TROMBETTA, Maria Federica
 Distribuzione geografica
Continente #
NA - Nord America 4.772
EU - Europa 3.378
AS - Asia 610
AF - Africa 32
Continente sconosciuto - Info sul continente non disponibili 5
SA - Sud America 2
Totale 8.799
Nazione #
US - Stati Uniti d'America 4.388
DE - Germania 548
IT - Italia 537
UA - Ucraina 457
GB - Regno Unito 442
CA - Canada 384
SE - Svezia 348
IE - Irlanda 301
PL - Polonia 250
CN - Cina 229
FR - Francia 191
SG - Singapore 174
DK - Danimarca 173
TR - Turchia 102
FI - Finlandia 98
KR - Corea 90
CI - Costa d'Avorio 32
BE - Belgio 14
IN - India 7
NL - Olanda 7
TH - Thailandia 6
EU - Europa 5
AT - Austria 2
CH - Svizzera 2
GR - Grecia 2
BA - Bosnia-Erzegovina 1
BG - Bulgaria 1
BR - Brasile 1
HR - Croazia 1
HU - Ungheria 1
ID - Indonesia 1
JP - Giappone 1
MK - Macedonia 1
PY - Paraguay 1
RO - Romania 1
Totale 8.799
Città #
Chandler 613
Des Moines 544
Jacksonville 478
Munich 353
Montréal 330
Menlo Park 325
Dublin 272
Kraków 246
Mcallen 218
Ashburn 199
Fairfield 170
Redmond 131
Boardman 129
Wilmington 124
New York 117
Lawrence 110
Princeton 110
San Mateo 100
Centro 93
Woodbridge 90
Ann Arbor 83
Marche 73
Seattle 52
Singapore 50
Cambridge 49
Houston 49
Ottawa 43
San Diego 34
Abidjan 32
Guangzhou 27
Beijing 25
Wuhan 23
Ancona 21
Washington 19
Norwalk 18
Shanghai 16
Jesi 14
Brussels 13
Helsinki 13
Los Angeles 13
Turin 13
Dallas 11
Tolentino 11
Toronto 10
Auburn Hills 9
Civitanova Marche 7
Jiaxing 7
Jinhua 7
Perugia 7
Pune 7
Lariano 6
Lat Krabang 6
Padova 6
Quanzhou 6
Falconara Marittima 5
Sassari 5
Venice 5
Florence 4
Heze 4
Milan 4
Rome 4
Shenzhen 4
Vittuone 4
Wuxi 4
Candiolo 3
Casa Polverara 3
Castelfidardo 3
Fano 3
La Spezia 3
Monte San Vito 3
Napoli 3
Redwood City 3
Scafati 3
Seoul 3
Yiwu 3
Zibo 3
Acquaviva Picena 2
Aresing 2
Bari 2
Bulgorello 2
Casina 2
Chiaravalle 2
Clifton 2
Crema 2
Hangzhou 2
Itri 2
Izmir 2
Kilburn 2
London 2
Monte San Pietro 2
Ostra 2
Paris 2
Porto Recanati 2
Salmour 2
Santa Clara 2
Sesto 2
Simaxis 2
Stockholm 2
Tavullia 2
Urbania 2
Totale 5.659
Nome #
Sunflower cake in the diet of Quarter Horses in activity 1.340
Microbiological characterization of Gioddu, an Italian fermented milk 456
La resa al macello della razza Romagnola 119
Valorization of Foods: From Tradition to Innovation 111
Protein fortification with mealworm (Tenebrio molitor L.) powder: effect on textural, microbiological, nutritional and sensory features of bread 106
Slaughter performance and carcass and meat quality of Bergamasca light lambs according to slaughter age 104
Trends in the quality and hygiene parameters of bulk Italian Mediterranean buffalo (Bubalus bubalis) milk: a three year study 101
Slaughtering performance and meat quality of Suino della Marca: first results 100
Variazionidel peso e di alcuni parametri ematici in fattrici di razza trottatore italiano:II anno di monitoraggio 99
Strategie di Gestione per l’Adattamento al Pascolo di Manze Marchigiane. 99
Primi risultati di un allevamento sperimentale di scrofe allevate all'aperto 99
Study of kefir drinks produced by backslopping method using kefir grains from Bosnia and Herzegovina: microbial dynamics and volatilome profile 97
Trends and approaches in the analysis of ecosystem services provided by grazing system: A review 96
Is there any still undisclosed biodiversity in Ciauscolo salami? A new glance into the microbiota of an artisan production as revealed by high-throughput sequencing 96
Lesser mealworm (Alphitobius diaperinus) powder as a novel baking ingredient for manufacturing high-protein, mineral-dense snacks 94
Indagine sui caratteri biometrici in bovine di razza marchigiana. 93
L'allevamento "plein air" del maiale biologico; realtà o fantasia? 91
Management strategies in hill pastures of Central Italy grazed by rotational-stocked cattle 89
Profilo metabolico della scrofa ed errori alimentari 88
Monitoring the management of hill pastures grazed by rotationally stocked cattle 88
Sex and feed intake in heavy pig production: Influence on performance and carcass quality 86
The microbiota of fresh mealworms as revealed by PCR-DGGE 86
Sunflower expeller vs soya meal and heavy pig production: performance and digestibility 85
Caratterizzazione del locus transferrina in bovini di razza Romagnola e relazioni con alcuni parametri ematici. nota preliminare 84
Prime valutazioni della ricaduta del performance test sull'attitudine della carne in vitelloni Marchigiani 84
Characteristics of lowland grasslands used in transhumant sheep systems of Marche region (Central Italy) 83
La soia integrale estrusa nell'alimentazione delle capre da latte: effetti sulle performance, profilo metabolico e qualità del latte 82
Valutazione della digeribilità di fieni diversi somministrati a cavalli trottatori 82
Mytilus Galloprovincialis Lamarck: Influence of collection month and culture area on morphometric and quality characteristics 82
Meat quality traits of Marchigiana beef cattle 82
Basso apporto proteico nella scrofa in lattazione 81
Growth, carcass and meat quality of Bergamasca light lambs under “Agnello del Centro Italia” PGI 81
la Marchigiana, giovane podolica: Storia Tradizione, innovazione. 80
Methods and approaches used for assessing ecosystem services provided by grazing systems 80
Variazione di alcuni parametri ematici in giovani trottatori nella fase di allenamento pre-qualifica 78
Effect of partial replacement of soybean with grass pea (Lathyrus sativus L.) on heavy pig performance: first results. 78
Performance at slaughtering of Mrachigiana beef cattle 77
Performance in vivo and post mortem of Marchigiana and Romagnola breed 77
Proximate composition and microbiological characterization of fresh mealworms (Tenebrio molitor L.) 77
Reproductive performance and piglets growing rate of Suino della Marca 76
Rilievi di macellazione: caratteristiche della carcasssa e delle carni di bovini di razza Marchigiana - Primi risultati 75
LA soglia anaerobica lattica e lo "score cardiaco" nella valutazione delle performance nel cavallo trottatore 75
Influenza dell'integrazione con zinco chelato sulle performance e sulle caratteristiche della carne di vitelloni Marchigiani 74
La reintroduzione delle colture proteiche nelle filiere agrozootecniche marchigiane 74
Meat quality and intramuscular fatty acid composition of Catria Horse 74
In vivo and Post Mortem performances of Marchigiana and romagnola breeds 73
Buffalo dairy farming in the Marche region as an alternative to type of farming: reproductive and quanti-qualitative aspects of production 72
Influence of electrolyte integration with diet on trotter horses' fitness 72
Influence of diet and rearing system on heavy pig performance, carcass and meat quality 71
Evaluation of digestibility of Lathyrus sativus in growing pigs 71
Analisi delle strutture, dinamiche ed attività agro-zootecniche delle filiere latte in Italia e in Tunisia 69
Andamento del profilo metabolico indotto dall'alimentazione ed accrescimento in suini ibridi 68
Influence of extruded linseed on milk and cheese fatty acid composition in dairy cows 68
Morphological evolution of trotter foals in the first year of life: results of a three-year study 68
Caratteristiche qualitative della carne di bovino marchigiano. 66
Andameno del profilo metabolico in puledri che ricevevano diete integrate con L-Carnitina. 65
Influence of sunflower cake supplementation on Marchigiana carcass and meat quality 65
Adattamento al pascolo di manze marchigiane: risultati preliminari di un progetto regionale. 65
Sheep sausage: qualitative characteristics of a new food product 65
Allevamento Biologico e qualità della carne suina 64
Allevamento sperimentale di scrofe all'aperto nel territorio marchigiano 64
Effect of Breed on Fatty Acid Composition of Meat and Subcutaneous Adipose Tissue of Light Lambs 63
Performance alla macellazione dei vitelloni di razza marchigiana:analisi dei caratteri e del loro comportamento genetico e possibili applicazioni. 62
Effect of pasture-based feeding systems on the lamb meat quality 62
Effect of beta-carotene integration to Italian trotter mares in peripartum 61
Influence of extruded linseed supplementation on ass milk quality 61
Effects of artificial photoperiod and beta-carotene administration on tha resumption of the mare's oestrus activity 61
Variazioni del profilo metabolico in bovine di razza diversa nei primi due mesi di lattazione. 60
Andamento del profilo metabolico in suini alimentati con diete diverse 60
Evaluation of behaviour in outdoor sows 60
Marchigiana breed and the PGI Mark "Vitellone Bianco dell'Appennino Centrale": Analysis of the BovinMarche Database 59
Modifications induced by training and diet in some exercise-related blood parameters in young trottes. 58
Nutritional value of corn germ meal (Zea Mais) in the diet of growing pigs 58
Effect of beta-carotene supplementation on Italian trotter mare peripartum 57
Effects of the daily administration of a rehydrating supplement to trotter horses 57
Influence of beta-carotine integration on trotter mare in peripartum 57
Effect of partial replacement of soybean with grasspea (Lathyrus Sativus L.) on heavy pig performance: first results 57
Effects of a high dietary fat level for weanling pigs 56
L'ippoterapia dalla parte del cavallo: un approccio all'impiego del cavallo Bardigiano 56
Effect of environmental factors on urea and milk production traits in Italian river buffalo 55
Influenza dell'L-carnitina sulle performance di allenamento e sullo stress ossidativo in trottatori sottoposti al test Laval 54
On-farm feeding trial to test partial substitution of soybean with faba bean and field pea in dairy cows 54
Effects of sunflower cake integration on ration digestibility and metabolic profile in equine tourism horses 54
Pecora vecchia fa buon salame 54
Pre-foaling period in Trotter mares - 1: Variations in some plasma and precolostrum 's parameters 53
Marchigiana e Romagnola un secolo di evoluzione della morfologia 53
Ostrich meat: physicochemical properties and fatty acid composition 52
Effect of muscle hypertrophy on the carcass traits in Marchigiana beef cattle breed 52
Inframuscular fat quality of Catria Horse meat 51
Assessing the adequacy of stocking rates on protected pasture vegetation 50
L'asino nell'azienda biologica: effetto dei semi di lino sulla qualità del latte 50
Microbiological quality and safety of Mediterranean Buffalo bulk milk 49
Effetto dei trattamenti termici sulla composizione acidica del grasso di Sepia officinalis L. 48
Influence of L- Carnitine on fitness and oxidative stress parameters in trotter horses subjected to Laval's test 44
Influence of two forms of oligomineral integration in the first year of life of trotter horse 42
Effect of Myostatin Gene Mutation on Slaughtering Performance and Meat Quality in Marchigiana Bulls 41
Influenza della somministrazione di un mangime in blocchi a vacche in acsiutta sulle performance riproduttive e sul profilo metabolico 40
Low protein diets for lactating sows: digestive utilisation, performance parameters and enviromental impact 37
Allevamenti: agrosistema ed ecosistema 37
TBARs and ORAC: oxidative stability of lamb meat in three Italian sheep breeds 37
Totale 8.717
Categoria #
all - tutte 29.956
article - articoli 0
book - libri 0
conference - conferenze 0
curatela - curatele 0
other - altro 0
patent - brevetti 0
selected - selezionate 0
volume - volumi 0
Totale 29.956


Totale Lug Ago Sett Ott Nov Dic Gen Feb Mar Apr Mag Giu
2019/20201.208 64 69 145 65 182 74 158 87 129 27 20 188
2020/20211.321 22 129 126 13 132 47 100 325 170 73 146 38
2021/20221.014 23 196 17 39 5 19 14 47 45 336 103 170
2022/20232.183 138 214 158 146 141 709 3 91 416 10 94 63
2023/2024943 171 23 46 131 166 174 23 34 7 29 20 119
2024/2025230 230 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0
Totale 9.009