TROMBETTA, Maria Federica
 Distribuzione geografica
Continente #
NA - Nord America 4.967
EU - Europa 3.867
AS - Asia 929
SA - Sud America 187
AF - Africa 61
Continente sconosciuto - Info sul continente non disponibili 5
OC - Oceania 3
Totale 10.019
Nazione #
US - Stati Uniti d'America 4.567
IT - Italia 636
DE - Germania 561
UA - Ucraina 458
GB - Regno Unito 451
CA - Canada 393
SE - Svezia 349
IE - Irlanda 303
SG - Singapore 264
FR - Francia 263
RU - Federazione Russa 259
PL - Polonia 250
CN - Cina 248
HK - Hong Kong 186
BR - Brasile 177
DK - Danimarca 173
TR - Turchia 105
FI - Finlandia 99
KR - Corea 94
CI - Costa d'Avorio 33
NL - Olanda 19
BE - Belgio 17
MA - Marocco 13
KE - Kenya 8
IN - India 7
MX - Messico 6
TH - Thailandia 6
CH - Svizzera 5
EU - Europa 5
AT - Austria 4
ES - Italia 4
LT - Lituania 4
AR - Argentina 3
AU - Australia 3
BD - Bangladesh 2
GR - Grecia 2
PE - Perù 2
PK - Pakistan 2
RO - Romania 2
SN - Senegal 2
TN - Tunisia 2
UZ - Uzbekistan 2
VE - Venezuela 2
VN - Vietnam 2
ZA - Sudafrica 2
AE - Emirati Arabi Uniti 1
AM - Armenia 1
BA - Bosnia-Erzegovina 1
BG - Bulgaria 1
BN - Brunei Darussalam 1
CY - Cipro 1
EC - Ecuador 1
EE - Estonia 1
EG - Egitto 1
GE - Georgia 1
HN - Honduras 1
HR - Croazia 1
HU - Ungheria 1
ID - Indonesia 1
JO - Giordania 1
JP - Giappone 1
LU - Lussemburgo 1
MD - Moldavia 1
MK - Macedonia 1
NP - Nepal 1
PY - Paraguay 1
SA - Arabia Saudita 1
TW - Taiwan 1
UY - Uruguay 1
Totale 10.019
Città #
Chandler 613
Des Moines 545
Jacksonville 478
Munich 355
Montréal 330
Menlo Park 325
Dublin 274
Kraków 246
Boardman 239
Mcallen 218
Ashburn 201
Hong Kong 186
Fairfield 170
Redmond 131
Singapore 130
Wilmington 124
New York 118
Lawrence 110
Princeton 110
San Mateo 100
Centro 93
Woodbridge 90
Ann Arbor 83
Marche 73
Moscow 57
Houston 53
Seattle 52
Cambridge 49
Ancona 47
Ottawa 46
San Diego 34
Abidjan 33
The Dalles 30
Guangzhou 29
Beijing 26
Wuhan 23
Dallas 21
Washington 19
Norwalk 18
Brussels 16
Shanghai 16
Toronto 15
Helsinki 14
Jesi 14
Los Angeles 14
Turin 13
Tolentino 11
Auburn Hills 9
Florence 9
Rome 9
Nairobi 8
São Paulo 8
Civitanova Marche 7
Jiaxing 7
Jinhua 7
Perugia 7
Pune 7
Rio de Janeiro 7
Venice 7
Bari 6
Lariano 6
Lat Krabang 6
Milan 6
Padova 6
Quanzhou 6
Falconara Marittima 5
Frankfurt am Main 5
Hackney 5
Nuremberg 5
Sassari 5
Shenzhen 5
Belo Horizonte 4
Brasília 4
Cheongsong gun 4
Heze 4
Naples 4
Vienna 4
Vittuone 4
Wuxi 4
Amsterdam 3
Armeno 3
Bologna 3
Cagliari 3
Campinas 3
Candiolo 3
Casa Polverara 3
Castelfidardo 3
Catanzaro 3
Curitiba 3
Fano 3
La Spezia 3
London 3
Monte San Vito 3
Napoli 3
Redwood City 3
Ribeirão Preto 3
San Benedetto del Tronto 3
Scafati 3
Seoul 3
Yiwu 3
Totale 6.245
Nome #
Sunflower cake in the diet of Quarter Horses in activity 1.356
Microbiological characterization of Gioddu, an Italian fermented milk 478
Valorization of Foods: From Tradition to Innovation 137
La resa al macello della razza Romagnola 128
Study of kefir drinks produced by backslopping method using kefir grains from Bosnia and Herzegovina: microbial dynamics and volatilome profile 122
Protein fortification with mealworm (Tenebrio molitor L.) powder: effect on textural, microbiological, nutritional and sensory features of bread 121
Management strategies in hill pastures of Central Italy grazed by rotational-stocked cattle 114
Slaughter performance and carcass and meat quality of Bergamasca light lambs according to slaughter age 113
Lesser mealworm (Alphitobius diaperinus) powder as a novel baking ingredient for manufacturing high-protein, mineral-dense snacks 113
Primi risultati di un allevamento sperimentale di scrofe allevate all'aperto 112
Is there any still undisclosed biodiversity in Ciauscolo salami? A new glance into the microbiota of an artisan production as revealed by high-throughput sequencing 111
Slaughtering performance and meat quality of Suino della Marca: first results 109
Trends in the quality and hygiene parameters of bulk Italian Mediterranean buffalo (Bubalus bubalis) milk: a three year study 108
Variazionidel peso e di alcuni parametri ematici in fattrici di razza trottatore italiano:II anno di monitoraggio 107
Trends and approaches in the analysis of ecosystem services provided by grazing system: A review 106
L'allevamento "plein air" del maiale biologico; realtà o fantasia? 105
Strategie di Gestione per l’Adattamento al Pascolo di Manze Marchigiane. 104
La soia integrale estrusa nell'alimentazione delle capre da latte: effetti sulle performance, profilo metabolico e qualità del latte 103
Indagine sui caratteri biometrici in bovine di razza marchigiana. 102
Sex and feed intake in heavy pig production: Influence on performance and carcass quality 100
The microbiota of fresh mealworms as revealed by PCR-DGGE 100
Monitoring the management of hill pastures grazed by rotationally stocked cattle 97
Characteristics of lowland grasslands used in transhumant sheep systems of Marche region (Central Italy) 97
Caratterizzazione del locus transferrina in bovini di razza Romagnola e relazioni con alcuni parametri ematici. nota preliminare 95
Prime valutazioni della ricaduta del performance test sull'attitudine della carne in vitelloni Marchigiani 94
Profilo metabolico della scrofa ed errori alimentari 92
Sunflower expeller vs soya meal and heavy pig production: performance and digestibility 92
Effect of partial replacement of soybean with grass pea (Lathyrus sativus L.) on heavy pig performance: first results. 91
Basso apporto proteico nella scrofa in lattazione 91
Effect of Breed on Fatty Acid Composition of Meat and Subcutaneous Adipose Tissue of Light Lambs 91
Meat quality traits of Marchigiana beef cattle 90
Valutazione della digeribilità di fieni diversi somministrati a cavalli trottatori 89
Mytilus Galloprovincialis Lamarck: Influence of collection month and culture area on morphometric and quality characteristics 89
la Marchigiana, giovane podolica: Storia Tradizione, innovazione. 88
Methods and approaches used for assessing ecosystem services provided by grazing systems 88
Growth, carcass and meat quality of Bergamasca light lambs under “Agnello del Centro Italia” PGI 88
Analisi delle strutture, dinamiche ed attività agro-zootecniche delle filiere latte in Italia e in Tunisia 88
Proximate composition and microbiological characterization of fresh mealworms (Tenebrio molitor L.) 88
Rilievi di macellazione: caratteristiche della carcasssa e delle carni di bovini di razza Marchigiana - Primi risultati 86
Performance at slaughtering of Mrachigiana beef cattle 85
In vivo and Post Mortem performances of Marchigiana and romagnola breeds 84
La reintroduzione delle colture proteiche nelle filiere agrozootecniche marchigiane 84
Variazione di alcuni parametri ematici in giovani trottatori nella fase di allenamento pre-qualifica 83
Influenza dell'integrazione con zinco chelato sulle performance e sulle caratteristiche della carne di vitelloni Marchigiani 83
Performance in vivo and post mortem of Marchigiana and Romagnola breed 83
Buffalo dairy farming in the Marche region as an alternative to type of farming: reproductive and quanti-qualitative aspects of production 82
LA soglia anaerobica lattica e lo "score cardiaco" nella valutazione delle performance nel cavallo trottatore 82
Reproductive performance and piglets growing rate of Suino della Marca 82
Influence of electrolyte integration with diet on trotter horses' fitness 80
Meat quality and intramuscular fatty acid composition of Catria Horse 80
Evaluation of digestibility of Lathyrus sativus in growing pigs 80
Allevamento sperimentale di scrofe all'aperto nel territorio marchigiano 79
Influence of diet and rearing system on heavy pig performance, carcass and meat quality 78
Andameno del profilo metabolico in puledri che ricevevano diete integrate con L-Carnitina. 77
Morphological evolution of trotter foals in the first year of life: results of a three-year study 77
Influence of extruded linseed on milk and cheese fatty acid composition in dairy cows 75
Influence of sunflower cake supplementation on Marchigiana carcass and meat quality 75
Effect of partial replacement of soybean with grasspea (Lathyrus Sativus L.) on heavy pig performance: first results 74
Caratteristiche qualitative della carne di bovino marchigiano. 74
Andamento del profilo metabolico indotto dall'alimentazione ed accrescimento in suini ibridi 73
Allevamento Biologico e qualità della carne suina 73
Evaluation of behaviour in outdoor sows 73
Effect of beta-carotene integration to Italian trotter mares in peripartum 71
Performance alla macellazione dei vitelloni di razza marchigiana:analisi dei caratteri e del loro comportamento genetico e possibili applicazioni. 71
Adattamento al pascolo di manze marchigiane: risultati preliminari di un progetto regionale. 71
Marchigiana breed and the PGI Mark "Vitellone Bianco dell'Appennino Centrale": Analysis of the BovinMarche Database 71
Effects of artificial photoperiod and beta-carotene administration on tha resumption of the mare's oestrus activity 70
Sheep sausage: qualitative characteristics of a new food product 70
Effect of pasture-based feeding systems on the lamb meat quality 69
Variazioni del profilo metabolico in bovine di razza diversa nei primi due mesi di lattazione. 68
Andamento del profilo metabolico in suini alimentati con diete diverse 68
Influence of extruded linseed supplementation on ass milk quality 68
L'ippoterapia dalla parte del cavallo: un approccio all'impiego del cavallo Bardigiano 68
Nutritional value of corn germ meal (Zea Mais) in the diet of growing pigs 66
Pecora vecchia fa buon salame 66
Effect of different concentrations of black soldier fly (hermetia illucens l.) frass on basil and parsley grown in domestic farming appliances 65
Effect of beta-carotene supplementation on Italian trotter mare peripartum 65
On-farm feeding trial to test partial substitution of soybean with faba bean and field pea in dairy cows 65
Effect of environmental factors on urea and milk production traits in Italian river buffalo 65
Marchigiana e Romagnola un secolo di evoluzione della morfologia 65
TBARs and ORAC: oxidative stability of lamb meat in three Italian sheep breeds 65
Influence of beta-carotine integration on trotter mare in peripartum 64
Influenza dell'L-carnitina sulle performance di allenamento e sullo stress ossidativo in trottatori sottoposti al test Laval 64
Assessing the adequacy of stocking rates on protected pasture vegetation 64
Modifications induced by training and diet in some exercise-related blood parameters in young trottes. 63
Effects of a high dietary fat level for weanling pigs 63
Effects of the daily administration of a rehydrating supplement to trotter horses 61
Ostrich meat: physicochemical properties and fatty acid composition 61
Pre-foaling period in Trotter mares - 1: Variations in some plasma and precolostrum 's parameters 61
Inframuscular fat quality of Catria Horse meat 59
Effect of Myostatin Gene Mutation on Slaughtering Performance and Meat Quality in Marchigiana Bulls 59
Effects of sunflower cake integration on ration digestibility and metabolic profile in equine tourism horses 58
Effect of muscle hypertrophy on the carcass traits in Marchigiana beef cattle breed 58
Effetto dei trattamenti termici sulla composizione acidica del grasso di Sepia officinalis L. 57
L'asino nell'azienda biologica: effetto dei semi di lino sulla qualità del latte 56
Microbiological quality and safety of Mediterranean Buffalo bulk milk 53
Influence of L- Carnitine on fitness and oxidative stress parameters in trotter horses subjected to Laval's test 53
Genetic structure of italian beef cattle breeds based on a 54,000 SNP panel 49
Influenza della somministrazione di un mangime in blocchi a vacche in acsiutta sulle performance riproduttive e sul profilo metabolico 49
Allevamenti: agrosistema ed ecosistema 48
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Totale Lug Ago Sett Ott Nov Dic Gen Feb Mar Apr Mag Giu
2019/2020208 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 20 188
2020/20211.321 22 129 126 13 132 47 100 325 170 73 146 38
2021/20221.014 23 196 17 39 5 19 14 47 45 336 103 170
2022/20232.183 138 214 158 146 141 709 3 91 416 10 94 63
2023/2024943 171 23 46 131 166 174 23 34 7 29 20 119
2024/20251.469 237 141 86 25 74 44 268 86 353 133 22 0
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