Two unsaponifiable compounds were identified by means of GC-MS and used as chemical markers to determine the Robusta percentage mixed with Arabica in commercial roasted coffee blends

Gas chromatographic analysis of the unsaponifiable components for the authentication of coffee blends / Balzano, Michele; Pacetti, Deborah; Boselli, Emanuele; Frega, Natale Giuseppe. - (2011), pp. 119-120. (Intervento presentato al convegno 2ND MS FOOD DAY 2011 tenutosi a Trieste (Italy) nel OCTOBER 19-21 2011).

Gas chromatographic analysis of the unsaponifiable components for the authentication of coffee blends

BALZANO, MICHELE;PACETTI, Deborah;BOSELLI, EMANUELE;FREGA, Natale Giuseppe
2011-01-01

Abstract

Two unsaponifiable compounds were identified by means of GC-MS and used as chemical markers to determine the Robusta percentage mixed with Arabica in commercial roasted coffee blends
2011
9788884207081
File in questo prodotto:
Non ci sono file associati a questo prodotto.

I documenti in IRIS sono protetti da copyright e tutti i diritti sono riservati, salvo diversa indicazione.

Utilizza questo identificativo per citare o creare un link a questo documento: https://hdl.handle.net/11566/76228
 Attenzione

Attenzione! I dati visualizzati non sono stati sottoposti a validazione da parte dell'ateneo

Citazioni
  • ???jsp.display-item.citation.pmc??? ND
  • Scopus ND
  • ???jsp.display-item.citation.isi??? ND
social impact