Sfoglia per Autore  

Opzioni
Mostrati risultati da 41 a 60 di 194
Titolo Data di pubblicazione Autore(i) File
Exploitation of a polyphasic PCR-DGGE approach forthe investigation of the microbiota of traditional Italian raw milk cheeses. 1-gen-2012 Aquilanti, Lucia; Sara, Santarelli; Valentina, Babini; Osimani, Andrea; Clementi, Francesca
Response of lactic acid bacteria to milk fortification with dietary zinc salts 1-gen-2012 Aquilanti, Lucia; Kahraman, O.; Zannini, E.; Osimani, Andrea; Silvestri, G.; Ciarrocchi, F.; Garofalo, Cristiana; E., Tekin; Clementi, Francesca
Implementation of a biotechnological process for vat dyeing with woad 1-gen-2012 Osimani, Andrea; Aquilanti, Lucia; Baldini, G.; Silvestri, G.; Butta, A.; Clementi, Francesca
Isatis tinctoria L.: biomass production and indigo dye yield as influenced by mineral or organic nitrogen fertilization. 1-gen-2012 Orsini, Roberto; Aquilanti, Lucia; Osimani, Andrea; Serrani, L.; Baldini, G.; Seddaiu, G.; De Sanctis, G.; Santilocchi, Rodolfo
Industrial reproduction and preservation of kefir grains. 1-gen-2013 Garofalo, Cristiana; Osimani, Andrea; Aquilanti, Lucia; Clementi, Francesca
Studio preliminare della biodiversità microbica di grani di kefir. 1-gen-2013 C., Scibè; Garofalo, Cristiana; Osimani, Andrea; Aquilanti, Lucia; Milanović, V.; P., Buzzini; B., Turchetti; S., Di Mauro; Clementi, Francesca
Studio dell'ecologia microbica di boza Bulgara mediante tecniche coltura-dipendenti e PCR-DGGE. 1-gen-2013 Milanović, V.; Osimani, Andrea; Garofalo, Cristiana; Aquilanti, Lucia; C., Scibè; Clementi, Francesca
Microbiological monitoring of air quality in a university canteen: an 11-year report 1-gen-2013 Osimani, Andrea; Aquilanti, Lucia; Tavoletti, Stefano; Clementi, Francesca
Evaluation of the HACCP system in a university canteen: microbiological monitoring and internal auditing as verification tools 1-gen-2013 Osimani, Andrea; Aquilanti, Lucia; Tavoletti, Stefano; Clementi, Francesca
Monitoring of the HACCP system in mass catering: a case study [La verifica del sistema HACCP nella ristorazione collettiva: un caso studio] 1-gen-2013 Osimani, Andrea; Aquilanti, Lucia; Clementi, Francesca
Evaluation of inhibitory effect of TiO2 nanocoatings against microalgal growth on clay brick façades under weak UV exposure conditions 1-gen-2013 Lorenzo, Graziani; Quagliarini, Enrico; Osimani, Andrea; Aquilanti, Lucia; Clementi, Francesca; Claude, Yéprémian; Lariccia, Vincenzo; Amoroso, Salvatore; D'Orazio, Marco
Quality evaluation and discrimination of semi-hard and hard cheeses from the Marche region (Central Italy) using chemometric tools 1-gen-2013 Aquilanti, Lucia; Santarelli, S; Babini, V; Osimani, Andrea; Clementi, Francesca
Anti-staling agents for baking industry [Coadiuvanti tecnologici anti-raffermAmento per l’industria dei lievitati da forno] 1-gen-2014 Osimani, Andrea; Garofalo, Cristiana; Rizzotti, C.; Aquilanti, Lucia; Clementi, Francesca
The biological potential of kefir: preliminary studies of the microbiota of italian kefir grains [Il potenziale biologico del kefir: studi preliminari del microbiota di grani di kefir italiani] 1-gen-2014 Osimani, Andrea; Garofalo, Cristiana; Aquilanti, Lucia; Milanović, V.; Scibè, C.; Sarra, S.; Turchetti, B.; Clementi, Francesca
The luminometer as a useful tool in the assessment of surface cleanliness: the case study of a university canteen [Impiego del luminometro nella valutazione dello stato di pulizia delle superfici: il caso studio di una mensa universitaria] 1-gen-2014 Osimani, Andrea; Aquilanti, Lucia; Clementi, Francesca
Effects of water absorption and surface roughness on the bioreceptivity of ETICS compared to clay bricks 1-gen-2014 D'Orazio, Marco; Cursio, G.; Graziani, Lorenzo; Aquilanti, Lucia; Osimani, Andrea; Clementi, Francesca; Yéprémian, C; Lariccia, Vincenzo; Amoroso, Salvatore
Evaluation of the quality of foods for special diets produced in a school catering facility within a HACCP-based approach: a case study 1-gen-2014 A., Petruzzelli; M., Foglini; F., Paolini; M., Framboas; M. S., Altissimi; M. N., Haouet; P., Mangili; Osimani, Andrea; Clementi, Francesca; T., Cenci; F., Tonucci
Anti-staling agents for bakery industry [Coadiuvanti tecnologici anti-raffermamento per l'industria dei lievitati da forno]. 1-gen-2014 Osimani, Andrea; Garofalo, Cristiana; C., Rizzotti; Aquilanti, Lucia; Clementi, Francesca
The occurrence of thermotolerant Campylobacter spp. in raw meat intended for public catering 1-gen-2014 Petruzzelli, A.; Foglini, M.; Vetrano, V.; Paolini, F.; Orazietti, N.; Ambrosini, B.; Osimani, Andrea; Clementi, Francesca; Tavoletti, Stefano; Tonucci, F.
Integrated biological approaches for olive mill wastewater treatment and agricultural exploitation 1-gen-2014 Aquilanti, Lucia; Taccari, Manuela; Bruglieri, D.; Osimani, Andrea; Clementi, Francesca; Comitini, Francesca; Ciani, Maurizio
Mostrati risultati da 41 a 60 di 194
Legenda icone

  •  file ad accesso aperto
  •  file disponibili sulla rete interna
  •  file disponibili agli utenti autorizzati
  •  file disponibili solo agli amministratori
  •  file sotto embargo
  •  nessun file disponibile