TROMBETTA, Maria Federica
 Distribuzione geografica
Continente #
NA - Nord America 4.895
EU - Europa 3.382
AS - Asia 617
AF - Africa 46
Continente sconosciuto - Info sul continente non disponibili 5
SA - Sud America 2
Totale 8.947
Nazione #
US - Stati Uniti d'America 4.511
DE - Germania 548
IT - Italia 541
UA - Ucraina 457
GB - Regno Unito 442
CA - Canada 384
SE - Svezia 348
IE - Irlanda 301
PL - Polonia 250
CN - Cina 230
FR - Francia 191
SG - Singapore 180
DK - Danimarca 173
TR - Turchia 102
FI - Finlandia 98
KR - Corea 90
CI - Costa d'Avorio 33
BE - Belgio 14
MA - Marocco 12
IN - India 7
NL - Olanda 7
TH - Thailandia 6
EU - Europa 5
AT - Austria 2
CH - Svizzera 2
GR - Grecia 2
BA - Bosnia-Erzegovina 1
BG - Bulgaria 1
BR - Brasile 1
HR - Croazia 1
HU - Ungheria 1
ID - Indonesia 1
JP - Giappone 1
MK - Macedonia 1
PY - Paraguay 1
RO - Romania 1
TN - Tunisia 1
Totale 8.947
Città #
Chandler 613
Des Moines 544
Jacksonville 478
Munich 353
Montréal 330
Menlo Park 325
Dublin 272
Kraków 246
Boardman 240
Mcallen 218
Ashburn 199
Fairfield 170
Redmond 131
Wilmington 124
New York 117
Lawrence 110
Princeton 110
San Mateo 100
Centro 93
Woodbridge 90
Ann Arbor 83
Marche 73
Seattle 52
Singapore 52
Cambridge 49
Houston 49
Ottawa 43
San Diego 34
Abidjan 33
Guangzhou 27
Beijing 25
Ancona 23
Wuhan 23
Dallas 22
Washington 19
Norwalk 18
Shanghai 16
Jesi 14
Brussels 13
Helsinki 13
Los Angeles 13
Turin 13
Tolentino 11
Toronto 10
Auburn Hills 9
Civitanova Marche 7
Jiaxing 7
Jinhua 7
Perugia 7
Pune 7
Florence 6
Lariano 6
Lat Krabang 6
Padova 6
Quanzhou 6
Falconara Marittima 5
Sassari 5
Venice 5
Heze 4
Milan 4
Rome 4
Shenzhen 4
Vittuone 4
Wuxi 4
Candiolo 3
Casa Polverara 3
Castelfidardo 3
Fano 3
La Spezia 3
Monte San Vito 3
Napoli 3
Redwood City 3
Scafati 3
Seoul 3
Yiwu 3
Zibo 3
Acquaviva Picena 2
Aresing 2
Bari 2
Bulgorello 2
Casina 2
Chiaravalle 2
Clifton 2
Crema 2
Hangzhou 2
Itri 2
Izmir 2
Kilburn 2
London 2
Monte San Pietro 2
Ostra 2
Paris 2
Porto Recanati 2
Salmour 2
Santa Clara 2
Sesto 2
Simaxis 2
Stockholm 2
Tavullia 2
Urbania 2
Totale 5.788
Nome #
Sunflower cake in the diet of Quarter Horses in activity 1.342
Microbiological characterization of Gioddu, an Italian fermented milk 457
La resa al macello della razza Romagnola 120
Valorization of Foods: From Tradition to Innovation 114
Protein fortification with mealworm (Tenebrio molitor L.) powder: effect on textural, microbiological, nutritional and sensory features of bread 108
Slaughter performance and carcass and meat quality of Bergamasca light lambs according to slaughter age 106
Trends in the quality and hygiene parameters of bulk Italian Mediterranean buffalo (Bubalus bubalis) milk: a three year study 103
Slaughtering performance and meat quality of Suino della Marca: first results 101
Variazionidel peso e di alcuni parametri ematici in fattrici di razza trottatore italiano:II anno di monitoraggio 100
Strategie di Gestione per l’Adattamento al Pascolo di Manze Marchigiane. 100
Study of kefir drinks produced by backslopping method using kefir grains from Bosnia and Herzegovina: microbial dynamics and volatilome profile 100
Primi risultati di un allevamento sperimentale di scrofe allevate all'aperto 100
Trends and approaches in the analysis of ecosystem services provided by grazing system: A review 98
Is there any still undisclosed biodiversity in Ciauscolo salami? A new glance into the microbiota of an artisan production as revealed by high-throughput sequencing 97
Lesser mealworm (Alphitobius diaperinus) powder as a novel baking ingredient for manufacturing high-protein, mineral-dense snacks 96
Indagine sui caratteri biometrici in bovine di razza marchigiana. 94
L'allevamento "plein air" del maiale biologico; realtà o fantasia? 92
Management strategies in hill pastures of Central Italy grazed by rotational-stocked cattle 90
Profilo metabolico della scrofa ed errori alimentari 89
Monitoring the management of hill pastures grazed by rotationally stocked cattle 89
Sex and feed intake in heavy pig production: Influence on performance and carcass quality 87
The microbiota of fresh mealworms as revealed by PCR-DGGE 87
Sunflower expeller vs soya meal and heavy pig production: performance and digestibility 86
Characteristics of lowland grasslands used in transhumant sheep systems of Marche region (Central Italy) 86
Caratterizzazione del locus transferrina in bovini di razza Romagnola e relazioni con alcuni parametri ematici. nota preliminare 85
Prime valutazioni della ricaduta del performance test sull'attitudine della carne in vitelloni Marchigiani 85
La soia integrale estrusa nell'alimentazione delle capre da latte: effetti sulle performance, profilo metabolico e qualità del latte 84
Methods and approaches used for assessing ecosystem services provided by grazing systems 84
Valutazione della digeribilità di fieni diversi somministrati a cavalli trottatori 83
Mytilus Galloprovincialis Lamarck: Influence of collection month and culture area on morphometric and quality characteristics 83
Meat quality traits of Marchigiana beef cattle 83
Growth, carcass and meat quality of Bergamasca light lambs under “Agnello del Centro Italia” PGI 83
Basso apporto proteico nella scrofa in lattazione 82
la Marchigiana, giovane podolica: Storia Tradizione, innovazione. 81
Proximate composition and microbiological characterization of fresh mealworms (Tenebrio molitor L.) 80
Variazione di alcuni parametri ematici in giovani trottatori nella fase di allenamento pre-qualifica 79
Effect of partial replacement of soybean with grass pea (Lathyrus sativus L.) on heavy pig performance: first results. 79
Performance at slaughtering of Mrachigiana beef cattle 78
Performance in vivo and post mortem of Marchigiana and Romagnola breed 78
Reproductive performance and piglets growing rate of Suino della Marca 77
Rilievi di macellazione: caratteristiche della carcasssa e delle carni di bovini di razza Marchigiana - Primi risultati 76
LA soglia anaerobica lattica e lo "score cardiaco" nella valutazione delle performance nel cavallo trottatore 76
Meat quality and intramuscular fatty acid composition of Catria Horse 76
Influenza dell'integrazione con zinco chelato sulle performance e sulle caratteristiche della carne di vitelloni Marchigiani 75
La reintroduzione delle colture proteiche nelle filiere agrozootecniche marchigiane 75
In vivo and Post Mortem performances of Marchigiana and romagnola breeds 74
Buffalo dairy farming in the Marche region as an alternative to type of farming: reproductive and quanti-qualitative aspects of production 73
Influence of electrolyte integration with diet on trotter horses' fitness 73
Evaluation of digestibility of Lathyrus sativus in growing pigs 73
Influence of diet and rearing system on heavy pig performance, carcass and meat quality 72
Analisi delle strutture, dinamiche ed attività agro-zootecniche delle filiere latte in Italia e in Tunisia 71
Andamento del profilo metabolico indotto dall'alimentazione ed accrescimento in suini ibridi 69
Influence of extruded linseed on milk and cheese fatty acid composition in dairy cows 69
Morphological evolution of trotter foals in the first year of life: results of a three-year study 69
Caratteristiche qualitative della carne di bovino marchigiano. 67
Allevamento sperimentale di scrofe all'aperto nel territorio marchigiano 67
Andameno del profilo metabolico in puledri che ricevevano diete integrate con L-Carnitina. 66
Influence of sunflower cake supplementation on Marchigiana carcass and meat quality 66
Adattamento al pascolo di manze marchigiane: risultati preliminari di un progetto regionale. 66
Sheep sausage: qualitative characteristics of a new food product 66
Allevamento Biologico e qualità della carne suina 65
Effect of Breed on Fatty Acid Composition of Meat and Subcutaneous Adipose Tissue of Light Lambs 65
Effect of pasture-based feeding systems on the lamb meat quality 64
Performance alla macellazione dei vitelloni di razza marchigiana:analisi dei caratteri e del loro comportamento genetico e possibili applicazioni. 63
Variazioni del profilo metabolico in bovine di razza diversa nei primi due mesi di lattazione. 62
Effect of beta-carotene integration to Italian trotter mares in peripartum 62
Influence of extruded linseed supplementation on ass milk quality 62
Effects of artificial photoperiod and beta-carotene administration on tha resumption of the mare's oestrus activity 62
Marchigiana breed and the PGI Mark "Vitellone Bianco dell'Appennino Centrale": Analysis of the BovinMarche Database 62
Andamento del profilo metabolico in suini alimentati con diete diverse 61
Evaluation of behaviour in outdoor sows 61
Modifications induced by training and diet in some exercise-related blood parameters in young trottes. 59
Nutritional value of corn germ meal (Zea Mais) in the diet of growing pigs 59
Effect of partial replacement of soybean with grasspea (Lathyrus Sativus L.) on heavy pig performance: first results 59
Effect of beta-carotene supplementation on Italian trotter mare peripartum 58
Effects of the daily administration of a rehydrating supplement to trotter horses 58
Influence of beta-carotine integration on trotter mare in peripartum 58
Effects of a high dietary fat level for weanling pigs 57
L'ippoterapia dalla parte del cavallo: un approccio all'impiego del cavallo Bardigiano 57
Effect of environmental factors on urea and milk production traits in Italian river buffalo 56
Influenza dell'L-carnitina sulle performance di allenamento e sullo stress ossidativo in trottatori sottoposti al test Laval 55
On-farm feeding trial to test partial substitution of soybean with faba bean and field pea in dairy cows 55
Effects of sunflower cake integration on ration digestibility and metabolic profile in equine tourism horses 55
Pecora vecchia fa buon salame 55
Pre-foaling period in Trotter mares - 1: Variations in some plasma and precolostrum 's parameters 54
Marchigiana e Romagnola un secolo di evoluzione della morfologia 54
Ostrich meat: physicochemical properties and fatty acid composition 53
Effect of muscle hypertrophy on the carcass traits in Marchigiana beef cattle breed 53
Inframuscular fat quality of Catria Horse meat 52
Assessing the adequacy of stocking rates on protected pasture vegetation 51
L'asino nell'azienda biologica: effetto dei semi di lino sulla qualità del latte 51
Microbiological quality and safety of Mediterranean Buffalo bulk milk 50
Effetto dei trattamenti termici sulla composizione acidica del grasso di Sepia officinalis L. 49
Influence of L- Carnitine on fitness and oxidative stress parameters in trotter horses subjected to Laval's test 45
Influence of two forms of oligomineral integration in the first year of life of trotter horse 43
Effect of Myostatin Gene Mutation on Slaughtering Performance and Meat Quality in Marchigiana Bulls 42
Influenza della somministrazione di un mangime in blocchi a vacche in acsiutta sulle performance riproduttive e sul profilo metabolico 41
Allevamenti: agrosistema ed ecosistema 39
Low protein diets for lactating sows: digestive utilisation, performance parameters and enviromental impact 38
TBARs and ORAC: oxidative stability of lamb meat in three Italian sheep breeds 38
Totale 8.848
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Totale 31.053


Totale Lug Ago Sett Ott Nov Dic Gen Feb Mar Apr Mag Giu
2019/20201.144 0 69 145 65 182 74 158 87 129 27 20 188
2020/20211.321 22 129 126 13 132 47 100 325 170 73 146 38
2021/20221.014 23 196 17 39 5 19 14 47 45 336 103 170
2022/20232.183 138 214 158 146 141 709 3 91 416 10 94 63
2023/2024943 171 23 46 131 166 174 23 34 7 29 20 119
2024/2025378 237 141 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0
Totale 9.157