FALCONE, Pasquale Massimiliano
 Distribuzione geografica
Continente #
EU - Europa 5.706
NA - Nord America 2.946
AS - Asia 366
SA - Sud America 13
OC - Oceania 8
AF - Africa 7
Continente sconosciuto - Info sul continente non disponibili 2
Totale 9.048
Nazione #
IT - Italia 4.193
US - Stati Uniti d'America 2.928
UA - Ucraina 317
SE - Svezia 313
DE - Germania 193
IE - Irlanda 147
FR - Francia 133
DK - Danimarca 114
TR - Turchia 106
GB - Regno Unito 76
SG - Singapore 68
KR - Corea 67
IR - Iran 64
FI - Finlandia 61
BE - Belgio 36
CH - Svizzera 27
CN - Cina 21
IN - India 19
BG - Bulgaria 13
NL - Olanda 13
CA - Canada 12
ES - Italia 11
PL - Polonia 11
RU - Federazione Russa 9
CL - Cile 8
RO - Romania 8
AU - Australia 7
EG - Egitto 6
TH - Thailandia 6
CZ - Repubblica Ceca 5
ID - Indonesia 5
AT - Austria 4
BR - Brasile 4
HR - Croazia 4
EE - Estonia 3
MX - Messico 3
NO - Norvegia 3
PT - Portogallo 3
EU - Europa 2
LB - Libano 2
LT - Lituania 2
SK - Slovacchia (Repubblica Slovacca) 2
TW - Taiwan 2
AE - Emirati Arabi Uniti 1
AR - Argentina 1
CI - Costa d'Avorio 1
GP - Guadalupe 1
GR - Grecia 1
GT - Guatemala 1
HN - Honduras 1
IQ - Iraq 1
JP - Giappone 1
KW - Kuwait 1
LU - Lussemburgo 1
MK - Macedonia 1
MY - Malesia 1
NZ - Nuova Zelanda 1
PH - Filippine 1
RS - Serbia 1
SM - San Marino 1
Totale 9.048
Città #
Chandler 393
Jacksonville 323
Des Moines 308
Milan 212
Ashburn 189
Fairfield 189
Dublin 143
Bologna 119
Rome 118
Wilmington 102
Ann Arbor 97
Woodbridge 95
Boardman 91
San Mateo 84
Houston 82
Parma 82
Modena 78
Lawrence 71
Princeton 71
Centro 69
Marche 65
Cambridge 64
Seattle 59
Turin 53
New York 33
Palermo 26
Verona 23
Bari 22
Reggio Emilia 22
Ancona 21
Brussels 21
Fidenza 20
Piacenza 20
San Diego 20
Florence 19
Napoli 19
Padova 19
Torino 19
Brescia 17
Dallas 16
Ferrara 16
Naples 16
Washington 16
Castelfranco Emilia 15
Pavia 15
Reggio Nell'emilia 15
Tehran 15
Beijing 14
Genoa 14
Bomporto 13
Catania 13
Redwood City 13
Tabriz 13
Maranello 12
Rimini 12
Sassuolo 12
Tolentino 12
Rho 11
Boulder 10
Cagliari 10
Carpi 10
Chieti 10
Redmond 10
Como 9
London 9
Mountain View 9
San Severo 9
Bergamo 8
Los Angeles 8
Nieuwkoop 8
Nonantola 8
Ravenna 8
Rivergaro 8
Rovigo 8
Vigevano 8
Cavriago 7
Iesi 7
Mumbai 7
Negrar 7
Norwalk 7
Paris 7
Salsomaggiore Terme 7
San Giuliano Milanese 7
Trieste 7
Cadelbosco di Sopra 6
Cairo 6
Campobasso 6
Castelfidardo 6
Finale Emilia 6
Forlì 6
Isernia 6
Massa 6
Monza 6
Pavullo Nel Frignano 6
Pune 6
Senigallia 6
Sesto Fiorentino 6
Soliera 6
Stresa 6
Toronto 6
Totale 4.050
Nome #
Linee Guida per la Prevenzione della Solidificazione dell'Aceto 2.797
Aceto Balsamico Tradizionale: Indicatori di invecchiamento e rischio di solidificazione 630
Individuazione delle cause della cristallizzazione dell'aceto balsamico tradizionale e relative soluzione per la eliminazione del difetto 507
Aceto Balsamico Tradizionale: il ruolo della viscosità nella qualità oggettiva e nella qualità percepita 417
MICROBIOLOGIA DEGLI ALIMENTI 250
Food Quality and Functionality 126
Rheological Properties of Traditional Balsamic Vinegar: New Insights and Markers for Objective and Perceived Quality 108
null 106
Effects of malaxation time on the quality of extra virgin olive oil from the Ascolana tenera olive variety 100
null 98
Textural changes of Canestrello Pugliese cheese measured during storage 95
A study on the Mechanical Relaxation under Heating of Parmigiano Reggiano cheese 93
Biotechnological production of cellulose by acetic acid bacteria: current state and perspectives 91
Sugar Conversion Induced by the Application of Heat to Grape Must 84
null 84
Structure-composition relationships of the Traditional Balsamic Vinegar of Modena close to Jamming Transition (Part II): Threshold Control Parameters 84
null 83
L’approccio reologico nella valutazione della qualità degli Aceti Balsamici Tradizionali 83
New Approach to Investigate the Quality of Parmigiano Reggiano Cheese: Multi-Scale Virtualization of the Structure and Analysis of Fundamental Rheological Properties 83
A Novel approach to the study of the bread porous structure: x-ray micro-tomography 80
A Mathematical Modeling of Freezing Process in the Batch Production of Ice Cream 80
Crystallization and Jamming in the Traditional Balsamic Vinegar. Food Research International 77
Structure-composition relationships of the Traditional Balsamic Vinegar close to jamming transition 77
null 76
null 75
null 75
Influence of the addition of buckwheat flour and durum wheat bran on spaghetti quality 73
null 72
Età dell'aceto balsamico ed altri aspetti pratici 71
New Approach to Investigate the Quality of Parmigiano Reggiano Cheese: Multi-Scale Virtualization of the Structure and Analysis of Fundamental Rheological Properties 71
The Gelatin-Coated Nanostructured Lipid Carrier (NLC) Containing Salvia officinalis Extract: Optimization by Combined D-Optimal Design and Its Application to Improve the Quality Parameters of Beef Burger 70
null 68
Parmigiano Reggiano cheese: A Structure and Rheological Analysis 68
Evaluating in vitro antimicrobial activity of thymol towards some food safety and hygiene indicating bacteria 68
Effect of Ageing on Rheological Properties and Quality of Shanxi Aged Vinegar 67
null 65
Estrapolazione di simulazioni di laboratorio alle condizioni di sterilizzazione termica per prodotti alimentari confezionati 64
null 63
The emulsifying and foaming properties of Amuniacum gum (Dorema ammoniacum) in comparison with gum Arabic 62
null 61
Indagine non distruttiva sulla microstruttura del pane: Microtomografia a Raggi X a contrasto di fase 61
Impact of low-oxygen processing techniques on the quality of white wines 61
null 61
The effect of Macro and Nano‐emulsions of cinnamon essential oil on the properties of edible active films 61
null 56
Active Packaging: Studio e messa a punto di assorbitori di ossigeno di tipo biologico 56
Use of a natural antimicrobial substance to prolong the shelf-life of the mozzarella cheese 56
Effect of malaxation time on the quality of extra virgin olive oil 54
null 53
Indicatori della Qualità dell'Aceto Balsamico Tradizionale 52
Determinazione della Diffusività Termica di alcuni prodotti alimentari: Metodo basato sulla minimizzazione dell'errore sulla temperatura sperimentale e temperatura calcolata 51
Approccio statistico alla composizione e alle proprietà sensoriali dell’aceto 51
Modeling Softening Kinetics at Cellular Scale and Phytochemicals Extractability in Cauliflower under Different Cooking Treatments 51
null 49
Aspetti Metodologici e Strumentali ritenuti critici per la Progettazione ed il Controllo di un Metodo di Simulazione dei Processi di Sterilizzazione Termica 46
Molecular Size Distribution in Long-aged Food Beverages and Alcoholic Drinks: A Preliminary Inquiry towards Understanding Physical-and Sensory-Related Properties 46
Development of a novel low-calorie lime juice based prebiotic/ high-antioxidant beverage using combined design optimization methodology 45
I Microrganismi dell'aceto balsamico. Atti del convegno: "Anche la tradizione va studiata" Risultati di un biennio di indagini per l'individuazione e il possibile impiego di starter per Aceto Balsamico Tradizionale 45
null 44
null 43
null 41
null 41
null 39
null 38
null 38
Molecular Size distribution in Long-Aged Food Beverages and Alcoholic Drinks: A preliminary Inquiry Towards Understanding Physical- and Sensory-Related Properties 37
Polysaccharide extracted from Althaea officinalis L. root: New studies of structural, rheological and antioxidant properties 37
Produttività della batteria e qualità dell'aceto 36
null 36
Il sapore dell'aceto 34
Studio dell’attività antimicrobica di un composto naturale: il timolo 31
I microrganismi dell'aceto balsamico 31
Application of mixture design methodology for development of high antioxidant fruity functional beverage 30
Impact of Mild Oven Cooking Treatments on Carotenoids and Tocopherols of Cheddar and Depurple Cauliflower (Brassica oleracea L. var. botrytis) 29
Analisi Sensoriale dell’Aceto Balsamico Tradizionale 28
Cauliflower by-products as functional ingredient in bakery foods: Fortification of pizza with glucosinolates, carotenoids and phytosterols 21
Physicochemical and rheological characterization of a novel hydrocolloid extracted from Althaea officinalis root 18
Bioactives and Technological Quality of Functional Biscuits Containing Flour and Liquid Extracts from Broccoli By-Products 14
A rheological approach to the quantitative assessment of Traditional Balsamic Vinegar quality 12
Molecular size and molecular size distribution affecting Traditional Balsamic Vinegar ageing. 11
Three-dimensional quantitative analysis of bread crumb by X-ray microtomography 10
New Healthy Low-Sugar and Carotenoid-Enriched/High-Antioxidant Beverage: Study of Optimization and Physicochemical Properties 10
Visualizzazione e caratterizzazione della struttura interna del pane. Impiego della microtomografia assiale computerizzata in contrasto di fase 9
A novel approach to the study of bread porous structure: phase-contrast X-ray microtomography 9
A study on the antimicrobial activity of thymol intended as natural preservative in food applications 9
A study on the antimicrobial activity of thymol intended as natural preservative 9
Imaging Techniques for the Study of Food Microstructure. A Review 8
Use of entrapped microorganisms as biological oxygen-scavengers in food packaging applications 7
Impact of Modern Oven Treatments on Lipid Oxidation and Vitamin E Content of Fillets from Sardine (Sardina pilchardus) at Different Reproductive Cycle Phases 6
Quality of spaghetti in base amaranthus wholemeal flour added with quinoa, broad bean and chick pea 6
Effect of carboxymethylcellulose and pregelatinized corn starch on the quality of amaranthus spaghetti 6
Physico-Mechanical Optimization and Antimicrobial Properties of the Bionanocomposite Films Containing Gallic Acid and Zinc Oxide Nanoparticles 6
The study of acidifying blanching of pickled “Cicorino” leaves using response surface methodology 6
Effectiveness of pasteurization on Alicyclobacillus aciditerrestris spore in presence of low molecular weight chitosan 6
Effect of composition on the rheological properties of traditional balsamic vinegar 5
Zuccheri e Brix, due semplici parametri di discriminazione degli aceti 4
Una Nuova Prospettiva di Studio della Qualità degli aceti: Analisi della Distribuzione delle Dimensioni Molecolari 4
Estrapolazioni di Simulazioni di laboratorio alle condizioni di Sterilizzazione Termica per Prodotti alimentari Confezionati 4
Predictive equation for the subcutaneous backfat thickness of thig pigs 3
Technological and Microbiological Aspects of Traditional Balsamic Vinegar and Their Influence on Quality and Sensorial Properties 3
Totale 9.176
Categoria #
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Totale 24.114


Totale Lug Ago Sett Ott Nov Dic Gen Feb Mar Apr Mag Giu
2018/201962 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 26 36
2019/2020818 41 30 94 40 102 34 107 32 105 58 49 126
2020/20211.785 77 102 159 86 189 145 184 176 202 187 204 74
2021/20221.305 47 206 61 77 46 69 128 111 122 182 83 173
2022/20232.373 131 172 166 181 176 537 129 185 377 46 145 128
2023/20241.361 164 85 132 180 178 188 99 137 45 91 62 0
Totale 9.182