GAROFALO, Cristiana

GAROFALO, Cristiana  

Dip.Scienze Agrarie,Alimentari e Ambientali  

Mostra records
Risultati 1 - 20 di 168 (tempo di esecuzione: 0.02 secondi).
Titolo Data di pubblicazione Autore(i) File
A comprehensive study on the autochthonous microbiota, volatilome, physico-chemical, and morpho-textural features of Montenegrin Njeguški cheese 1-gen-2024 Cardinali, F.; Rampanti, G.; Paderni, G.; Milanovic, V.; Ferrocino, I.; Reale, A.; Boscaino, F.; Raicevic, N.; Ilincic, M.; Osimani, A.; Aquilanti, L.; Martinovic, A.; Garofalo, C.
A glimpse into the microbiota of marketed ready-to-eat crickets (Acheta domesticus) 1-gen-2020 Milanovic, Vesna; Cardinali, Federica; Aquilanti, Lucia; Garofalo, Cristiana; Roncolini, Andrea; Sabbatini, Riccardo; Clementi, Francesca; Osimani, Andrea
Anti-staling agents for bakery industry [Coadiuvanti tecnologici anti-raffermamento per l'industria dei lievitati da forno]. 1-gen-2014 Osimani, Andrea; Garofalo, Cristiana; C., Rizzotti; Aquilanti, Lucia; Clementi, Francesca
Anti-staling agents for baking industry [Coadiuvanti tecnologici anti-raffermAmento per l’industria dei lievitati da forno] 1-gen-2014 Osimani, Andrea; Garofalo, Cristiana; Rizzotti, C.; Aquilanti, Lucia; Clementi, Francesca
Antifungal activity of essential oils on yeast isolates from filling creams [Attività anti fungina di oli essenziali su isolati di lievito da creme di farcitura] 1-gen-2019 Sabbatini, R.; Milanović, V.; Garofalo, C.; Roncolini, A.; Aquilanti, L.; Clementi, F.; Concettoni, C.; Belleggia, L.; Mozzon, M.; Foligni, R.; Osimani, A.
Antifungal activity of sourdough lactic acid bacteria for the biopreservation of baked goods. 1-gen-2008 E., Zannini; Garofalo, Cristiana; Aquilanti, Lucia; V., Ciavotta; S., Sparvoli; G., Silvestri; Clementi, Francesca
Attività e-learning ed esperienze di didattica innovativa dell’Università Politecnica delle Marche 1-gen-2023 Garofalo, Cristiana; Paone, Nicola; Falsetti, Carla; Andresciani, Alessandra; Gregori, Gian Luca
Bacteria and yeast microbiota in milk kefir grains from different Italian regions 1-gen-2015 Garofalo, Cristiana; Osimani, Andrea; Milanović, V.; Aquilanti, Lucia; De Filippis, F.; Stellato, G.; Di Mauro, S.; Turchetti, B.; Buzzini, P.; Ercolini, D.; Clementi, Francesca
Bacterial and fungal communities of Gioddu as revealed by PCR-DGGE analysis 1-gen-2020 Maoloni, Antonietta; Milanovic, Vesna; Cardinali, Federica; Mangia, Nicoletta P.; Murgia, Marco A.; Garofalo, Cristiana; Clementi, Francesca; Osimani, Andrea; Aquilanti, Lucia
Barley flour exploitation in sourdough bread-making: a technological, nutritional and sensory evaluation. 1-gen-2014 Mariotti, M.; Garofalo, Cristiana; Aquilanti, Lucia; Osimani, Andrea; Fongaro, L.; Tavoletti, Stefano; Hager, A. S.; Clementi, Francesca
Biodiversity of the sourdough lactic acid bacteria from bakery products manufactured in the Marche region (Central Italy) 1-gen-2011 Garofalo, Cristiana; Zannini, E.; Osimani, Andrea; Aquilanti, Lucia; Clementi, Francesca
Bioluminescence ATP monitoring for the routine assessment of food contact surface cleanliness in a University canteen 1-gen-2014 Osimani, Andrea; Garofalo, Cristiana; Clementi, Francesca; Tavoletti, Stefano; Aquilanti, Lucia
Bread enriched with cricket powder (Acheta domesticus): A technological, microbiological and nutritional evaluation 1-gen-2018 Osimani, Andrea; Milanovic, Vesna; Cardinali, Federica; Roncolini, Andrea; Garofalo, Cristiana; Clementi, Francesca; Pasquini, Marina; Mozzon, Massimo; Foligni, Roberta; Raffaelli, Nadia; Zamporlini, Federica; Aquilanti, Lucia
Breadmaking potential of wheat flour enriched with meaworms (Tenebrio molitor L.) started with sourdough and baker’s yeast 1-gen-2018 Osimani, A.; Roncolini, A.; Cardinali, F.; Garofalo, C.; Milanovic, V.; Clementi, F.; Pasquini, M.; Raffelli, N.; Zamporlini, F.; Mozzon, M.; Foligni, R.; Aquilanti, L.
Brettanomyces spoilage in Albanian wines assessed by culture-dependent and culture-independent methods 1-gen-2019 Lloha, Ilir; Peçuli, Anisa; Basha, Elton; Zejnelhoxha, Sanije; Mamoci, Erjon; Milanovic, Vesna; Sabbatini, Riccardo; Osimani, Andrea; Garofalo, Cristiana; Clementi, Francesca; Agarbati, Alice; Ciani, Maurizio; Aquilanti, Lucia
Breve descrizione dei principali gruppi microbici: Funghi filamentosi 1-gen-2008 Garofalo, Cristiana
Caratterizzazione fisico-chimica e microbiologica di una produzione a latte crudo di Caciotta della regione Marche. 1-gen-2008 S., Santarelli; V., Babini; Aquilanti, Lucia; S., Palazzini; Osimani, Andrea; E., Tucci; Garofalo, Cristiana; Clementi, Francesca
Caratterizzazione fisico-chimica e microbiologica di una produzione a latte crudo di Caprino della regione Marche 1-gen-2008 V., Babini; S., Santarelli; Aquilanti, Lucia; P., Bocci; Osimani, Andrea; E., Tucci; Garofalo, Cristiana; Clementi, Francesca
Caratterizzazione fisico-chimica e microbiologica di una produzione a latte crudo di Pecorino della regione Marche 1-gen-2008 Aquilanti, Lucia; Santarelli, S; Babini, V; Ristagno, D; Osimani, Andrea; Tucci, E; Garofalo, Cristiana; Clementi, Francesca
Characterization and exploitation of sourdough lactic acid bacteria from bakery products manufacturing in the Marche region (Central Italy). 1-gen-2012 Garofalo, Cristiana; Zannini, E.; Osimani, Andrea; Aquilanti, Lucia; Clementi, Francesca