RAMPANTI, GIORGIA

RAMPANTI, GIORGIA  

Mostra records
Risultati 1 - 11 di 11 (tempo di esecuzione: 0.012 secondi).
Titolo Data di pubblicazione Autore(i) File
Cheeses curdled with vegetable rennet: high quality dairy productions from Italy and beyond [Formaggi a caglio vegetale: produzioni lattiero-casearie di pregio italiane e non solo] 1-gen-2023 Cesaro, Cristiana; Rampanti, Giorgia; Cardinali, Federica; Milanovic, Vesna; Garofalo, Cristiana; Osimani, Andrea; Aquilanti, Lucia
Chemical, microbiological, textural, and sensory characteristics of pilot-scale Caciofiore cheese curdled with commercial Cynara cardunculus rennet and crude extracts from spontaneous and cultivated 1-gen-2023 Rampanti, Giorgia; Raffo, Antonio; Melini, Valentina; Moneta, Elisabetta; Nardo, Nicoletta; Saggia Civitelli, Eleonora; Bande-De Leon, Cindy; Tejada Portero, Luis; Ferrocino, Ilario; Franciosa, Irene; Cardinali, Federica; Osimani, Andrea; Aquilanti, Lucia
Development of sourdough bread from roll‑milled and stone‑ground soft (Triticum aestivum) wheat flours milled to different extraction rates 1-gen-2024 Cardinali, Federica; Garofalo, Cristiana; Taccari, Manuela; Osimani, Andrea; Polverigiani, Serena; Milanovic, Vesna; Rampanti, Giorgia; Aquilanti, Lucia
Exploitation of black olive (Olea europaea L. cv. Piantone di Mogliano) pomace for the production of high-value bread 1-gen-2024 Cardinali, Federica; Belleggia, Luca; Reale, Anna; Cirlini, Martina; Boscaino, Floriana; Di Renzo, Tiziana; Del Vecchio, Lorenzo; Cavalca, Natascia; Milanovic, Vesna; Garofalo, Cristiana; Cesaro, Cristiana; Rampanti, Giorgia; Osimani, Andrea; Aquilanti, Lucia
Il formaggio Caciofiore prodotto nelle Marche: influenza del caglio da cardo sulle dinamiche microbiche 1-gen-2023 Rampanti, Giorgia; Belleggia, Luca; Ferrocino, Ilario; Cardinali, Federica; Milanović, Vesna; Osimani, Andrea; Garofalo, Cristiana; Aquilanti, Lucia
Impact of Different Drying Methods on the Microbiota, Volatilome, Color, and Sensory Traits of Sea Fennel (Crithmum maritimum L.) Leaves 1-gen-2023 Maoloni, Antonietta; Cardinali, Federica; Milanovic, Vesna; Reale, Anna; Boscaino, Floriana; Di Renzo, Tiziana; Ferrocino, Ilario; Rampanti, Giorgia; Garofalo, Cristiana; Osimani, Andrea; Aquilanti, Lucia
Microbial Dynamics of a Specialty Italian Raw Ewe’s Milk Cheese Curdled with Extracts from Spontaneous and Cultivated Onopordum tauricumWilld 1-gen-2023 Rampanti, Giorgia; Belleggia, Luca; Cardinali, Federica; Milanovic, Vesna; Osimani, Andrea; Garofalo, Cristiana; Ferrocino, Ilario; Aquilanti, Lucia
Queijo Serra da Estrela PDO cheese: investigation into its morpho-textural traits, microbiota, and volatilome 1-gen-2023 Rampanti, Giorgia; Ferrocino, Ilario; Harasym, Joanna; Foligni, Roberta; Cardinali, Federica; Orkusz, Agnieszka; Milanovic, Vesna; Franciosa, Irene; Garofalo, Cristiana; Mannozzi, Cinzia; Mozzon, Massimo; Osimani, Andrea; Aquilanti, Lucia
Search for carbapenem-resistant bacteria and carbapenem resistance genes along swine food chains in Central Italy 1-gen-2024 Garofalo, Cristiana; Cesaro, Cristiana; Milanovic, Vesna; Belleggia, Luca; Matricardi, Tullia; Osimani, Andrea; Aquilanti, Lucia; Cardinali, Federica; Rampanti, Giorgia; Simoni, Serena; Vignaroli, Carla; Brenciani, Andrea; Pasquini, Marina; Trombetta, Maria Federica
Spotlight on autochthonous microbiota, morpho-textural characteristics, and volatilome of a traditional Polish cold-smoked raw sausage 1-gen-2024 Belleggia, Luca; Ferrocino, Ilario; Reale, Anna; Franciosa, Irene; Milanovic, Vesna; Garofalo, Cristiana; Cardinali, Federica; Boscaino, Floriana; Cesaro, Cristiana; Rampanti, Giorgia; Cocolin, Luca; Aquilanti, Lucia; Osimani, Andrea
Tasting of traditional Polish fermented cucumbers: microbiology, morpho-textural features, and volatilome 1-gen-2024 Cardinali, Federica; Botta, Cristian; Harasym, Joanna; Reale, Anna; Ferrocino, Ilario; Boscaino, Floriana; Orkusz, Agnieszka; Milanovic, Vesna; Garofalo, Cristiana; Rampanti, Giorgia; Aquilanti, Lucia; Osimani, Andrea