STAFFOLANI, GIACOMO
STAFFOLANI, GIACOMO
Dip.Scienze Agrarie,Alimentari e Ambientali
Consumers’ Purchasing Determinants Towards Mountain Food Products
2022-01-01 Staffolani, Giacomo; Bentivoglio, Deborah; Finco, Adele
Economic Assessment of Small-Scale Mountain Dairy Farms by Using Accounting Data: Evidence from an Italian Case Study
2024-01-01 Staffolani, G.; Bentivoglio, D.; Finco, A.
Is there a promising market for the A2 milk? Analysis of Italian consumer preferences
2020-01-01 Bentivoglio, D.; Finco, A.; Bucci, G.; Staffolani, G.
Marchigiana breed and the PGI Mark "Vitellone Bianco dell'Appennino Centrale": Analysis of the BovinMarche Database
2019-01-01 Pasquini, M.; Staffolani, G.; Marzi, D.; Trombetta, M. F.
Nuove sfide nel mercato del latte: disponibilità a pagare del consumatore per un prodotto innovativo
2021-01-01 Staffolani, G.
SOSTENIBILITÀ DELLA ZOOTECNIA DA LATTE DI MONTAGNA
2024-03-22 Staffolani, Giacomo
The mountain product label: Choice drivers and price premium
2023-01-01 Staffolani, G.; Rahmani, D.; Bentivoglio, D.; Finco, A.; Gil, J. M.
Understanding consumption choices of innovative products: an outlook on the Italian functional food market
2021-01-01 Bentivoglio, D.; Rotordam, M.; Staffolani, G.; Chiaraluce, G.; Finco, A.
Valorizzazione del latte «Prodotto di montagna»: un’analisi esplorativa sulle scelte di acquisto dei consumatori
2020-01-01 Bentivoglio, Deborah; Bucci, Giorgia; Staffolani, Giacomo