RicercaInizia una nuova ricerca
NOTA: è possibile cercare una corrispondenza esatta usando i doppi apici, ad es: "evoluzione della specie". Qualora si cerchi un identificativo, è consigliabile cercarlo in due modi differenti: tra apici con caratteri speciali es: "978-94-6366-274" oppure senza caratteri speciali solo come sequenza numerica: es 978946366274.
Characterization of monocultivar virgin olive oils from Marche region
2009-01-01 Boselli, Emanuele; DI LECCE, Giuseppe; Pacetti, Deborah; Frega, Natale Giuseppe
Characterization of nutritional quality traits of a common bean germplasm collection
2021-01-01 Murube, E.; Beleggia, R.; Pacetti, D.; Nartea, A.; Frascarelli, G.; Lanzavecchia, G.; Bellucci, E.; Nanni, L.; Gioia, T.; Marciello, U.; Esposito, S.; Foresi, G.; Logozzo, G.; Frega, G. N.; Bitocchi, E.; Papa, R.
Characterization of phenolics in Lacrima di Morro d'Alba wine and role on its sensory attributes
2008-01-01 Boselli, Emanuele; Giomo, Andrea; M., Minardi; Frega, Natale Giuseppe
Characterization of phospholipid (PL) molecular species by means of HPLC-Tandem Mass Spectrometry
2012-01-01 Pacetti, Deborah; Boselli, Emanuele; Frega, Natale Giuseppe
Characterization of phospholipid molecular species and peptide molecules in wheat sprouts hydroalcoholic extract
2013-01-01 Lucci, Paolo; Pacetti, Deborah; Isabella, Calzuola; Valeria, Marsili; Stefano, Perni; Flavio, Giavarini; Frega, Natale Giuseppe; Gian Luigi Gianfranceschi,
Characterization of phospholipid molecular species in the edible parts of bony fish and shellfish
2012-01-01 Boselli, Emanuele; Pacetti, Deborah; Lucci, Paolo; Frega, Natale Giuseppe
Characterization of phospholipids in fish and molluscs of the Adriatic Sea
2007-01-01 Pacetti, Deborah; F., Curzi; Boselli, Emanuele; Frega, Natale Giuseppe
Characterization of the unsaponifiable matter of coffee by means of GC/MS[Determinazione del profilo compositivo della frazione insaponificabile del caffè mediante GC/MS]
2009-01-01 Moglie, F.; Pacetti, Deborah; Frega, Natale Giuseppe
Characterization of volatile compounds in beer by means of comprehensive 2D-gaschromatography mass spectrometry
2009-01-01 Boselli, Emanuele; Lucci, P.; DI LECCE, G.; Giomo, A.; Frega, Natale Giuseppe
Chemical analysis, antioxidant, anti inflammatory and anticholinesterase activities of Origanum ehrenbergii Boiss and Origanum syriacum L. essential oils
2009-01-01 Loizzo, Mr; Menichini, F; Conforti, F; Tundis, R; Bonesi, M; Saab, Am; Statti, Ga; DE CINDIO, B; Houghton, Pj; Menichini, F; Frega, Natale Giuseppe
Titolo | Data di pubblicazione | Autore(i) | File |
---|---|---|---|
Characterization of monocultivar virgin olive oils from Marche region | 1-gen-2009 | Boselli, Emanuele; DI LECCE, Giuseppe; Pacetti, Deborah; Frega, Natale Giuseppe | |
Characterization of nutritional quality traits of a common bean germplasm collection | 1-gen-2021 | Murube, E.; Beleggia, R.; Pacetti, D.; Nartea, A.; Frascarelli, G.; Lanzavecchia, G.; Bellucci, E.; Nanni, L.; Gioia, T.; Marciello, U.; Esposito, S.; Foresi, G.; Logozzo, G.; Frega, G. N.; Bitocchi, E.; Papa, R. | |
Characterization of phenolics in Lacrima di Morro d'Alba wine and role on its sensory attributes | 1-gen-2008 | Boselli, Emanuele; Giomo, Andrea; M., Minardi; Frega, Natale Giuseppe | |
Characterization of phospholipid (PL) molecular species by means of HPLC-Tandem Mass Spectrometry | 1-gen-2012 | Pacetti, Deborah; Boselli, Emanuele; Frega, Natale Giuseppe | |
Characterization of phospholipid molecular species and peptide molecules in wheat sprouts hydroalcoholic extract | 1-gen-2013 | Lucci, Paolo; Pacetti, Deborah; Isabella, Calzuola; Valeria, Marsili; Stefano, Perni; Flavio, Giavarini; Frega, Natale Giuseppe; Gian Luigi Gianfranceschi, | |
Characterization of phospholipid molecular species in the edible parts of bony fish and shellfish | 1-gen-2012 | Boselli, Emanuele; Pacetti, Deborah; Lucci, Paolo; Frega, Natale Giuseppe | |
Characterization of phospholipids in fish and molluscs of the Adriatic Sea | 1-gen-2007 | Pacetti, Deborah; F., Curzi; Boselli, Emanuele; Frega, Natale Giuseppe | |
Characterization of the unsaponifiable matter of coffee by means of GC/MS[Determinazione del profilo compositivo della frazione insaponificabile del caffè mediante GC/MS] | 1-gen-2009 | Moglie, F.; Pacetti, Deborah; Frega, Natale Giuseppe | |
Characterization of volatile compounds in beer by means of comprehensive 2D-gaschromatography mass spectrometry | 1-gen-2009 | Boselli, Emanuele; Lucci, P.; DI LECCE, G.; Giomo, A.; Frega, Natale Giuseppe | |
Chemical analysis, antioxidant, anti inflammatory and anticholinesterase activities of Origanum ehrenbergii Boiss and Origanum syriacum L. essential oils | 1-gen-2009 | Loizzo, Mr; Menichini, F; Conforti, F; Tundis, R; Bonesi, M; Saab, Am; Statti, Ga; DE CINDIO, B; Houghton, Pj; Menichini, F; Frega, Natale Giuseppe |
Legenda icone
- file ad accesso aperto
- file disponibili sulla rete interna
- file disponibili agli utenti autorizzati
- file disponibili solo agli amministratori
- file sotto embargo
- nessun file disponibile
Opzioni
Scopri
Tipologia
- 1 Contributo su Rivista 212
- 1 Contributo su Rivista::1.1 Arti... 200
- 5 Altro 94
- 5 Altro::5.12 Altro 94
- 4 Contributo in Atti di Convegno ... 92
- 4 Contributo in Atti di Convegno ... 71
- 2 Contributo in Volume 19
- 2 Contributo in Volume::2.1 Contr... 19
- 4 Contributo in Atti di Convegno ... 17
- 1 Contributo su Rivista::1.5 Abst... 12
- 4 Contributo in Atti di Convegno ... 4
- 7 Curatele 4
- 7 Curatele::7.1 Curatela 4
- 6 Brevetti 2
- 6 Brevetti::6.1 Brevetto 2
- 3 Libro 1
- 3 Libro::3.1 Monografia o trattat... 1
Data di pubblicazione
- 2020 - 2023 11
- 2010 - 2019 88
- 2000 - 2009 200
- 1990 - 1999 102
- 1981 - 1989 23
Editore
- Editore Casa Editrice Mattioli L... 5
- -Roma : Il Pensiero Scientifico ... 3
- Accademia dei Georgofili 3
- Chiriotti Editori Spa:PO Box 66, ... 2
- CLUEB 2
- Euro Fed Lipid 2
- Mattioli 1885 2
- -Milan Italy: Idea SRL Vicenza: ... 1
- Accademic press, Elsevier, Edit b... 1
- American Chemical Society:1155 Si... 1
Rivista
- PROGRESS IN NUTRITION 30
- LA RIVISTA ITALIANA DELLE SOSTANZ... 27
- JOURNAL OF THE AMERICAN OIL CHEMI... 12
- JOURNAL OF AGRICULTURAL AND FOOD ... 8
- FOOD CHEMISTRY 6
- EUROPEAN JOURNAL OF LIPID SCIENCE... 5
- FOODS 5
- ITALIAN JOURNAL OF FOOD SCIENCE 5
- LEBENSMITTEL-WISSENSCHAFT + TECHN... 5
- OLIVO & OLIO 5
Keyword
- Food Science 6
- Chemistry (all) 5
- Triacylglycerols 4
- Agricultural and Biological Scien... 3
- Biotechnology 3
- boiling 3
- Industrial and Manufacturing Engi... 3
- Palm oil 3
- Phenols 3
- sous-vide 3
Lingua
- ita 224
- eng 169
- fre 2
- spa 1
Accesso al fulltext
- no fulltext 416
- open 7
- reserved 1