GOBBI, MIRKO
 Distribuzione geografica
Continente #
NA - Nord America 604
EU - Europa 307
AS - Asia 94
AF - Africa 5
Continente sconosciuto - Info sul continente non disponibili 1
Totale 1.011
Nazione #
US - Stati Uniti d'America 604
IT - Italia 70
UA - Ucraina 65
SG - Singapore 44
SE - Svezia 42
DE - Germania 37
IE - Irlanda 33
CN - Cina 25
DK - Danimarca 25
FI - Finlandia 15
KR - Corea 13
GB - Regno Unito 10
TR - Turchia 7
FR - Francia 6
CI - Costa d'Avorio 4
HU - Ungheria 2
IN - India 2
JP - Giappone 2
AT - Austria 1
CY - Cipro 1
EU - Europa 1
MA - Marocco 1
RU - Federazione Russa 1
Totale 1.011
Città #
Chandler 107
Jacksonville 64
Fairfield 52
Woodbridge 35
Dublin 33
Houston 33
Boardman 29
Wilmington 28
Singapore 24
Ashburn 20
New York 16
Ann Arbor 15
San Mateo 15
Seattle 15
Lawrence 14
Princeton 14
Des Moines 13
Cambridge 12
Centro 11
San Diego 10
Cagliari 6
Abidjan 4
Arcevia 4
Dallas 4
Florence 4
London 4
Marche 4
Ancona 3
Anzio 3
Giulianova 3
Helsinki 3
Beijing 2
Debrecen 2
Guangzhou 2
Jinhua 2
Los Angeles 2
Mountain View 2
Pontedera 2
Pune 2
Redmond 2
Shanghai 2
Turin 2
Auburn Hills 1
Camerino 1
Campoformido 1
Castelfidardo 1
Castelnuovo Rangone 1
Chiswick 1
Genoa 1
Kilburn 1
Macerata 1
Nanjing 1
Nicosia 1
Nürnberg 1
Parma 1
Perugia 1
Quanzhou 1
Rome 1
Salerno 1
Squinzano 1
Staffolo 1
Tiantai Chengguanzhen 1
Torino 1
Vienna 1
Washington 1
Wuhan 1
Wuxi 1
Totale 649
Nome #
Controlled mixed fermentation at winery scale using Zygotorulaspora florentina and Saccharomyces cerevisiae 97
MiR-21-5p and miR-126a-3p levels in plasma and circulating angiogenic cells: relationship with type 2 diabetes complications 96
Circulating Inflamma-miRs as Potential Biomarkers of Cognitive Impairment in Patients Affected by Alzheimer's Disease 87
Outlining a future for non-Saccharomyces yeasts: Selection of putative spoilage wine strains to be used in association with Saccharomyces cerevisiae for grape juice fermentation 82
Potential spoilage non-Saccharomyces yeasts in mixed cultures with Saccharomyces cerevisiae 77
Effects of nutrient supplementation on fermentation kinetics, H2S evolution, and aroma profile in Verdicchio DOC wine production 77
Lachancea thermotolerans and Saccharomyces cerevisiae in simultaneous and sequential co-fermentation: a strategy to enhance acidity and improve the overall quality of wine 70
Biotecnologia dei lieviti di interesse enologico per il miglioramento della qualità dei vini 70
Fermentative aptitude of non-Saccharomyces wine yeast for reduction in the ethanol content in wine 68
Inoculo di starter misti Saccharomyces cerevisiae/non-Saccharomyces per il miglioramento della qualità dei vini 68
Selected non-Saccharomyces wine yeasts in controlled multistarter fermentations with Saccharomyces cerevisiae 67
Schizosaccharomyces japonicus: A Polysaccharide-Overproducing Yeast to Be Used in Winemaking 66
Miglioramento della qualità dei vini mediante l’impiego di inoculi misti 57
“Wild” yeast flora detection during the pre-fermentative stages of winemaking . 53
Totale 1.035
Categoria #
all - tutte 5.346
article - articoli 0
book - libri 0
conference - conferenze 0
curatela - curatele 0
other - altro 0
patent - brevetti 0
selected - selezionate 0
volume - volumi 0
Totale 5.346


Totale Lug Ago Sett Ott Nov Dic Gen Feb Mar Apr Mag Giu
2019/202068 0 0 0 0 13 1 13 0 14 4 2 21
2020/2021208 11 25 21 0 28 10 17 16 20 28 25 7
2021/2022131 5 45 1 2 0 2 8 7 6 7 17 31
2022/2023282 17 32 19 18 22 45 4 33 68 0 15 9
2023/2024109 21 6 8 16 21 15 2 6 0 3 3 8
2024/202580 38 19 10 0 13 0 0 0 0 0 0 0
Totale 1.035