Sfoglia per Autore  

Opzioni
Mostrati risultati da 41 a 60 di 279
Titolo Data di pubblicazione Autore(i) File
Trattamento termico e impiego di colture starter autoctone nella produzione artigianale di formaggio di capra. 1-gen-1996 B. T., Cenci Goga; Clementi, Francesca; M., Latini; M., Trabalza Marinucci; S., Rea; E., Di Antonio
Research and didactic situation in Industrial Microbiology sector 1-gen-1996 Cavazzoni, V.; Clementi, Francesca; Manzoni, M.
Rheological behaviour of aqueous dispersions of bacterial sodium alginate. 1-gen-1997 Clementi, Francesca; Mancini, F; Mancini, M; Moresi, M.
Effetto della tecnica di preparazione del caglio di capretto sulle sue caratteristiche microbiologiche e sulla compoizione chimica del formaggio caprino semicotto 1-gen-1997 Calandrelli, M; Rubino, R; Masoero, G; Clementi, Francesca; Morone, G; Pizzillo, M.
Characterization of natural starter cultures used in manufacture of Pasta Filata Cheese in Basilicata (Southern Italy) 1-gen-1997 Parente, E.; Rota, M. A.; Ricciardi, A.; Clementi, Francesca
A simple method for the screening of lactic acid bacteria for the production of exopolysaccharides in liquid media 1-gen-1997 Ricciardi, A.; Parente, E.; Clementi, Francesca
Citric acid production from glucose by Aspergillus niger immobilized in polyurethane foam (Produzione di acido citrico da glucosio con Aspergillus niger immobilizzato in spugna di poliuretano) 1-gen-1997 Ricciardi, A.; Parente, E.; Volpe, F.; Clementi, Francesca
Alginate production by Azotobacter vinelandii 1-gen-1997 Clementi, Francesca
Exopolysaccharide production in a whey based medium by Streptococcus thermophilus and Lactobacillus delbrueckii subsp. bulgaricus in pure cultural and in association 1-gen-1997 Ricciardi, A.; Parente, E.; Clementi, Francesca
Kinetics of alginate production by Azotobacter vinelandii 1-gen-1997 Clementi, Francesca; Crudele, M. A.; Mancini, M; Moresi, M.
Effetto di supplementi azotati organici sulla produzione di alginato da Azotobacter vinelandii DSM576 in fermentatore da laboratorio 1-gen-1998 M. A., Crudele; E., Parente; M., Aquino; Clementi, Francesca
Rheology of alginate from Azotobacter vinelandii in aqueous dispersions 1-gen-1998 Clementi, Francesca; Mancini, M.; Moresi, M.
Use of desalting gel for the rapid separation of simples sugars from exopolysaccharides produced by lactic acid bacteria 1-gen-1998 Ricciardi, A; Parente, E; Aquino, M; Clementi, Francesca
Use of selected starter cultures in the production of farm manufactured goat cheese from thermized milk 1-gen-1998 Clementi, Francesca; Cenci, Goga; B, ; Trabalza, Marinucci; Di, Antonio
Alginate production by Azotobacter vinelandii DSM 576 in batch fermentation 1-gen-1998 Parente, E.; Crudele, M. A.; Aquino, M.; Clementi, Francesca
The combined effect of nisin, leucocin F10, pH, NaCl and EDTA on the survival of Listeria monocytogenes in broth. Int. J. Food Microbiol. 40, 65-75. 1-gen-1998 Parente, Giglio; Ricciardi, ; Clementi, Francesca
Alginate from Azotobacter vinelandii. 1-gen-1999 Clementi, Francesca; Moresi, M; Parente, E.
“Pit” Cheese: compositional, microbiological and sensory characterisics 1-gen-1999 Avellini, P.; Clementi, Francesca; TRABALZA MARINUCCI, M.; CENCI GOGA, B.; Rea, S.; Branciari, R.; Cavallucci, C.; Reali, C.; DI ANTONIO, E.
Occurrence of wine yeasts on grapes subjected to different pesticide treatments 1-gen-1999 Guerra, E.; Sordi, G.; Clementi, Francesca; F., Clementi; Fatichenti, F.
Occurrence of wine yeasts on grapes subjected to different pesticide treatments 1-gen-1999 Guerra, E; Sordi, G; Clementi, Francesca; Clementi, F; Fatichenti F., (Fatichenti
Mostrati risultati da 41 a 60 di 279
Legenda icone

  •  file ad accesso aperto
  •  file disponibili sulla rete interna
  •  file disponibili agli utenti autorizzati
  •  file disponibili solo agli amministratori
  •  file sotto embargo
  •  nessun file disponibile