Sfoglia per Autore  

Opzioni
Mostrati risultati da 21 a 40 di 216
Titolo Data di pubblicazione Autore(i) File
Role of oxygen on acetic acid production by Brettanomyces/Dekkera in winemaking 1-gen-1997 Ciani, Maurizio
Ecologia batterica di ascocarpi di Tuber sp.pl.: individuazione di gruppi funzionali e valutazione delle capacità di metabolizzare solfiti e composti organici solforati 1-gen-1998 Angelini, P.; Costamagna, L.; Ciani, Maurizio
Oenological properties of non-Saccharomyces yeasts associated with wine-making. 1-gen-1998 Ciani, Maurizio; Maccarelli, F.
Wine vinegar producion using wines made with different yeast species. 1-gen-1998 Ciani, Maurizio
Combined use of immobilized Candida stellata cells and Saccharomyces cerevisiae to improve the quality of wines. 1-gen-1998 Ciani, Maurizio; Ferraro, L.
Influenza della microflora sulle caratteristiche analitiche e sensoriali dei vini. 1-gen-1999 Ciani, Maurizio; Pepe, V.
Killer toxin of Kluyveromyces phaffii DBVPG 6076: properties and activity on apiculate yeasts 1-gen-1999 Ciani, Maurizio; Fatichenti, F.
Antimicrobial activity of the Satureja montana essential oil 1-gen-1999 Ciani, Maurizio; Pagiotti, Rita; Mariani, Francesca; Menghini, Luigi; Lollini, Maria Novella; Menghini, Alessandro
Biodiversity of presence and expression of the gene HXT2 in different strains within different yeast species. 1-gen-1999 Selvi, S.; Cardinali, G.; Ciani, Maurizio; Martini, A.
Selective sugar consumption by apiculate yeasts. 1-gen-1999 Ciani, Maurizio; Fatichenti, F.
Innovative fermentation technologies in winemaking 1-gen-2000 Ciani, Maurizio; Fatichenti, F.
Influence of glycerol production on the aerobic and anaerobic growth of the wine yeast Candida stellata 1-gen-2000 Ciani, Maurizio; Ferraro, L.; Fatichenti, F.
Pilot scale vinification process by immobilised Candida stellata e Saccharomyces cerevisiae. 1-gen-2000 Ferraro, L.; Fatichenti, F.; Ciani, Maurizio
Antimicrobial properties of essential oil of Satureja montana L. on pathogenic and spoilage yeasts 1-gen-2000 Ciani, Maurizio; Menghini, L.; Mariani, F.; Pagiotti, R.; Menghini, A. FATICHENTI F.
Selezione di starter vinari autoctoni di varie zone di produzione di vino D.O.C. 1-gen-2000 Ciani, Maurizio; Martini, A.
Allestimento di starter con colture microbiche miste 1-gen-2001 Ciani, Maurizio
Killer toxin of Kluyveromyces phaffii DBVPG 6076 as a biopreservative agent to control apiculate wine yeasts 1-gen-2001 Ciani, Maurizio; Fatichenti, F.
Strategies and criteria for the isolation and selection of autochthonous starters 1-gen-2002 Clementi, Francesca; Clementi, F.; Ciani, Maurizio
Biodiversity of yeast from vineyards and wineries: an invaluable treasure to be disclosed and preserved. 1-gen-2002 Marinangeli, P; Angelozzi, D; Ciani, Maurizio; Clementi, Francesca; F., Clementi
BIODIVESITY AND BIOTECHNOLOGY OF WINE YEASTS 1-gen-2002 Ciani, Maurizio
Mostrati risultati da 21 a 40 di 216
Legenda icone

  •  file ad accesso aperto
  •  file disponibili sulla rete interna
  •  file disponibili agli utenti autorizzati
  •  file disponibili solo agli amministratori
  •  file sotto embargo
  •  nessun file disponibile