Sfoglia per Autore  

Opzioni
Mostrati risultati da 101 a 120 di 166
Titolo Data di pubblicazione Autore(i) File
Triticale, una coltura da aree marginali 1-gen-2004 Cerioni, R.; Pasquini, M.
La reintroduzione delle colture proteiche nelle filiere agrozootecniche marchigiane 1-gen-2004 Tavoletti, S.; Mattii, S.; Pasquini, M.; Trombetta, M. F.
A preliminary study of the effects of different cooking condition on the electrophoretic profile of poultry meats 1-gen-2004 Barbanti, D.; Pasquini, M.
Evaluation of behaviour in outdoor sows 1-gen-2005 Trombetta, M. F.; Pasquini, M.; Mattii, S.; Falaschini, A.
Reproduction and production in a buffaloes farm of the Marche region: a ten year study 1-gen-2005 Mattii, S.; Tommei, B.; Pasquini, M.
Influence of cooking conditions on cooking loss and tenderness of raw and marinated chicken breast meat 1-gen-2005 Barbanti, D.; Pasquini, M.
Incidence and causes of osteochondrosis in Italian Trotter horses 1-gen-2005 Falaschini, A.; Serasini, D.; Pasquini, M.; Parmeggiani, F.
Pre-foaling period in Trotter mares – 2: Variations of protein fractions in pre-colostrum secretion. 1-gen-2005 Pasquini, Marina; Tommei, B; Trenti, G; Falaschini, A.
Use of Artificial Insemination in American Standardbred mares: results of some reproductive parameters 1-gen-2006 Perretta, F.; Pasquini, M.
Evaluation of reproductive parameters in the Marchigiana breed reared following the organic farming system 1-gen-2006 Falaschini, M.; Pasquini, M.
Evaluation of digestibility of Lathyrus sativus in growing pigs 1-gen-2006 Trombetta, M. F.; Mattii, S.; Pasquini, M.; Falaschini, A.
Pecora vecchia fa buon salame 1-gen-2007 Trombetta, M. F.; Pasquini, M.; Mattii, S.; Falaschini, A.
Analisi delle strutture, dinamiche ed attività agro-zootecniche delle filiere latte in Italia e in Tunisia 1-gen-2008 Essadkaoui, H.; Trombetta, M. F.; Pasquini, M.
La gestione sostenibile dei sistemi pascolivi italiani. Progetto interregionale "MASO-GIS. Sviluppo di modelli aziendali sostenibili e multifunzionali per la valorizzazione dei pascoli in aree marginali mediante GIS". Macroarea Appennino centrale. Aree studio: Montefeltro 1-gen-2009 Pasquini, M.
A DNA method for qualitative identification of raw materials in feedstuff. 1-gen-2009 Tavoletti, S.; Iommarini, L.; Pasquini, M.
Influence of diet and rearing system on heavy pig performance, carcass and meat quality 1-gen-2009 Trombetta, M. F.; Mattii, S.; Pasquini, M.; Falaschini, A.
Ostrich meat: physicochemical properties and fatty acid composition 1-gen-2013 Pasquini, M.; Trombetta, M. F.
Reproductive performance and piglets growing rate of Suino della Marca 1-gen-2013 Pasquini, M.; Renieri, C.; Formato, R.; Trombetta, M. F.
Slaughtering performance and meat quality of Suino della Marca: first results 1-gen-2013 Trombetta, M. F.; Priori, S.; Pasquini, M.
Inframuscular fat quality of Catria Horse meat 1-gen-2014 Trombetta, M. F.; Pasquini, M.
Mostrati risultati da 101 a 120 di 166
Legenda icone

  •  file ad accesso aperto
  •  file disponibili sulla rete interna
  •  file disponibili agli utenti autorizzati
  •  file disponibili solo agli amministratori
  •  file sotto embargo
  •  nessun file disponibile