ALBERTI, FRANCESCA
 Distribuzione geografica
Continente #
NA - Nord America 588
EU - Europa 387
AS - Asia 123
SA - Sud America 7
OC - Oceania 2
Continente sconosciuto - Info sul continente non disponibili 1
Totale 1.108
Nazione #
US - Stati Uniti d'America 588
IT - Italia 96
UA - Ucraina 67
SE - Svezia 56
CN - Cina 53
DE - Germania 47
IE - Irlanda 36
SG - Singapore 34
DK - Danimarca 23
FI - Finlandia 15
KR - Corea 15
TR - Turchia 14
ES - Italia 13
FR - Francia 13
GB - Regno Unito 12
BR - Brasile 7
PH - Filippine 3
PT - Portogallo 3
AU - Australia 2
IN - India 2
LT - Lituania 2
NL - Olanda 2
EU - Europa 1
IM - Isola di Man 1
LU - Lussemburgo 1
MM - Myanmar 1
TH - Thailandia 1
Totale 1.108
Città #
Chandler 121
Jacksonville 74
Des Moines 46
Boardman 36
Dublin 36
Fairfield 36
Ashburn 34
Centro 23
Wilmington 19
Seattle 17
Beijing 16
Lawrence 16
Princeton 16
Turin 16
San Mateo 14
Singapore 13
Woodbridge 13
Cambridge 11
Houston 11
New York 11
Vitoria-Gasteiz 10
Ann Arbor 8
Cagliari 6
Marche 5
Neuss 5
Frankfurt am Main 4
Moncalieri 4
Ravensburg 4
Cagayan de Oro 3
Los Angeles 3
Milan 3
Norwalk 3
Sassuolo 3
Vila Nova de Famalicao 3
Washington 3
Adelaide 2
Ascoli Piceno 2
Bilbao 2
Caserta 2
Florence 2
Foggia 2
Heze 2
London 2
Meerbusch 2
Pesaro 2
Pune 2
San Diego 2
Senigallia 2
Shanghai 2
São Paulo 2
Tianjin 2
Aachen 1
Asti 1
Bangkok 1
Bologna 1
Botticino 1
Busan 1
Castelfidardo 1
Cedar Knolls 1
Cianorte 1
Douglas 1
Falconara 1
Handan 1
Helsinki 1
Hounslow 1
Jiaxing 1
Jinhua 1
Luxembourg 1
Madison 1
Marburg 1
Meppel 1
Mountain View 1
Nanjing 1
New Bedfont 1
Ninghai 1
Redwood City 1
Reggio Calabria 1
Rome 1
Seoul 1
Shenzhen 1
Tolentino 1
Vittuone 1
Wenzhou 1
Wuhan 1
Wuxi 1
Yangon 1
Totale 713
Nome #
Third generation algae biofuels in Italy by 2030: A scenario analysis using Bayesian networks 122
Quality function deployment in the organic animal food sector: application to poultry meat 86
Identification of furan fatty acids in seafood [Identificazione degli acidi grassi furanici nei prodotti ittici] 79
The nitrogen atmosphere affects the quality and the phenolic profile of must obtined from vacuum pressed white grapes 78
Identificazione degli acidi grassi furanici nei prodotti ittici 75
Consumer preferences and willingness to pay for organic sparkling mock wines 75
Characterization of furan fatty acids in Adriatic fish 71
Consumer preferences and willingness to pay of organic sparkling mock wines: results from a two-step study. 68
Nitrogen Gas Affects The Quality And The Phenolic Profile Of Must Obtained From Vacuum-Pressed White Grapes 65
Distribuzione degli acidi grassi furanici e degli acidi grassi polinsaturi 3 nelle parti anatomiche della sarda (Sardina pilchardus) e dell’alice (Engraulis encrasicolus) 63
Quality determinants in the organic cheese supply chain: a Quality Function Deployment approach 63
Life cycle assessment: A preliminary study for second-generation biodiesel 59
Effect of information on consumer preferences and willingness-to-pay for sparkling mock wines 59
Caratterizzazione degli acidi grassi nelle diverse parti anatomiche della sarda, dell'alice e del nasello del Mar Adriatico 58
Furan Fatty Acids in European Hake (Merluccius merluccius) Anatomical Parts 57
Effetti salutistici delle bevande alcoliche in rapporto al contenuto di sostanze antiossidanti naturali 57
Totale 1.135
Categoria #
all - tutte 5.707
article - articoli 0
book - libri 0
conference - conferenze 0
curatela - curatele 0
other - altro 0
patent - brevetti 0
selected - selezionate 0
volume - volumi 0
Totale 5.707


Totale Lug Ago Sett Ott Nov Dic Gen Feb Mar Apr Mag Giu
2019/202061 0 0 0 0 0 0 13 1 14 6 7 20
2020/2021174 4 21 21 0 22 1 19 6 22 29 25 4
2021/2022107 0 28 2 5 1 2 3 8 8 7 16 27
2022/2023343 22 45 18 26 29 79 0 16 61 5 25 17
2023/2024163 28 7 11 17 19 29 6 12 6 7 2 19
2024/2025104 27 26 18 7 13 13 0 0 0 0 0 0
Totale 1.135