GAROFALO, Cristiana
GAROFALO, Cristiana
Dip.Scienze Agrarie,Alimentari e Ambientali
A comprehensive study on the autochthonous microbiota, volatilome, physico-chemical, and morpho-textural features of Montenegrin Njeguški cheese
2024-01-01 Cardinali, F.; Rampanti, G.; Paderni, G.; Milanovic, V.; Ferrocino, I.; Reale, A.; Boscaino, F.; Raicevic, N.; Ilincic, M.; Osimani, A.; Aquilanti, L.; Martinovic, A.; Garofalo, C.
A glimpse into the microbiota of marketed ready-to-eat crickets (Acheta domesticus)
2020-01-01 Milanovic, Vesna; Cardinali, Federica; Aquilanti, Lucia; Garofalo, Cristiana; Roncolini, Andrea; Sabbatini, Riccardo; Clementi, Francesca; Osimani, Andrea
Anti-staling agents for bakery industry [Coadiuvanti tecnologici anti-raffermamento per l'industria dei lievitati da forno].
2014-01-01 Osimani, Andrea; Garofalo, Cristiana; C., Rizzotti; Aquilanti, Lucia; Clementi, Francesca
Anti-staling agents for baking industry [Coadiuvanti tecnologici anti-raffermAmento per l’industria dei lievitati da forno]
2014-01-01 Osimani, Andrea; Garofalo, Cristiana; Rizzotti, C.; Aquilanti, Lucia; Clementi, Francesca
Antifungal activity of essential oils on yeast isolates from filling creams [Attività anti fungina di oli essenziali su isolati di lievito da creme di farcitura]
2019-01-01 Sabbatini, R.; Milanović, V.; Garofalo, C.; Roncolini, A.; Aquilanti, L.; Clementi, F.; Concettoni, C.; Belleggia, L.; Mozzon, M.; Foligni, R.; Osimani, A.
Antifungal activity of sourdough lactic acid bacteria for the biopreservation of baked goods.
2008-01-01 E., Zannini; Garofalo, Cristiana; Aquilanti, Lucia; V., Ciavotta; S., Sparvoli; G., Silvestri; Clementi, Francesca
Attività e-learning ed esperienze di didattica innovativa dell’Università Politecnica delle Marche
2023-01-01 Garofalo, Cristiana; Paone, Nicola; Falsetti, Carla; Andresciani, Alessandra; Gregori, Gian Luca
Bacteria and yeast microbiota in milk kefir grains from different Italian regions
2015-01-01 Garofalo, Cristiana; Osimani, Andrea; Milanović, V.; Aquilanti, Lucia; De Filippis, F.; Stellato, G.; Di Mauro, S.; Turchetti, B.; Buzzini, P.; Ercolini, D.; Clementi, Francesca
Bacterial and fungal communities of Gioddu as revealed by PCR-DGGE analysis
2020-01-01 Maoloni, Antonietta; Milanovic, Vesna; Cardinali, Federica; Mangia, Nicoletta P.; Murgia, Marco A.; Garofalo, Cristiana; Clementi, Francesca; Osimani, Andrea; Aquilanti, Lucia
Barley flour exploitation in sourdough bread-making: a technological, nutritional and sensory evaluation.
2014-01-01 Mariotti, M.; Garofalo, Cristiana; Aquilanti, Lucia; Osimani, Andrea; Fongaro, L.; Tavoletti, Stefano; Hager, A. S.; Clementi, Francesca
Biodiversity of the sourdough lactic acid bacteria from bakery products manufactured in the Marche region (Central Italy)
2011-01-01 Garofalo, Cristiana; Zannini, E.; Osimani, Andrea; Aquilanti, Lucia; Clementi, Francesca
Bioluminescence ATP monitoring for the routine assessment of food contact surface cleanliness in a University canteen
2014-01-01 Osimani, Andrea; Garofalo, Cristiana; Clementi, Francesca; Tavoletti, Stefano; Aquilanti, Lucia
Bread enriched with cricket powder (Acheta domesticus): A technological, microbiological and nutritional evaluation
2018-01-01 Osimani, Andrea; Milanovic, Vesna; Cardinali, Federica; Roncolini, Andrea; Garofalo, Cristiana; Clementi, Francesca; Pasquini, Marina; Mozzon, Massimo; Foligni, Roberta; Raffaelli, Nadia; Zamporlini, Federica; Aquilanti, Lucia
Breadmaking potential of wheat flour enriched with meaworms (Tenebrio molitor L.) started with sourdough and baker’s yeast
2018-01-01 Osimani, A.; Roncolini, A.; Cardinali, F.; Garofalo, C.; Milanovic, V.; Clementi, F.; Pasquini, M.; Raffelli, N.; Zamporlini, F.; Mozzon, M.; Foligni, R.; Aquilanti, L.
Brettanomyces spoilage in Albanian wines assessed by culture-dependent and culture-independent methods
2019-01-01 Lloha, Ilir; Peçuli, Anisa; Basha, Elton; Zejnelhoxha, Sanije; Mamoci, Erjon; Milanovic, Vesna; Sabbatini, Riccardo; Osimani, Andrea; Garofalo, Cristiana; Clementi, Francesca; Agarbati, Alice; Ciani, Maurizio; Aquilanti, Lucia
Breve descrizione dei principali gruppi microbici: Funghi filamentosi
2008-01-01 Garofalo, Cristiana
Caratterizzazione fisico-chimica e microbiologica di una produzione a latte crudo di Caciotta della regione Marche.
2008-01-01 S., Santarelli; V., Babini; Aquilanti, Lucia; S., Palazzini; Osimani, Andrea; E., Tucci; Garofalo, Cristiana; Clementi, Francesca
Caratterizzazione fisico-chimica e microbiologica di una produzione a latte crudo di Caprino della regione Marche
2008-01-01 V., Babini; S., Santarelli; Aquilanti, Lucia; P., Bocci; Osimani, Andrea; E., Tucci; Garofalo, Cristiana; Clementi, Francesca
Caratterizzazione fisico-chimica e microbiologica di una produzione a latte crudo di Pecorino della regione Marche
2008-01-01 Aquilanti, Lucia; Santarelli, S; Babini, V; Ristagno, D; Osimani, Andrea; Tucci, E; Garofalo, Cristiana; Clementi, Francesca
Characterization and exploitation of sourdough lactic acid bacteria from bakery products manufacturing in the Marche region (Central Italy).
2012-01-01 Garofalo, Cristiana; Zannini, E.; Osimani, Andrea; Aquilanti, Lucia; Clementi, Francesca
Titolo | Data di pubblicazione | Autore(i) | File |
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A comprehensive study on the autochthonous microbiota, volatilome, physico-chemical, and morpho-textural features of Montenegrin Njeguški cheese | 1-gen-2024 | Cardinali, F.; Rampanti, G.; Paderni, G.; Milanovic, V.; Ferrocino, I.; Reale, A.; Boscaino, F.; Raicevic, N.; Ilincic, M.; Osimani, A.; Aquilanti, L.; Martinovic, A.; Garofalo, C. | |
A glimpse into the microbiota of marketed ready-to-eat crickets (Acheta domesticus) | 1-gen-2020 | Milanovic, Vesna; Cardinali, Federica; Aquilanti, Lucia; Garofalo, Cristiana; Roncolini, Andrea; Sabbatini, Riccardo; Clementi, Francesca; Osimani, Andrea | |
Anti-staling agents for bakery industry [Coadiuvanti tecnologici anti-raffermamento per l'industria dei lievitati da forno]. | 1-gen-2014 | Osimani, Andrea; Garofalo, Cristiana; C., Rizzotti; Aquilanti, Lucia; Clementi, Francesca | |
Anti-staling agents for baking industry [Coadiuvanti tecnologici anti-raffermAmento per l’industria dei lievitati da forno] | 1-gen-2014 | Osimani, Andrea; Garofalo, Cristiana; Rizzotti, C.; Aquilanti, Lucia; Clementi, Francesca | |
Antifungal activity of essential oils on yeast isolates from filling creams [Attività anti fungina di oli essenziali su isolati di lievito da creme di farcitura] | 1-gen-2019 | Sabbatini, R.; Milanović, V.; Garofalo, C.; Roncolini, A.; Aquilanti, L.; Clementi, F.; Concettoni, C.; Belleggia, L.; Mozzon, M.; Foligni, R.; Osimani, A. | |
Antifungal activity of sourdough lactic acid bacteria for the biopreservation of baked goods. | 1-gen-2008 | E., Zannini; Garofalo, Cristiana; Aquilanti, Lucia; V., Ciavotta; S., Sparvoli; G., Silvestri; Clementi, Francesca | |
Attività e-learning ed esperienze di didattica innovativa dell’Università Politecnica delle Marche | 1-gen-2023 | Garofalo, Cristiana; Paone, Nicola; Falsetti, Carla; Andresciani, Alessandra; Gregori, Gian Luca | |
Bacteria and yeast microbiota in milk kefir grains from different Italian regions | 1-gen-2015 | Garofalo, Cristiana; Osimani, Andrea; Milanović, V.; Aquilanti, Lucia; De Filippis, F.; Stellato, G.; Di Mauro, S.; Turchetti, B.; Buzzini, P.; Ercolini, D.; Clementi, Francesca | |
Bacterial and fungal communities of Gioddu as revealed by PCR-DGGE analysis | 1-gen-2020 | Maoloni, Antonietta; Milanovic, Vesna; Cardinali, Federica; Mangia, Nicoletta P.; Murgia, Marco A.; Garofalo, Cristiana; Clementi, Francesca; Osimani, Andrea; Aquilanti, Lucia | |
Barley flour exploitation in sourdough bread-making: a technological, nutritional and sensory evaluation. | 1-gen-2014 | Mariotti, M.; Garofalo, Cristiana; Aquilanti, Lucia; Osimani, Andrea; Fongaro, L.; Tavoletti, Stefano; Hager, A. S.; Clementi, Francesca | |
Biodiversity of the sourdough lactic acid bacteria from bakery products manufactured in the Marche region (Central Italy) | 1-gen-2011 | Garofalo, Cristiana; Zannini, E.; Osimani, Andrea; Aquilanti, Lucia; Clementi, Francesca | |
Bioluminescence ATP monitoring for the routine assessment of food contact surface cleanliness in a University canteen | 1-gen-2014 | Osimani, Andrea; Garofalo, Cristiana; Clementi, Francesca; Tavoletti, Stefano; Aquilanti, Lucia | |
Bread enriched with cricket powder (Acheta domesticus): A technological, microbiological and nutritional evaluation | 1-gen-2018 | Osimani, Andrea; Milanovic, Vesna; Cardinali, Federica; Roncolini, Andrea; Garofalo, Cristiana; Clementi, Francesca; Pasquini, Marina; Mozzon, Massimo; Foligni, Roberta; Raffaelli, Nadia; Zamporlini, Federica; Aquilanti, Lucia | |
Breadmaking potential of wheat flour enriched with meaworms (Tenebrio molitor L.) started with sourdough and baker’s yeast | 1-gen-2018 | Osimani, A.; Roncolini, A.; Cardinali, F.; Garofalo, C.; Milanovic, V.; Clementi, F.; Pasquini, M.; Raffelli, N.; Zamporlini, F.; Mozzon, M.; Foligni, R.; Aquilanti, L. | |
Brettanomyces spoilage in Albanian wines assessed by culture-dependent and culture-independent methods | 1-gen-2019 | Lloha, Ilir; Peçuli, Anisa; Basha, Elton; Zejnelhoxha, Sanije; Mamoci, Erjon; Milanovic, Vesna; Sabbatini, Riccardo; Osimani, Andrea; Garofalo, Cristiana; Clementi, Francesca; Agarbati, Alice; Ciani, Maurizio; Aquilanti, Lucia | |
Breve descrizione dei principali gruppi microbici: Funghi filamentosi | 1-gen-2008 | Garofalo, Cristiana | |
Caratterizzazione fisico-chimica e microbiologica di una produzione a latte crudo di Caciotta della regione Marche. | 1-gen-2008 | S., Santarelli; V., Babini; Aquilanti, Lucia; S., Palazzini; Osimani, Andrea; E., Tucci; Garofalo, Cristiana; Clementi, Francesca | |
Caratterizzazione fisico-chimica e microbiologica di una produzione a latte crudo di Caprino della regione Marche | 1-gen-2008 | V., Babini; S., Santarelli; Aquilanti, Lucia; P., Bocci; Osimani, Andrea; E., Tucci; Garofalo, Cristiana; Clementi, Francesca | |
Caratterizzazione fisico-chimica e microbiologica di una produzione a latte crudo di Pecorino della regione Marche | 1-gen-2008 | Aquilanti, Lucia; Santarelli, S; Babini, V; Ristagno, D; Osimani, Andrea; Tucci, E; Garofalo, Cristiana; Clementi, Francesca | |
Characterization and exploitation of sourdough lactic acid bacteria from bakery products manufacturing in the Marche region (Central Italy). | 1-gen-2012 | Garofalo, Cristiana; Zannini, E.; Osimani, Andrea; Aquilanti, Lucia; Clementi, Francesca |