - Uzbekistan 3
ZA - Sudafrica 3
AE - Emirati Arabi Uniti 2
BD - Bangladesh 2
EU - Europa 2
LB - Libano 2
NZ - Nuova Zelanda 2
PK - Pakistan 2
SK - Slovacchia (Repubblica Slovacca) 2
VE - Venezuela 2
VN - Vietnam 2
AL - Albania 1
BA - Bosnia-Erzegovina 1
EC - Ecuador 1
GP - Guadalupe 1
GR - Grecia 1
GT - Guatemala 1
HN - Honduras 1
IQ - Iraq 1
KW - Kuwait 1
LU - Lussemburgo 1
MK - Macedonia 1
MY - Malesia 1
NP - Nepal 1
PH - Filippine 1
RS - Serbia 1
SM - San Marino 1
SY - Repubblica araba siriana 1
Totale 10.926
Città #
Chandler 393
Jacksonville 323
Des Moines 310
Milan 278
Hong Kong 210
Ashburn 198
Fairfield 189
Boardman 187
Rome 160
Bologna 146
Dublin 145
Singapore 117
Modena 104
Wilmington 102
Ann Arbor 97
Parma 97
Woodbridge 95
San Mateo 84
Houston 82
Lawrence 71
Princeton 71
Centro 69
Marche 65
Cambridge 64
Turin 62
Seattle 59
The Dalles 51
Padova 38
Reggio Emilia 38
Palermo 35
Ancona 33
New York 33
Bari 29
Florence 28
Verona 28
Moscow 26
Naples 26
Dallas 23
Brussels 21
Fidenza 20
Genoa 20
Piacenza 20
San Diego 20
Catania 19
Napoli 19
Torino 19
Ferrara 18
Tolentino 18
Brescia 17
Washington 17
Beijing 16
Perugia 16
Castelfranco Emilia 15
Los Angeles 15
Pavia 15
Reggio Nell'emilia 15
Tehran 15
Bomporto 13
Redwood City 13
Sassuolo 13
Tabriz 13
Maranello 12
Rimini 12
Bergamo 11
Como 11
Rho 11
Shanghai 11
Boulder 10
Cagliari 10
Carpi 10
Chieti 10
Guangzhou 10
London 10
Redmond 10
Salerno 10
Messina 9
Mountain View 9
San Severo 9
Castelfidardo 8
Nieuwkoop 8
Nonantola 8
Paris 8
Ravenna 8
Rivergaro 8
Rovigo 8
Santa Clara 8
Senigallia 8
Vigevano 8
Warsaw 8
Cavriago 7
Giugliano in Campania 7
Iesi 7
Imola 7
Missaglia 7
Mumbai 7
Negrar 7
Norwalk 7
Salsomaggiore Terme 7
San Giuliano Milanese 7
Semarang 7
Totale 4.893
Nome #
Linee Guida per la Prevenzione della Solidificazione dell'Aceto 3.198
Aceto Balsamico Tradizionale: Indicatori di invecchiamento e rischio di solidificazione 658
Aceto Balsamico Tradizionale: il ruolo della viscosità nella qualità oggettiva e nella qualità percepita 560
Individuazione delle cause della cristallizzazione dell'aceto balsamico tradizionale e relative soluzione per la eliminazione del difetto 550
MICROBIOLOGIA DEGLI ALIMENTI 415
Food Quality and Functionality 153
Effects of malaxation time on the quality of extra virgin olive oil from the Ascolana tenera olive variety 140
Rheological Properties of Traditional Balsamic Vinegar: New Insights and Markers for Objective and Perceived Quality 118
The Gelatin-Coated Nanostructured Lipid Carrier (NLC) Containing Salvia officinalis Extract: Optimization by Combined D-Optimal Design and Its Application to Improve the Quality Parameters of Beef Burger 115
Textural changes of Canestrello Pugliese cheese measured during storage 113
A study on the Mechanical Relaxation under Heating of Parmigiano Reggiano cheese 110
null 106
Biotechnological production of cellulose by acetic acid bacteria: current state and perspectives 105
A Novel approach to the study of the bread porous structure: x-ray micro-tomography 99
null 98
A Mathematical Modeling of Freezing Process in the Batch Production of Ice Cream 96
Structure-composition relationships of the Traditional Balsamic Vinegar of Modena close to Jamming Transition (Part II): Threshold Control Parameters 96
Sugar Conversion Induced by the Application of Heat to Grape Must 95
New Approach to Investigate the Quality of Parmigiano Reggiano Cheese: Multi-Scale Virtualization of the Structure and Analysis of Fundamental Rheological Properties 95
L’approccio reologico nella valutazione della qualità degli Aceti Balsamici Tradizionali 91
Crystallization and Jamming in the Traditional Balsamic Vinegar. Food Research International 89
Estrapolazione di simulazioni di laboratorio alle condizioni di sterilizzazione termica per prodotti alimentari confezionati 89
Età dell'aceto balsamico ed altri aspetti pratici 89
Structure-composition relationships of the Traditional Balsamic Vinegar close to jamming transition 86
New Approach to Investigate the Quality of Parmigiano Reggiano Cheese: Multi-Scale Virtualization of the Structure and Analysis of Fundamental Rheological Properties 85
null 84
Effect of Ageing on Rheological Properties and Quality of Shanxi Aged Vinegar 84
null 83
Influence of the addition of buckwheat flour and durum wheat bran on spaghetti quality 83
Indagine non distruttiva sulla microstruttura del pane: Microtomografia a Raggi X a contrasto di fase 83
Parmigiano Reggiano cheese: A Structure and Rheological Analysis 76
Evaluating in vitro antimicrobial activity of thymol towards some food safety and hygiene indicating bacteria 76
null 76
Modeling Softening Kinetics at Cellular Scale and Phytochemicals Extractability in Cauliflower under Different Cooking Treatments 76
null 75
Determinazione della Diffusività Termica di alcuni prodotti alimentari: Metodo basato sulla minimizzazione dell'errore sulla temperatura sperimentale e temperatura calcolata 75
null 75
The emulsifying and foaming properties of Amuniacum gum (Dorema ammoniacum) in comparison with gum Arabic 73
Use of a natural antimicrobial substance to prolong the shelf-life of the mozzarella cheese 73
null 72
The effect of Macro and Nano‐emulsions of cinnamon essential oil on the properties of edible active films 71
Impact of low-oxygen processing techniques on the quality of white wines 70
Indicatori della Qualità dell'Aceto Balsamico Tradizionale 70
Development of a Novel Low-Calorie Lime Juice-Based Prebiotic Beverage Using a Combined Design Optimization Methodology 69
Active Packaging: Studio e messa a punto di assorbitori di ossigeno di tipo biologico 69
null 68
I Microrganismi dell'aceto balsamico. Atti del convegno: "Anche la tradizione va studiata" Risultati di un biennio di indagini per l'individuazione e il possibile impiego di starter per Aceto Balsamico Tradizionale 68
null 65
Approccio statistico alla composizione e alle proprietà sensoriali dell’aceto 64
null 63
Effect of malaxation time on the quality of extra virgin olive oil 62
null 61
null 61
Analisi Sensoriale dell’Aceto Balsamico Tradizionale 60
Aspetti Metodologici e Strumentali ritenuti critici per la Progettazione ed il Controllo di un Metodo di Simulazione dei Processi di Sterilizzazione Termica 59
null 56
Molecular Size Distribution in Long-aged Food Beverages and Alcoholic Drinks: A Preliminary Inquiry towards Understanding Physical-and Sensory-Related Properties 55
Impact of Mild Oven Cooking Treatments on Carotenoids and Tocopherols of Cheddar and Depurple Cauliflower (Brassica oleracea L. var. botrytis) 53
null 53
Cauliflower by-products as functional ingredient in bakery foods: Fortification of pizza with glucosinolates, carotenoids and phytosterols 50
Evaluation of quality and thermodynamic properties of walnuts (Juglans regia L.) at different ripening levels 49
null 49
Polysaccharide extracted from Althaea officinalis L. root: New studies of structural, rheological and antioxidant properties 49
Molecular Size distribution in Long-Aged Food Beverages and Alcoholic Drinks: A preliminary Inquiry Towards Understanding Physical- and Sensory-Related Properties 46
Bioactives and Technological Quality of Functional Biscuits Containing Flour and Liquid Extracts from Broccoli By-Products 45
Zuccheri e Brix, due semplici parametri di discriminazione degli aceti 45
null 44
Produttività della batteria e qualità dell'aceto 44
null 43
null 41
Il sapore dell'aceto 41
I microrganismi dell'aceto balsamico 41
null 41
Application of mixture design methodology for development of high antioxidant fruity functional beverage 41
null 39
null 38
null 38
Studio dell’attività antimicrobica di un composto naturale: il timolo 37
null 36
Physicochemical and rheological characterization of a novel hydrocolloid extracted from Althaea officinalis root 35
A study on the antimicrobial activity of thymol intended as natural preservative 31
New Healthy Low-Sugar and Carotenoid-Enriched/High-Antioxidant Beverage: Study of Optimization and Physicochemical Properties 28
A rheological approach to the quantitative assessment of Traditional Balsamic Vinegar quality 23
A study on the antimicrobial activity of thymol intended as natural preservative in food applications 22
Effect of composition on the rheological properties of traditional balsamic vinegar 22
Three-dimensional quantitative analysis of bread crumb by X-ray microtomography 21
A novel approach to the study of bread porous structure: phase-contrast X-ray microtomography 20
Impact of Modern Oven Treatments on Lipid Oxidation and Vitamin E Content of Fillets from Sardine (Sardina pilchardus) at Different Reproductive Cycle Phases 17
Physico-Mechanical Optimization and Antimicrobial Properties of the Bionanocomposite Films Containing Gallic Acid and Zinc Oxide Nanoparticles 17
Effectiveness of pasteurization on Alicyclobacillus aciditerrestris spore in presence of low molecular weight chitosan 17
Molecular size and molecular size distribution affecting Traditional Balsamic Vinegar ageing. 16
Visualizzazione e caratterizzazione della struttura interna del pane. Impiego della microtomografia assiale computerizzata in contrasto di fase 14
Color Changes of Tomato Purees During Storage at Freezing Temperatures 14
Effect of carboxymethylcellulose and pregelatinized corn starch on the quality of amaranthus spaghetti 13
Imaging Techniques for the Study of Food Microstructure. A Review 12
Quality of spaghetti in base amaranthus wholemeal flour added with quinoa, broad bean and chick pea 12
Use of entrapped microorganisms as biological oxygen-scavengers in food packaging applications 12
The study of acidifying blanching of pickled “Cicorino” leaves using response surface methodology 10
Effect of Equivalent Thermal Treatments on the Color and the Antioxidant Activity of Tomato Purees 10
Una Nuova Prospettiva di Studio della Qualità degli aceti: Analisi della Distribuzione delle Dimensioni Molecolari 10
Totale 11.043
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Totale Lug Ago Sett Ott Nov Dic Gen Feb Mar Apr Mag Giu
2019/2020175 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 49 126
2020/20211.785 77 102 159 86 189 145 184 176 202 187 204 74
2021/20221.305 47 206 61 77 46 69 128 111 122 182 83 173
2022/20232.373 131 172 166 181 176 537 129 185 377 46 145 128
2023/20241.552 164 85 132 180 178 188 99 137 45 91 79 174
2024/20251.718 134 174 98 86 110 138 279 134 268 172 125 0
Totale 11.091