ALBERTI, FRANCESCA

ALBERTI, FRANCESCA  

Mostra records
Risultati 1 - 16 di 16 (tempo di esecuzione: 0.04 secondi).
Titolo Data di pubblicazione Autore(i) File
Caratterizzazione degli acidi grassi nelle diverse parti anatomiche della sarda, dell'alice e del nasello del Mar Adriatico 2-feb-2010 Alberti, Francesca
Characterization of furan fatty acids in Adriatic fish 1-gen-2010 Pacetti, Deborah; Alberti, Francesca; Boselli, Emanuele; Frega, Natale Giuseppe
Consumer preferences and willingness to pay for organic sparkling mock wines 1-gen-2018 Naspetti, Simona; Alberti, Francesca; Mozzon, Massimo; Zanoli, Raffaele
Consumer preferences and willingness to pay of organic sparkling mock wines: results from a two-step study. 1-gen-2018 Naspetti, Simona; Alberti, Francesca; Mozzon, Massimo; Zanoli, Raffaele
Distribuzione degli acidi grassi furanici e degli acidi grassi polinsaturi 3 nelle parti anatomiche della sarda (Sardina pilchardus) e dell’alice (Engraulis encrasicolus) 1-gen-2010 Pacetti, Deborah; Alberti, Francesca; Boselli, Emanuele; Frega, Natale Giuseppe
Effect of information on consumer preferences and willingness-to-pay for sparkling mock wines 1-gen-2019 Naspetti, S.; Alberti, F.; Mozzon, M.; Zingaretti, S.; Zanoli, R.
Effetti salutistici delle bevande alcoliche in rapporto al contenuto di sostanze antiossidanti naturali 1-gen-2007 Boselli, Emanuele; Bendia, Emanuele; Alberti, Francesca; Benedetti, Antonio; Frega, Natale Giuseppe
Furan Fatty Acids in European Hake (Merluccius merluccius) Anatomical Parts 1-gen-2009 Pacetti, Deborah; Alberti, Francesca; Boselli, Emanuele; Frega, Natale Giuseppe
Identification of furan fatty acids in seafood [Identificazione degli acidi grassi furanici nei prodotti ittici] 1-gen-2009 Alberti, Francesca; Lucci, Paolo; Boselli, Emanuele; Frega, Natale Giuseppe
Identificazione degli acidi grassi furanici nei prodotti ittici 1-gen-2008 Alberti, Francesca; Lucci, Paolo; Boselli, Emanuele; Frega, Natale Giuseppe
Life cycle assessment: A preliminary study for second-generation biodiesel 1-gen-2012 Alberti, Francesca; Zanoli, Raffaele
Nitrogen Gas Affects The Quality And The Phenolic Profile Of Must Obtained From Vacuum-Pressed White Grapes 1-gen-2010 Boselli, Emanuele; DI LECCE, Giuseppe; Alberti, Francesca; Frega, Natale Giuseppe
Quality determinants in the organic cheese supply chain: a Quality Function Deployment approach 1-gen-2012 Naspetti, Simona; Alberti, Francesca; Solfanelli, Francesco
Quality function deployment in the organic animal food sector: application to poultry meat 1-gen-2015 Naspetti, Simona; Alberti, Francesca; Solfanelli, Francesco
The nitrogen atmosphere affects the quality and the phenolic profile of must obtined from vacuum pressed white grapes 1-gen-2009 Boselli, Emanuele; Di Lecce, G.; Alberti, Francesca; Salvi, S.; Frega, Natale Giuseppe
Third generation algae biofuels in Italy by 2030: A scenario analysis using Bayesian networks 1-gen-2017 Gambelli, Danilo; Alberti, Francesca; Solfanelli, Francesco; Vairo, Daniela; Zanoli, Raffaele