Sfoglia per Autore
Caratterizzazzione chimica della mandorla del nocciolo dell’oliva
2005-01-01 Curzi, Federica; Pacetti, Deborah; Strabbioli, R.; Frega, Natale Giuseppe
High performance liquid chromatography-tandem mass spectrometry of phospholipid molecular species in eggs from hens fed diets enriched in seal blubber oil
2005-01-01 Pacetti, Deborah; Boselli, Emanuele; H. W., Hulan; Frega, Natale Giuseppe
Positional analysis of egg triacylglycerols and phospholipids from hens fed diets enriched in refined seal blubber oil
2005-01-01 Pacetti, Deborah; Hulan, H. W.; Schreiner, M.; Boselli, Emanuele; Frega, Natale Giuseppe
Analisi HPLC-ESI-MS-MS delle specie molecolari fosfolipidiche di uova arricchite in acidi grassi polinsaturi W3
2005-01-01 Pacetti, Deborah; Boselli, Emanuele; F., Curzi; H. W., Hulan; Frega, Natale Giuseppe
Analisi HPLC-ESI-MS-MS delle specie molecolari fosfolipidiche di uova arricchite in acidi grassi polinsaturi omega-3
2005-01-01 Pacetti, Deborah; Boselli, Emanuele; F., Curzi; H. W., Hulan; Frega, Natale Giuseppe
Simultaneous Analysis of Molecular Species of glycolipids and phospholipids by HPLC-ESI-MS-MS
2006-01-01 Pacetti, Deborah; Curzi, F; Boselli, Emanuele; Frega, Natale Giuseppe
Gli acidi grassi nei sistemi lipidici vegetali
2006-01-01 Frega, Natale Giuseppe; Boselli, Emanuele; Pacetti, Deborah
Exendin-4, a glucagon-like protein-1 receptor agonist, reduces proinflammatory conditions, and increases lipid oxidation and insulin sensitivity in hepatocytes from nonalcoholic steatohepatitis rats
2006-01-01 Fava, G; Saccomanno, Stefania; Pacetti, Deborah; Rychlicki, Chiara; Candelaresi, Cinzia; DI SARIO, A; Marzioni, Marco; Casini, A; Frega, Natale Giuseppe; Benedetti, Antonio; SVEGLIATI BARONI, Gianluca
Caratterizzazione dei fosfolipidi nelle carni suine mediante HPLC/ESI/MS-MS
2006-01-01 Curzi, Federica; Pacetti, Deborah; Boselli, Emanuele; Frega, Natale Giuseppe
La spettrometria di massa nell’analisi di componenti minori polari dell’olio vergine di oliva
2006-01-01 DI LECCE, Giuseppe; M., Minardi; Boselli, Emanuele; Pacetti, Deborah; Frega, Natale Giuseppe
Caratterizzazione dei fosfolipidi nelle carni suine mediante HPLC/ESI/MS-MS
2006-01-01 Curzi, F.; Pacetti, Deborah; Boselli, Emanuele; Frega, Natale Giuseppe
Chitosan taurocholate capacity to bind lipids and to undergo enzymatic hydrolysis: An in vitro model
2006-01-01 Muzzarelli, Raa; Orlandini, F; Pacetti, Deborah; Boselli, Emanuele; Frega, Natale Giuseppe; Tosi, Giorgio; Muzzarelli, C.
Gli antiossidanti polifenolici in alcuni alimenti
2006-01-01 Frega, Natale Giuseppe; Boselli, Emanuele; Pacetti, Deborah
Lo zafferano: l’ingrediente nobile degli alimenti (parte 2)
2006-01-01 Frega, Natale Giuseppe; Boselli, Emanuele; Pacetti, Deborah; Minardi, M.
A model of insulin resistance and nonalcoholic steatohepatitis in rats: role of peroxisome proliferator-activated receptor-alpha and n-3 polyunsaturated fatty acid treatment on liver injury
2006-01-01 SVEGLIATI BARONI, Gianluca; Candelaresi, C; Saccomanno, Stefania; Ferretti, Gianna; Bacchetti, Tiziana; Marzioni, Marco; DE MINICIS, Samuele; Nobili, L; Salzano, R; Omenetti, A; Pacetti, Deborah; Sigmund, S; Benedetti, Antonio; Casini, A.
Characterization of phospholipids in fish and molluscs of the Adriatic Sea
2007-01-01 Pacetti, Deborah; F., Curzi; Boselli, Emanuele; Frega, Natale Giuseppe
Effetti della supplementazione con olio di girasole alto-oleico e antiossidanti sui lipidi di carne suina
2007-01-01 Boselli, Emanuele; Pacetti, Deborah; DI LECCE, G.; Lucci, P.; Frega, Natale Giuseppe
Effects of the dietary supplementation with high-oleic sunflower oil and α-tocopherylacetate on the lipid composition of pork meat
2007-01-01 Boselli, Emanuele; Pacetti, Deborah; F., Curzi; DI LECCE, Giuseppe; Lucci, Paolo; Frega, Natale Giuseppe
Lo zafferano: l’ingrediente nobile degli alimenti (parte 1)
2007-01-01 Frega, Natale Giuseppe; Pacetti, Deborah; Boselli, Emanuele; Lucci, P.
Effetti della supplementazione con olio di girasole alto-oleico e antiossidanti sui lipidi di carne suina
2007-01-01 Boselli, Emanuele; Pacetti, Deborah; DI LECCE, G.; Lucci, P.; Frega, Natale Giuseppe
Titolo | Data di pubblicazione | Autore(i) | File |
---|---|---|---|
Caratterizzazzione chimica della mandorla del nocciolo dell’oliva | 1-gen-2005 | Curzi, Federica; Pacetti, Deborah; Strabbioli, R.; Frega, Natale Giuseppe | |
High performance liquid chromatography-tandem mass spectrometry of phospholipid molecular species in eggs from hens fed diets enriched in seal blubber oil | 1-gen-2005 | Pacetti, Deborah; Boselli, Emanuele; H. W., Hulan; Frega, Natale Giuseppe | |
Positional analysis of egg triacylglycerols and phospholipids from hens fed diets enriched in refined seal blubber oil | 1-gen-2005 | Pacetti, Deborah; Hulan, H. W.; Schreiner, M.; Boselli, Emanuele; Frega, Natale Giuseppe | |
Analisi HPLC-ESI-MS-MS delle specie molecolari fosfolipidiche di uova arricchite in acidi grassi polinsaturi W3 | 1-gen-2005 | Pacetti, Deborah; Boselli, Emanuele; F., Curzi; H. W., Hulan; Frega, Natale Giuseppe | |
Analisi HPLC-ESI-MS-MS delle specie molecolari fosfolipidiche di uova arricchite in acidi grassi polinsaturi omega-3 | 1-gen-2005 | Pacetti, Deborah; Boselli, Emanuele; F., Curzi; H. W., Hulan; Frega, Natale Giuseppe | |
Simultaneous Analysis of Molecular Species of glycolipids and phospholipids by HPLC-ESI-MS-MS | 1-gen-2006 | Pacetti, Deborah; Curzi, F; Boselli, Emanuele; Frega, Natale Giuseppe | |
Gli acidi grassi nei sistemi lipidici vegetali | 1-gen-2006 | Frega, Natale Giuseppe; Boselli, Emanuele; Pacetti, Deborah | |
Exendin-4, a glucagon-like protein-1 receptor agonist, reduces proinflammatory conditions, and increases lipid oxidation and insulin sensitivity in hepatocytes from nonalcoholic steatohepatitis rats | 1-gen-2006 | Fava, G; Saccomanno, Stefania; Pacetti, Deborah; Rychlicki, Chiara; Candelaresi, Cinzia; DI SARIO, A; Marzioni, Marco; Casini, A; Frega, Natale Giuseppe; Benedetti, Antonio; SVEGLIATI BARONI, Gianluca | |
Caratterizzazione dei fosfolipidi nelle carni suine mediante HPLC/ESI/MS-MS | 1-gen-2006 | Curzi, Federica; Pacetti, Deborah; Boselli, Emanuele; Frega, Natale Giuseppe | |
La spettrometria di massa nell’analisi di componenti minori polari dell’olio vergine di oliva | 1-gen-2006 | DI LECCE, Giuseppe; M., Minardi; Boselli, Emanuele; Pacetti, Deborah; Frega, Natale Giuseppe | |
Caratterizzazione dei fosfolipidi nelle carni suine mediante HPLC/ESI/MS-MS | 1-gen-2006 | Curzi, F.; Pacetti, Deborah; Boselli, Emanuele; Frega, Natale Giuseppe | |
Chitosan taurocholate capacity to bind lipids and to undergo enzymatic hydrolysis: An in vitro model | 1-gen-2006 | Muzzarelli, Raa; Orlandini, F; Pacetti, Deborah; Boselli, Emanuele; Frega, Natale Giuseppe; Tosi, Giorgio; Muzzarelli, C. | |
Gli antiossidanti polifenolici in alcuni alimenti | 1-gen-2006 | Frega, Natale Giuseppe; Boselli, Emanuele; Pacetti, Deborah | |
Lo zafferano: l’ingrediente nobile degli alimenti (parte 2) | 1-gen-2006 | Frega, Natale Giuseppe; Boselli, Emanuele; Pacetti, Deborah; Minardi, M. | |
A model of insulin resistance and nonalcoholic steatohepatitis in rats: role of peroxisome proliferator-activated receptor-alpha and n-3 polyunsaturated fatty acid treatment on liver injury | 1-gen-2006 | SVEGLIATI BARONI, Gianluca; Candelaresi, C; Saccomanno, Stefania; Ferretti, Gianna; Bacchetti, Tiziana; Marzioni, Marco; DE MINICIS, Samuele; Nobili, L; Salzano, R; Omenetti, A; Pacetti, Deborah; Sigmund, S; Benedetti, Antonio; Casini, A. | |
Characterization of phospholipids in fish and molluscs of the Adriatic Sea | 1-gen-2007 | Pacetti, Deborah; F., Curzi; Boselli, Emanuele; Frega, Natale Giuseppe | |
Effetti della supplementazione con olio di girasole alto-oleico e antiossidanti sui lipidi di carne suina | 1-gen-2007 | Boselli, Emanuele; Pacetti, Deborah; DI LECCE, G.; Lucci, P.; Frega, Natale Giuseppe | |
Effects of the dietary supplementation with high-oleic sunflower oil and α-tocopherylacetate on the lipid composition of pork meat | 1-gen-2007 | Boselli, Emanuele; Pacetti, Deborah; F., Curzi; DI LECCE, Giuseppe; Lucci, Paolo; Frega, Natale Giuseppe | |
Lo zafferano: l’ingrediente nobile degli alimenti (parte 1) | 1-gen-2007 | Frega, Natale Giuseppe; Pacetti, Deborah; Boselli, Emanuele; Lucci, P. | |
Effetti della supplementazione con olio di girasole alto-oleico e antiossidanti sui lipidi di carne suina | 1-gen-2007 | Boselli, Emanuele; Pacetti, Deborah; DI LECCE, G.; Lucci, P.; Frega, Natale Giuseppe |
Legenda icone
- file ad accesso aperto
- file disponibili sulla rete interna
- file disponibili agli utenti autorizzati
- file disponibili solo agli amministratori
- file sotto embargo
- nessun file disponibile