FALCONE, Pasquale Massimiliano
FALCONE, Pasquale Massimiliano
Dip.Scienze Agrarie,Alimentari e Ambientali
A Mathematical Modeling of Freezing Process in the Batch Production of Ice Cream
2021-01-01 Giudici, Paolo; Baiano, Antonietta; Chiari, Paola; De Vero, Luciana; Ghanbarzadeh, Babak; Falcone, Pasquale Massimiliano
A novel approach to the study of bread porous structure: phase-contrast X-ray microtomography
2004-01-01 Falcone, Pasquale Massimiliano; A., Baiano; F., Zanini; L., Mancini; G., Tromba; F., Montanari; M. A., DEL NOBILE
A Novel approach to the study of the bread porous structure: x-ray micro-tomography
2003-01-01 Falcone, Pasquale Massimiliano; M. A., Del Nobile; A., Baiano; F., Zanini; L., Mancini; G., Tromba; F., Montanari
A rheological approach to the quantitative assessment of Traditional Balsamic Vinegar quality
2008-01-01 Falcone, Pasquale Massimiliano; E., Verzelloni; D. TAGLIAZUCCHI, P. GIUDICI
A study on the antimicrobial activity of thymol intended as natural preservative
2005-01-01 Falcone, Pasquale Massimiliano; B., Speranza; M. A., DEL NOBILE; M. R., Corbo; M., Sinigaglia
A study on the antimicrobial activity of thymol intended as natural preservative in food applications
2005-01-01 Falcone, Pasquale Massimiliano; B., Speranza; M. A., DEL NOBILE; M. R., Corbo; M., Sinigaglia
A study on the Mechanical Relaxation under Heating of Parmigiano Reggiano cheese
2018-01-01 Falcone, Pasquale Massimiliano; Sabatinelli, Elisa; Valentini, Laura; Bianchi, Aldo; Nocetti, Marco
Aceto Balsamico Tradizionale: il ruolo della viscosità nella qualità oggettiva e nella qualità percepita
2013-01-01 Lemmetti, Federico; Falcone, Pasquale Massimiliano; Paolo, Giudici
Aceto Balsamico Tradizionale: Indicatori di invecchiamento e rischio di solidificazione
2010-01-01 Giudici, P.; Falcone, Pasquale Massimiliano
Active Packaging: Studio e messa a punto di assorbitori di ossigeno di tipo biologico
2005-01-01 Cannarsi, M.; C., Altieri; M., Sinigaglia; M. R., Corbo; Falcone, Pasquale Massimiliano; G. G., Buonocore; M. A., DEL NOBILE
Analisi Sensoriale dell’Aceto Balsamico Tradizionale
2010-01-01 P., Giudici; Falcone, Pasquale Massimiliano; A., Scacco; C. M., Lanza
Application of mixture design methodology for development of high antioxidant fruity functional beverage
2022-01-01 Sahraee, Samar; Ghanbarzadeh, Babak; Falcone, Pasquale M.
Approccio statistico alla composizione e alle proprietà sensoriali dell’aceto
2007-01-01 Falcone, Pasquale Massimiliano
Aspetti Metodologici e Strumentali ritenuti critici per la Progettazione ed il Controllo di un Metodo di Simulazione dei Processi di Sterilizzazione Termica
1999-01-01 Falcone, Pasquale Massimiliano; R., Massini; C., Severini
Bioactives and Technological Quality of Functional Biscuits Containing Flour and Liquid Extracts from Broccoli By-Products
2023-01-01 Fanesi, B.; Ismaiel, L.; Nartea, A.; Orhotohwo, O. L.; Kuhalskaya, A.; Pacetti, D.; Lucci, P.; Falcone, P. M.
Biotechnological production of cellulose by acetic acid bacteria: current state and perspectives
2018-01-01 Gullo, Maria; La China, Salvatore; Falcone, Pasquale Massimiliano; Giudici, Paolo
Cauliflower by-products as functional ingredient in bakery foods: Fortification of pizza with glucosinolates, carotenoids and phytosterols
2023-01-01 Nartea, Ancuta; Fanesi, Benedetta; Pacetti, Deborah; Lenti, Lucia; Fiorini, Dennis; Lucci, Paolo; Frega, Natale G; Falcone, Pasquale M
Color Changes of Tomato Purees During Storage at Freezing Temperatures
2002-01-01 Calligaris, S; Falcone, Pasquale Massimiliano; Anese, M.
Crystallization and Jamming in the Traditional Balsamic Vinegar. Food Research International
2010-01-01 Falcone, Pasquale Massimiliano
Determinazione della Diffusività Termica di alcuni prodotti alimentari: Metodo basato sulla minimizzazione dell'errore sulla temperatura sperimentale e temperatura calcolata
2001-01-01 Falcone, Pasquale Massimiliano; Massini, R.; Severini, C.