Sfoglia per Autore
Determination of phospholipid molecular species in pork meat by high performance liquid chromatography–tandem mass spectrometry and evaporative light scattering detection
2008-01-01 Boselli, Emanuele; Pacetti, Deborah; F., Curzi; Frega, Natale Giuseppe
Supplementation with high-oleic sunflower oil and Æ-tocopheryl acetate: Effects on pork meat lipids
2008-01-01 Boselli, Emanuele; Pacetti, Deborah; Lucci, Paolo; DI LECCE, G.; Frega, Natale Giuseppe
Characterization of phenolics in Lacrima di Morro d'Alba wine and role on its sensory attributes
2008-01-01 Boselli, Emanuele; Giomo, Andrea; M., Minardi; Frega, Natale Giuseppe
In vitro evaluation of phenolics from Italian extra virgin olive oil for Diabetes type II, obesity and hypertension management
2009-01-01 M. R., Loizzo; DI LECCE, Giuseppe; F., Menichini; Boselli, Emanuele; F., Menichini; Frega, Natale Giuseppe
In vitro evaluation of phenolics from Italian Extra Virgin Olive Oil for Diabetes Type II, obesity and hypertension management
2009-01-01 Loizzo, M. R.; DI LECCE, Giuseppe; Menichini, F.; Boselli, Emanuele; Menichini, F.; Frega, Natale Giuseppe
Furan Fatty Acids in European Hake (Merluccius merluccius) Anatomical Parts
2009-01-01 Pacetti, Deborah; Alberti, Francesca; Boselli, Emanuele; Frega, Natale Giuseppe
Evolution of phenolic compounds and glutathione in Verdicchio wine obtained with maceration under reducing conditions
2009-01-01 DI LECCE, Giuseppe; Boselli, Emanuele; Frega, Natale Giuseppe
How to use sensory profile rating to improve the knowledge on traced extra virgin olive oil: the Campania Region experience
2009-01-01 A., Giomo; Boselli, Emanuele; G., DI LECCE; M. R., Loizzo; Frega, Natale Giuseppe
Characterization of monocultivar virgin olive oils from Marche region
2009-01-01 Boselli, Emanuele; DI LECCE, Giuseppe; Pacetti, Deborah; Frega, Natale Giuseppe
Caratterizzazione analitico-sensoriale di oli vergini di oliva campani
2009-01-01 DI LECCE, Giuseppe; M. R., Loizzo; Boselli, Emanuele; Giomo, Andrea; Frega, Natale Giuseppe
Light beer from 100% malted organic emmer wheat of Marche (Italy): a pilot study
2009-01-01 Boselli, Emanuele; Salvi, Selene; Frega, Natale Giuseppe
Acidi grassi negli alimenti: aspetti analitici, tecnologici e funzionali
2009-01-01 Frega, Natale Giuseppe; Pacetti, Deborah; Boselli, Emanuele; Mozzon, Massimo
Determinazione del profilo aromatico nei campioni di Pecorino Cocci Grifoni
2009-01-01 Frega, Natale Giuseppe; Boselli, Emanuele
Caratterizzazione della frazione lipidica dei prodotti ittici nell’ambito del progetto Last Minute Fish
2009-01-01 Boni, S.; Pacetti, Deborah; Boselli, Emanuele; Balzano, Michele; Frega, Natale Giuseppe
Usefulness of Adams-Harbertson protein precipitation-based wine tannin method
2009-01-01 Boselli, Emanuele
The nitrogen atmosphere affects the quality and the phenolic profile of must obtined from vacuum pressed white grapes
2009-01-01 Boselli, Emanuele; Di Lecce, G.; Alberti, Francesca; Salvi, S.; Frega, Natale Giuseppe
Characterization of volatile compounds in beer by means of comprehensive 2D-gaschromatography mass spectrometry
2009-01-01 Boselli, Emanuele; Lucci, P.; DI LECCE, G.; Giomo, A.; Frega, Natale Giuseppe
Identification of furan fatty acids in seafood [Identificazione degli acidi grassi furanici nei prodotti ittici]
2009-01-01 Alberti, Francesca; Lucci, Paolo; Boselli, Emanuele; Frega, Natale Giuseppe
The role of omega 3 fatty acid and antioxidants in food[Il ruolo degli acidi grassi ω3 e degli antiossidanti negli alimenti]
2009-01-01 Frega, Natale Giuseppe; Pacetti, Deborah; Boselli, Emanuele; Loizzo, M. R.
Are virgin olive oils obtained below 27 °C better than those produced at higher temperatures?
2009-01-01 Boselli, Emanuele; DI LECCE, Giuseppe; Strabbioli, Rosanna; Pieralisi, G.; Frega, Natale Giuseppe
Legenda icone
- file ad accesso aperto
- file disponibili sulla rete interna
- file disponibili agli utenti autorizzati
- file disponibili solo agli amministratori
- file sotto embargo
- nessun file disponibile