CANONICO, Laura

CANONICO, Laura  

Dipartimento Scienze della Vita e dell'Ambiente  

Mostra records
Risultati 1 - 20 di 39 (tempo di esecuzione: 0.022 secondi).
Titolo Data di pubblicazione Autore(i) File
Assessment of non-conventional yeasts with potential probiotic for protein-fortified craft beer production 1-gen-2021 Canonico, L.; Zannini, E.; Ciani, M.; Comitini, F.
Beer between Tradition and Innovation 1-gen-2019 Ciani, M.; Canonico, L.; Comitini, F.
Biocontrol of Non-Saccharomyces Yeasts in Vineyard against the Gray Mold Disease Agent Botrytis cinerea 1-gen-2022 Agarbati, Alice; Canonico, Laura; Pecci, Tania; Romanazzi, Gianfranco; Ciani, Maurizio; Comitini, Francesca
Characterization of wild yeasts isolated from artisan dairies in the Marche region, Italy, for selection of promising functional starters 1-gen-2021 Agarbati, A.; Marini, E.; Galli, E.; Canonico, L.; Ciani, M.; Comitini, F.
Complessità aromatica, il ruolo dei non-Saccharomyces 1-gen-2016 Ciani, Maurizio; Canonico, Laura; Comitini, Francesca
Conversion of raw glycerol to microbial lipids by new Metschnikowia and Yarrowia lipolytica strains 1-gen-2016 Canonico, Laura; Ashoor, S.; Taccari, Manuela; Comitini, Francesca; Antonucci, Matteo; Truzzi, Cristina; Scarponi, Giuseppe; Ciani, Maurizio
Dominance and influence of selectedSaccharomyces cerevisiaestrains on the analytical profile of craft beer refermentation 1-gen-2014 Canonico, Laura; Comitini, Francesca; Ciani, Maurizio
Effect of inoculated azotobacteria and Phanerochaete chrysosporium on the composting of olive pomace: Microbial community dynamics and phenols evolution 1-gen-2019 Milanovic, Vesna; Osimani, Andrea; Cardinali, Federica; Taccari, Manuela; Garofalo, Cristiana; Clementi, Francesca; Ashoor, Selim; Mozzon, Massimo; Foligni, Roberta; Canonico, Laura; Ciani, Maurizio; Aquilanti, Lucia
Evolution of Aromatic Profile of Torulaspora delbrueckii Mixed Fermentation at Microbrewery Plant 1-gen-2020 Canonico, Laura; Ciani, Enrico; Galli, Edoardo; Comitini, Francesca; Ciani, Maurizio
Exploitation of Three Non-Conventional Yeast Species in the Brewing Process 1-gen-2019 Canonico, Laura; Galli, Edoardo; Ciani, Enrico; Comitini, Francesca; Ciani, Maurizio
Fermentazioni sequenziali mediante l'impiego di lieviti non-convenzionali per la riduzione del contenuto di etanolo nel vino 1-gen-2017 Ciani, Maurizio; Canonico, Laura; Comitini, Francesca; Oro, Lucia
Fitness of Selected Indigenous Saccharomyces cerevisiae Strains for White Piceno DOC Wines Production 1-gen-2018 Agarbati, Alice; Canonico, Laura; Ciani, Maurizio; Comitini, Francesca
Footprint of Nonconventional Yeasts and Their Contribution in Alcoholic Fermentations 1-gen-2020 Ciani, Maurizio; Canonico, Laura; Oro, Lucia; Comitini, Francesca
The impact of fungicide treatments on yeast biota of Verdicchio and Montepulciano grape varieties 1-gen-2019 Agarbati, A.; Canonico, L.; Ciani, M.; Comitini, F.
Improved Saccharomyces cerevisiae Strain in Pure and Sequential Fermentation with Torulaspora delbrueckii for the Production of Verdicchio Wine with Reduced Sulfites 1-gen-2020 Agarbati, Alice; Canonico, Laura; Comitini, Francesca; Ciani, Maurizio
Improving white wine aroma and structure by non-Saccharomyces yeasts 1-gen-2022 Ciani, Maurizio; Canonico, Laura; Comitini, Francesca
The Influence of Fungicide Treatments on Mycobiota of Grapes and Its Evolution during Fermentation Evaluated by Metagenomic and Culture-Dependent Methods 1-gen-2019 Agarbati, Alice; Canonico, Laura; Mancabelli, Leonardo; Milani, Christian; Ventura, Marco; Ciani, Maurizio; Comitini, Francesca
Influence of vintage and selected starter on Torulaspora delbrueckii/Saccharomyces cerevisiae sequential fermentation 1-gen-2015 Canonico, Laura; Comitini, Francesca; Ciani, Maurizio
Investigation of the dominant microbiota in ready-to-eat grasshoppers and mealworms and quantification of carbapenem resistance genes by qPCR 1-gen-2018 Milanovic, Vesna; Osimani, Andrea; Roncolini, Andrea; Garofalo, Cristiana; Aquilanti, Lucia; Pasquini, Marina; Tavoletti, Stefano; Vignaroli, Carla; Canonico, Laura; Ciani, Maurizio; Clementi, Francesca
L'influenza dei lieviti Saccharomyces e non Saccharomyces sul processo di rifermentazione della birra 1-gen-2016 Canonico, Laura; Ciani, Maurizio; De Francesco, G.; Ciani, E.; Perretti, G.