SERVILI, ANDREA
 Distribuzione geografica
Continente #
NA - Nord America 712
EU - Europa 529
AS - Asia 120
AF - Africa 2
SA - Sud America 2
Continente sconosciuto - Info sul continente non disponibili 1
Totale 1.366
Nazione #
US - Stati Uniti d'America 705
IT - Italia 139
UA - Ucraina 100
SE - Svezia 70
IE - Irlanda 60
TR - Turchia 59
DE - Germania 51
DK - Danimarca 39
SG - Singapore 26
KR - Corea 20
FI - Finlandia 17
FR - Francia 17
PL - Polonia 12
ES - Italia 11
BE - Belgio 7
IN - India 7
CN - Cina 4
MX - Messico 4
VN - Vietnam 4
CR - Costa Rica 3
AT - Austria 2
GB - Regno Unito 2
BR - Brasile 1
EG - Egitto 1
ET - Etiopia 1
EU - Europa 1
PE - Perù 1
PT - Portogallo 1
SI - Slovenia 1
Totale 1.366
Città #
Chandler 110
Jacksonville 107
Des Moines 70
Dublin 60
Ashburn 44
Wilmington 38
New York 36
Centro 30
Fairfield 28
Lawrence 25
Princeton 25
San Mateo 25
Boardman 23
Seattle 20
Houston 16
Turin 14
Kraków 12
Marche 12
Cambridge 9
Woodbridge 9
Ann Arbor 8
Brussels 6
Cagliari 6
Pune 6
San Diego 6
Livorno Ferraris 5
Napoli 5
Serino 5
Castel Ritaldi 4
Dong Ket 4
Norwalk 4
Singapore 4
Washington 4
Milan 3
San Pedro 3
Viterbo 3
Agugliano 2
Angers 2
Beijing 2
Borgosesia 2
Ferndale 2
Helsinki 2
Isparta 2
Kilburn 2
Los Angeles 2
Shanghai 2
Valmontone 2
Vittuone 2
Al Fayyum 1
Arcevia 1
Callao 1
Chennai 1
Chicago 1
Fermo 1
Logroño 1
Misterbianco 1
Montemarciano 1
Mountain View 1
Oeiras 1
Osimo 1
Perugia 1
Piran 1
Porto San Giorgio 1
Redwood City 1
Rome 1
Rouen 1
San Benedetto del Tronto 1
Scafati 1
Stockholm 1
São Paulo 1
Torino 1
Trofarello 1
Vienna 1
Totale 838
Nome #
Impact of alternative fungicides on grape downy mildew control and vine growth and development 109
Low environmental impact strategies for the control of Botrytis cinerea and Plasmopara viticola of grapes 80
Evaluation of the characteristics of vineyard pruning residues for energy applications: Effect of different copper-based treatments 72
Efficacia di prodotti alternativi nella difesa antiperonosporica della vite 69
Uso di oli essenziali per il controllo di patogeni postraccolta su ortofrutticoli freschi 64
Hypobaric Packaging Prolongs the Shelf Life of Refrigerated Black Truffles (Tuber melanosporum) 63
Exposure to volatiles of essential oils alone or under hypobaric treatment to control postharvest gray mold of table grapes 62
Chitosan and laminarin as alternatives to copper for Plasmopara viticola control: Effects on grape amino acid 60
Effectiveness of alternative compounds in the control of grapevine downy mildew 59
Effects of copper and biostimulants used for grapevine downy mildew control on grape amino acid content. 56
Monitoring of Xylella fastidiosa in Marche region, central-eastern Italy 55
Approcci innovativi per la protezione della vite dalla peronospora 55
Distribuzione spaziale di piante infette da Legno nero in quattro vigneti marchigiani della cv Chardonnay 55
Induced resistance can contribute to sustainable management of pre- and postharvest diseases of plants 54
Effects of natural compounds on postharvest gray mold infections on fresh strawberries fruit 54
Use of chitosan and other natural compounds to control grapevine downy mildew. 52
Efficacia di induttori di resistenza nella difesa antiperonosporica della vite 51
Use of chitosan and other natural compounds for control of grapevine downy mildew. 51
Essential oil vapors in hypobaric environment reduced postharvest gray mold of table grapes 46
Downy mildew control and vegetative growth of grapevines under alternative treatments to synthetic fungicides 46
Spatio-temporal epidemiological pattern of Bois noir in a cv. Chardonnay vineyard 45
Attività antimicrobica degli oli essenziali in campo agrario 44
Oli essenziali in ambiente ipobarico per il controllo di marciumi postraccolta dell’uva da tavola 40
Uso di oli essenziali in ambiente ipobarico per il controllo la muffa grigia dell'uva da tavola e valutazione degli aspetti organolettici a tempi diversi dall’esposizione 32
Strategie basate sull’uso di oli essenziali per il miglioramento della conservazione della frutta fresca e la prevenzione degli sprechi alimentari 29
Totale 1.403
Categoria #
all - tutte 5.567
article - articoli 0
book - libri 0
conference - conferenze 0
curatela - curatele 0
other - altro 0
patent - brevetti 0
selected - selezionate 0
volume - volumi 0
Totale 5.567


Totale Lug Ago Sett Ott Nov Dic Gen Feb Mar Apr Mag Giu
2018/201916 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 3 13
2019/2020125 3 0 21 0 23 1 22 7 21 0 4 23
2020/2021211 6 29 22 11 26 6 20 8 26 18 29 10
2021/2022132 0 44 4 1 0 5 1 9 9 5 13 41
2022/2023395 28 54 32 23 19 103 0 18 86 2 22 8
2023/2024236 39 8 12 35 35 59 18 22 2 6 0 0
Totale 1.403