FALCONE, Pasquale Massimiliano
 Distribuzione geografica
Continente #
EU - Europa 6.100
NA - Nord America 3.082
AS - Asia 563
AF - Africa 37
SA - Sud America 18
OC - Oceania 10
Continente sconosciuto - Info sul continente non disponibili 2
Totale 9.812
Nazione #
IT - Italia 4.528
US - Stati Uniti d'America 3.063
UA - Ucraina 317
SE - Svezia 313
DE - Germania 197
SG - Singapore 180
FR - Francia 161
IE - Irlanda 147
DK - Danimarca 114
TR - Turchia 106
CN - Cina 84
GB - Regno Unito 80
IR - Iran 69
KR - Corea 67
FI - Finlandia 61
BE - Belgio 36
CH - Svizzera 28
NL - Olanda 28
MA - Marocco 24
IN - India 20
BG - Bulgaria 13
CA - Canada 13
ES - Italia 13
ID - Indonesia 12
PL - Polonia 11
CL - Cile 10
RU - Federazione Russa 10
AU - Australia 9
RO - Romania 9
CZ - Repubblica Ceca 8
BR - Brasile 7
CI - Costa d'Avorio 7
EG - Egitto 6
TH - Thailandia 6
HK - Hong Kong 5
AT - Austria 4
HR - Croazia 4
EE - Estonia 3
JP - Giappone 3
MX - Messico 3
NO - Norvegia 3
PT - Portogallo 3
AE - Emirati Arabi Uniti 2
EU - Europa 2
LB - Libano 2
LT - Lituania 2
SK - Slovacchia (Repubblica Slovacca) 2
TW - Taiwan 2
AR - Argentina 1
GP - Guadalupe 1
GR - Grecia 1
GT - Guatemala 1
HN - Honduras 1
IQ - Iraq 1
KW - Kuwait 1
LU - Lussemburgo 1
MK - Macedonia 1
MY - Malesia 1
NZ - Nuova Zelanda 1
PH - Filippine 1
RS - Serbia 1
SM - San Marino 1
UZ - Uzbekistan 1
Totale 9.812
Città #
Chandler 393
Jacksonville 323
Des Moines 308
Milan 239
Ashburn 192
Fairfield 189
Boardman 188
Dublin 143
Rome 134
Bologna 127
Wilmington 102
Ann Arbor 97
Woodbridge 95
Parma 93
Modena 89
San Mateo 84
Houston 82
Lawrence 71
Princeton 71
Singapore 70
Centro 69
Marche 65
Cambridge 64
Seattle 59
Turin 57
New York 33
Palermo 32
Reggio Emilia 32
Ancona 26
Bari 26
Florence 26
Verona 25
Dallas 23
Brussels 21
Padova 21
Fidenza 20
Piacenza 20
San Diego 20
Napoli 19
Tolentino 19
Torino 19
Ferrara 18
Genoa 18
Naples 18
Brescia 17
Washington 17
Beijing 16
Castelfranco Emilia 15
Catania 15
Pavia 15
Reggio Nell'emilia 15
Tehran 15
Bomporto 13
Redwood City 13
Tabriz 13
Maranello 12
Rimini 12
Sassuolo 12
Bergamo 11
Rho 11
Boulder 10
Cagliari 10
Carpi 10
Chieti 10
London 10
Redmond 10
Salerno 10
Shanghai 10
Como 9
Mountain View 9
San Severo 9
Los Angeles 8
Nieuwkoop 8
Nonantola 8
Paris 8
Ravenna 8
Rivergaro 8
Rovigo 8
Senigallia 8
Vigevano 8
Abidjan 7
Cavriago 7
Giugliano in Campania 7
Guangzhou 7
Iesi 7
Missaglia 7
Mumbai 7
Negrar 7
Norwalk 7
Perugia 7
Salsomaggiore Terme 7
San Giuliano Milanese 7
Semarang 7
Trieste 7
Cadelbosco di Sopra 6
Cairo 6
Campobasso 6
Castelfidardo 6
Finale Emilia 6
Forlì 6
Totale 4.375
Nome #
Linee Guida per la Prevenzione della Solidificazione dell'Aceto 2.969
Aceto Balsamico Tradizionale: Indicatori di invecchiamento e rischio di solidificazione 639
Individuazione delle cause della cristallizzazione dell'aceto balsamico tradizionale e relative soluzione per la eliminazione del difetto 531
Aceto Balsamico Tradizionale: il ruolo della viscosità nella qualità oggettiva e nella qualità percepita 479
MICROBIOLOGIA DEGLI ALIMENTI 322
Food Quality and Functionality 139
Rheological Properties of Traditional Balsamic Vinegar: New Insights and Markers for Objective and Perceived Quality 110
Effects of malaxation time on the quality of extra virgin olive oil from the Ascolana tenera olive variety 109
null 106
Textural changes of Canestrello Pugliese cheese measured during storage 102
A study on the Mechanical Relaxation under Heating of Parmigiano Reggiano cheese 102
null 98
Biotechnological production of cellulose by acetic acid bacteria: current state and perspectives 96
A Novel approach to the study of the bread porous structure: x-ray micro-tomography 90
Structure-composition relationships of the Traditional Balsamic Vinegar of Modena close to Jamming Transition (Part II): Threshold Control Parameters 90
The Gelatin-Coated Nanostructured Lipid Carrier (NLC) Containing Salvia officinalis Extract: Optimization by Combined D-Optimal Design and Its Application to Improve the Quality Parameters of Beef Burger 89
Sugar Conversion Induced by the Application of Heat to Grape Must 88
L’approccio reologico nella valutazione della qualità degli Aceti Balsamici Tradizionali 88
New Approach to Investigate the Quality of Parmigiano Reggiano Cheese: Multi-Scale Virtualization of the Structure and Analysis of Fundamental Rheological Properties 88
A Mathematical Modeling of Freezing Process in the Batch Production of Ice Cream 86
null 84
Età dell'aceto balsamico ed altri aspetti pratici 84
null 83
Crystallization and Jamming in the Traditional Balsamic Vinegar. Food Research International 82
Structure-composition relationships of the Traditional Balsamic Vinegar close to jamming transition 81
Estrapolazione di simulazioni di laboratorio alle condizioni di sterilizzazione termica per prodotti alimentari confezionati 76
Influence of the addition of buckwheat flour and durum wheat bran on spaghetti quality 76
New Approach to Investigate the Quality of Parmigiano Reggiano Cheese: Multi-Scale Virtualization of the Structure and Analysis of Fundamental Rheological Properties 76
null 76
null 75
null 75
null 72
Parmigiano Reggiano cheese: A Structure and Rheological Analysis 72
Evaluating in vitro antimicrobial activity of thymol towards some food safety and hygiene indicating bacteria 71
Effect of Ageing on Rheological Properties and Quality of Shanxi Aged Vinegar 69
Modeling Softening Kinetics at Cellular Scale and Phytochemicals Extractability in Cauliflower under Different Cooking Treatments 69
null 68
Indagine non distruttiva sulla microstruttura del pane: Microtomografia a Raggi X a contrasto di fase 66
The effect of Macro and Nano‐emulsions of cinnamon essential oil on the properties of edible active films 66
null 65
Determinazione della Diffusività Termica di alcuni prodotti alimentari: Metodo basato sulla minimizzazione dell'errore sulla temperatura sperimentale e temperatura calcolata 65
Impact of low-oxygen processing techniques on the quality of white wines 64
The emulsifying and foaming properties of Amuniacum gum (Dorema ammoniacum) in comparison with gum Arabic 64
null 63
null 61
null 61
Active Packaging: Studio e messa a punto di assorbitori di ossigeno di tipo biologico 60
Use of a natural antimicrobial substance to prolong the shelf-life of the mozzarella cheese 60
Indicatori della Qualità dell'Aceto Balsamico Tradizionale 59
Effect of malaxation time on the quality of extra virgin olive oil 57
null 56
Approccio statistico alla composizione e alle proprietà sensoriali dell’aceto 55
null 53
Development of a novel low-calorie lime juice based prebiotic/ high-antioxidant beverage using combined design optimization methodology 52
Aspetti Metodologici e Strumentali ritenuti critici per la Progettazione ed il Controllo di un Metodo di Simulazione dei Processi di Sterilizzazione Termica 50
I Microrganismi dell'aceto balsamico. Atti del convegno: "Anche la tradizione va studiata" Risultati di un biennio di indagini per l'individuazione e il possibile impiego di starter per Aceto Balsamico Tradizionale 50
null 49
Molecular Size Distribution in Long-aged Food Beverages and Alcoholic Drinks: A Preliminary Inquiry towards Understanding Physical-and Sensory-Related Properties 48
null 44
null 43
Analisi Sensoriale dell’Aceto Balsamico Tradizionale 41
null 41
null 41
Polysaccharide extracted from Althaea officinalis L. root: New studies of structural, rheological and antioxidant properties 41
Molecular Size distribution in Long-Aged Food Beverages and Alcoholic Drinks: A preliminary Inquiry Towards Understanding Physical- and Sensory-Related Properties 40
Impact of Mild Oven Cooking Treatments on Carotenoids and Tocopherols of Cheddar and Depurple Cauliflower (Brassica oleracea L. var. botrytis) 39
null 39
Produttività della batteria e qualità dell'aceto 39
null 38
null 38
Il sapore dell'aceto 37
null 36
Cauliflower by-products as functional ingredient in bakery foods: Fortification of pizza with glucosinolates, carotenoids and phytosterols 34
Studio dell’attività antimicrobica di un composto naturale: il timolo 34
I microrganismi dell'aceto balsamico 34
Application of mixture design methodology for development of high antioxidant fruity functional beverage 34
Zuccheri e Brix, due semplici parametri di discriminazione degli aceti 24
Physicochemical and rheological characterization of a novel hydrocolloid extracted from Althaea officinalis root 23
Bioactives and Technological Quality of Functional Biscuits Containing Flour and Liquid Extracts from Broccoli By-Products 22
A study on the antimicrobial activity of thymol intended as natural preservative 22
A rheological approach to the quantitative assessment of Traditional Balsamic Vinegar quality 16
New Healthy Low-Sugar and Carotenoid-Enriched/High-Antioxidant Beverage: Study of Optimization and Physicochemical Properties 15
A novel approach to the study of bread porous structure: phase-contrast X-ray microtomography 15
Three-dimensional quantitative analysis of bread crumb by X-ray microtomography 14
Effectiveness of pasteurization on Alicyclobacillus aciditerrestris spore in presence of low molecular weight chitosan 13
A study on the antimicrobial activity of thymol intended as natural preservative in food applications 13
Effect of composition on the rheological properties of traditional balsamic vinegar 13
Molecular size and molecular size distribution affecting Traditional Balsamic Vinegar ageing. 13
Visualizzazione e caratterizzazione della struttura interna del pane. Impiego della microtomografia assiale computerizzata in contrasto di fase 11
Imaging Techniques for the Study of Food Microstructure. A Review 10
Physico-Mechanical Optimization and Antimicrobial Properties of the Bionanocomposite Films Containing Gallic Acid and Zinc Oxide Nanoparticles 10
Quality of spaghetti in base amaranthus wholemeal flour added with quinoa, broad bean and chick pea 9
Use of entrapped microorganisms as biological oxygen-scavengers in food packaging applications 9
Effect of carboxymethylcellulose and pregelatinized corn starch on the quality of amaranthus spaghetti 8
The study of acidifying blanching of pickled “Cicorino” leaves using response surface methodology 8
null 7
Color Changes of Tomato Purees During Storage at Freezing Temperatures 7
Technological and Microbiological Aspects of Traditional Balsamic Vinegar and Their Influence on Quality and Sensorial Properties 6
Una Nuova Prospettiva di Studio della Qualità degli aceti: Analisi della Distribuzione delle Dimensioni Molecolari 6
Estrapolazioni di Simulazioni di laboratorio alle condizioni di Sterilizzazione Termica per Prodotti alimentari Confezionati 6
Totale 9.927
Categoria #
all - tutte 29.289
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curatela - curatele 0
other - altro 0
patent - brevetti 0
selected - selezionate 0
volume - volumi 0
Totale 29.289


Totale Lug Ago Sett Ott Nov Dic Gen Feb Mar Apr Mag Giu
2019/2020613 0 0 0 0 102 34 107 32 105 58 49 126
2020/20211.785 77 102 159 86 189 145 184 176 202 187 204 74
2021/20221.305 47 206 61 77 46 69 128 111 122 182 83 173
2022/20232.373 131 172 166 181 176 537 129 185 377 46 145 128
2023/20241.552 164 85 132 180 178 188 99 137 45 91 79 174
2024/2025574 137 176 98 86 77 0 0 0 0 0 0 0
Totale 9.947