FALCONE, Pasquale Massimiliano
 Distribuzione geografica
Continente #
EU - Europa 5.813
NA - Nord America 2.973
AS - Asia 462
SA - Sud America 13
OC - Oceania 8
AF - Africa 7
Continente sconosciuto - Info sul continente non disponibili 2
Totale 9.278
Nazione #
IT - Italia 4.293
US - Stati Uniti d'America 2.954
UA - Ucraina 317
SE - Svezia 313
DE - Germania 194
IE - Irlanda 147
FR - Francia 137
DK - Danimarca 114
SG - Singapore 107
TR - Turchia 106
GB - Regno Unito 76
IR - Iran 67
KR - Corea 67
CN - Cina 66
FI - Finlandia 61
BE - Belgio 36
CH - Svizzera 27
IN - India 20
NL - Olanda 14
BG - Bulgaria 13
CA - Canada 13
ES - Italia 11
PL - Polonia 11
RO - Romania 9
RU - Federazione Russa 9
CL - Cile 8
AU - Australia 7
ID - Indonesia 7
EG - Egitto 6
TH - Thailandia 6
CZ - Repubblica Ceca 5
AT - Austria 4
BR - Brasile 4
HR - Croazia 4
EE - Estonia 3
HK - Hong Kong 3
JP - Giappone 3
MX - Messico 3
NO - Norvegia 3
PT - Portogallo 3
AE - Emirati Arabi Uniti 2
EU - Europa 2
LB - Libano 2
LT - Lituania 2
SK - Slovacchia (Repubblica Slovacca) 2
TW - Taiwan 2
AR - Argentina 1
CI - Costa d'Avorio 1
GP - Guadalupe 1
GR - Grecia 1
GT - Guatemala 1
HN - Honduras 1
IQ - Iraq 1
KW - Kuwait 1
LU - Lussemburgo 1
MK - Macedonia 1
MY - Malesia 1
NZ - Nuova Zelanda 1
PH - Filippine 1
RS - Serbia 1
SM - San Marino 1
Totale 9.278
Città #
Chandler 393
Jacksonville 323
Des Moines 308
Milan 221
Ashburn 189
Fairfield 189
Dublin 143
Rome 122
Bologna 120
Boardman 108
Wilmington 102
Ann Arbor 97
Woodbridge 95
Modena 85
Parma 85
San Mateo 84
Houston 82
Lawrence 71
Princeton 71
Centro 69
Marche 65
Cambridge 64
Seattle 59
Turin 53
New York 33
Palermo 29
Singapore 27
Bari 24
Ancona 23
Reggio Emilia 23
Verona 23
Brussels 21
Fidenza 20
Florence 20
Piacenza 20
San Diego 20
Napoli 19
Padova 19
Tolentino 19
Torino 19
Ferrara 18
Brescia 17
Beijing 16
Dallas 16
Naples 16
Washington 16
Castelfranco Emilia 15
Catania 15
Pavia 15
Reggio Nell'emilia 15
Tehran 15
Genoa 14
Bomporto 13
Redwood City 13
Tabriz 13
Maranello 12
Rimini 12
Sassuolo 12
Rho 11
Boulder 10
Cagliari 10
Carpi 10
Chieti 10
Redmond 10
Como 9
London 9
Mountain View 9
San Severo 9
Bergamo 8
Los Angeles 8
Nieuwkoop 8
Nonantola 8
Paris 8
Ravenna 8
Rivergaro 8
Rovigo 8
Shanghai 8
Vigevano 8
Cavriago 7
Iesi 7
Mumbai 7
Negrar 7
Norwalk 7
Perugia 7
Salsomaggiore Terme 7
San Giuliano Milanese 7
Trieste 7
Cadelbosco di Sopra 6
Cairo 6
Campobasso 6
Castelfidardo 6
Finale Emilia 6
Forlì 6
Isernia 6
Massa 6
Monza 6
Osimo 6
Pavullo Nel Frignano 6
Pune 6
Senigallia 6
Totale 4.138
Nome #
Linee Guida per la Prevenzione della Solidificazione dell'Aceto 2.845
Aceto Balsamico Tradizionale: Indicatori di invecchiamento e rischio di solidificazione 631
Individuazione delle cause della cristallizzazione dell'aceto balsamico tradizionale e relative soluzione per la eliminazione del difetto 516
Aceto Balsamico Tradizionale: il ruolo della viscosità nella qualità oggettiva e nella qualità percepita 432
MICROBIOLOGIA DEGLI ALIMENTI 273
Food Quality and Functionality 128
Rheological Properties of Traditional Balsamic Vinegar: New Insights and Markers for Objective and Perceived Quality 109
null 106
Effects of malaxation time on the quality of extra virgin olive oil from the Ascolana tenera olive variety 104
null 98
Textural changes of Canestrello Pugliese cheese measured during storage 97
A study on the Mechanical Relaxation under Heating of Parmigiano Reggiano cheese 97
Biotechnological production of cellulose by acetic acid bacteria: current state and perspectives 92
Structure-composition relationships of the Traditional Balsamic Vinegar of Modena close to Jamming Transition (Part II): Threshold Control Parameters 88
Sugar Conversion Induced by the Application of Heat to Grape Must 86
L’approccio reologico nella valutazione della qualità degli Aceti Balsamici Tradizionali 86
A Novel approach to the study of the bread porous structure: x-ray micro-tomography 84
null 84
New Approach to Investigate the Quality of Parmigiano Reggiano Cheese: Multi-Scale Virtualization of the Structure and Analysis of Fundamental Rheological Properties 84
A Mathematical Modeling of Freezing Process in the Batch Production of Ice Cream 84
null 83
Crystallization and Jamming in the Traditional Balsamic Vinegar. Food Research International 79
Structure-composition relationships of the Traditional Balsamic Vinegar close to jamming transition 79
The Gelatin-Coated Nanostructured Lipid Carrier (NLC) Containing Salvia officinalis Extract: Optimization by Combined D-Optimal Design and Its Application to Improve the Quality Parameters of Beef Burger 76
null 76
null 75
null 75
Influence of the addition of buckwheat flour and durum wheat bran on spaghetti quality 74
Età dell'aceto balsamico ed altri aspetti pratici 74
null 72
New Approach to Investigate the Quality of Parmigiano Reggiano Cheese: Multi-Scale Virtualization of the Structure and Analysis of Fundamental Rheological Properties 71
Evaluating in vitro antimicrobial activity of thymol towards some food safety and hygiene indicating bacteria 70
null 68
Parmigiano Reggiano cheese: A Structure and Rheological Analysis 68
Effect of Ageing on Rheological Properties and Quality of Shanxi Aged Vinegar 68
Estrapolazione di simulazioni di laboratorio alle condizioni di sterilizzazione termica per prodotti alimentari confezionati 66
null 65
The effect of Macro and Nano‐emulsions of cinnamon essential oil on the properties of edible active films 65
null 63
Determinazione della Diffusività Termica di alcuni prodotti alimentari: Metodo basato sulla minimizzazione dell'errore sulla temperatura sperimentale e temperatura calcolata 62
Indagine non distruttiva sulla microstruttura del pane: Microtomografia a Raggi X a contrasto di fase 62
Impact of low-oxygen processing techniques on the quality of white wines 62
The emulsifying and foaming properties of Amuniacum gum (Dorema ammoniacum) in comparison with gum Arabic 62
null 61
null 61
Active Packaging: Studio e messa a punto di assorbitori di ossigeno di tipo biologico 57
Use of a natural antimicrobial substance to prolong the shelf-life of the mozzarella cheese 57
null 56
Modeling Softening Kinetics at Cellular Scale and Phytochemicals Extractability in Cauliflower under Different Cooking Treatments 56
Effect of malaxation time on the quality of extra virgin olive oil 55
Indicatori della Qualità dell'Aceto Balsamico Tradizionale 54
null 53
Approccio statistico alla composizione e alle proprietà sensoriali dell’aceto 52
null 49
Development of a novel low-calorie lime juice based prebiotic/ high-antioxidant beverage using combined design optimization methodology 48
Aspetti Metodologici e Strumentali ritenuti critici per la Progettazione ed il Controllo di un Metodo di Simulazione dei Processi di Sterilizzazione Termica 47
Molecular Size Distribution in Long-aged Food Beverages and Alcoholic Drinks: A Preliminary Inquiry towards Understanding Physical-and Sensory-Related Properties 46
I Microrganismi dell'aceto balsamico. Atti del convegno: "Anche la tradizione va studiata" Risultati di un biennio di indagini per l'individuazione e il possibile impiego di starter per Aceto Balsamico Tradizionale 45
null 44
null 43
null 41
null 41
null 39
null 38
null 38
Produttività della batteria e qualità dell'aceto 37
Molecular Size distribution in Long-Aged Food Beverages and Alcoholic Drinks: A preliminary Inquiry Towards Understanding Physical- and Sensory-Related Properties 37
Polysaccharide extracted from Althaea officinalis L. root: New studies of structural, rheological and antioxidant properties 37
null 36
Il sapore dell'aceto 35
Analisi Sensoriale dell’Aceto Balsamico Tradizionale 33
Impact of Mild Oven Cooking Treatments on Carotenoids and Tocopherols of Cheddar and Depurple Cauliflower (Brassica oleracea L. var. botrytis) 33
I microrganismi dell'aceto balsamico 32
Studio dell’attività antimicrobica di un composto naturale: il timolo 31
Application of mixture design methodology for development of high antioxidant fruity functional beverage 31
Cauliflower by-products as functional ingredient in bakery foods: Fortification of pizza with glucosinolates, carotenoids and phytosterols 26
Physicochemical and rheological characterization of a novel hydrocolloid extracted from Althaea officinalis root 20
Bioactives and Technological Quality of Functional Biscuits Containing Flour and Liquid Extracts from Broccoli By-Products 17
A rheological approach to the quantitative assessment of Traditional Balsamic Vinegar quality 14
A study on the antimicrobial activity of thymol intended as natural preservative 13
Molecular size and molecular size distribution affecting Traditional Balsamic Vinegar ageing. 12
Three-dimensional quantitative analysis of bread crumb by X-ray microtomography 11
New Healthy Low-Sugar and Carotenoid-Enriched/High-Antioxidant Beverage: Study of Optimization and Physicochemical Properties 11
A novel approach to the study of bread porous structure: phase-contrast X-ray microtomography 11
A study on the antimicrobial activity of thymol intended as natural preservative in food applications 11
Visualizzazione e caratterizzazione della struttura interna del pane. Impiego della microtomografia assiale computerizzata in contrasto di fase 10
Imaging Techniques for the Study of Food Microstructure. A Review 9
Use of entrapped microorganisms as biological oxygen-scavengers in food packaging applications 8
null 7
Quality of spaghetti in base amaranthus wholemeal flour added with quinoa, broad bean and chick pea 7
Effect of carboxymethylcellulose and pregelatinized corn starch on the quality of amaranthus spaghetti 7
Physico-Mechanical Optimization and Antimicrobial Properties of the Bionanocomposite Films Containing Gallic Acid and Zinc Oxide Nanoparticles 7
The study of acidifying blanching of pickled “Cicorino” leaves using response surface methodology 7
Effectiveness of pasteurization on Alicyclobacillus aciditerrestris spore in presence of low molecular weight chitosan 7
Color Changes of Tomato Purees During Storage at Freezing Temperatures 5
Effect of composition on the rheological properties of traditional balsamic vinegar 5
Zuccheri e Brix, due semplici parametri di discriminazione degli aceti 5
Una Nuova Prospettiva di Studio della Qualità degli aceti: Analisi della Distribuzione delle Dimensioni Molecolari 5
Technological and Microbiological Aspects of Traditional Balsamic Vinegar and Their Influence on Quality and Sensorial Properties 4
Estrapolazioni di Simulazioni di laboratorio alle condizioni di Sterilizzazione Termica per Prodotti alimentari Confezionati 4
Totale 9.405
Categoria #
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Totale 25.438


Totale Lug Ago Sett Ott Nov Dic Gen Feb Mar Apr Mag Giu
2019/2020818 41 30 94 40 102 34 107 32 105 58 49 126
2020/20211.785 77 102 159 86 189 145 184 176 202 187 204 74
2021/20221.305 47 206 61 77 46 69 128 111 122 182 83 173
2022/20232.373 131 172 166 181 176 537 129 185 377 46 145 128
2023/20241.552 164 85 132 180 178 188 99 137 45 91 79 174
2024/202540 40 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0
Totale 9.413