MAOLONI, ANTONIETTA

MAOLONI, ANTONIETTA  

Dip.Scienze Agrarie,Alimentari e Ambientali  

Mostra records
Risultati 1 - 17 di 17 (tempo di esecuzione: 0.018 secondi).
Titolo Data di pubblicazione Autore(i) File
Bacterial and fungal communities of Gioddu as revealed by PCR-DGGE analysis 1-gen-2020 Maoloni, Antonietta; Milanovic, Vesna; Cardinali, Federica; Mangia, Nicoletta P.; Murgia, Marco A.; Garofalo, Cristiana; Clementi, Francesca; Osimani, Andrea; Aquilanti, Lucia
Characterization of potentially health-promoting constituents in sea fennel (Crithmum maritimum) cultivated in the Conero Natural Park (Marche region, Central Italy) 1-gen-2023 Maoloni, Antonietta; Pirker, Teresa; Pferschy-Wenzig, Eva-Maria; Aquilanti, Lucia; Bauer, Rudolf
Development of new organic functional preserves, sauces and spices from sea fennel (Crithmum maritimum L.) and other horticultural products 4-lug-2022 Maoloni, Antonietta
Exploitation of sea fennel (Crithmum maritimum L.) for manufacturing of novel high-value fermented preserves 1-gen-2021 Maoloni, Antonietta; Milanovic, Vesna; Osimani, Andrea; Cardinali, Federica; Garofalo, Cristiana; Belleggia, Luca; Foligni, Roberta; Mannozzi, Cinzia; Mozzon, Massimo; Cirlini, Martina; Spaggiari, Marco; Reale, Anna; Boscaino, Floriana; Di Renzo, Tiziana; Naceur Haouet, M.; Staccini, Benedetta; Di Bella, Sara; Aquilanti, Lucia
Exploratory Study for Probiotic Enrichment of a Sea Fennel (Crithmum maritimum L.) Preserve in Brine 1-gen-2022 Maoloni, Antonietta; Cardinali, Federica; Milanovic, Vesna; Osimani, Andrea; Cristina Verdenelli, Maria; Magdalena Coman, Maria; Aquilanti, Lucia
Gioddu: dalla tradizione italiana un latte fermentato con proprietà funzionali simili al kefir? [Gioddu: from the Italian tradition, a functional kefir-like fermented milk?] 1-gen-2020 Cesaro, Cristiana; Maoloni, Antonietta; Milanovic, Vesna; Cardinali, Federica; Mangia, Nicoletta P.; Murgia, Marco A.; Garofalo, Cristiana; Clementi, Francesca; Osimani, Andrea; Aquilanti, Lucia
Impact of Different Drying Methods on the Microbiota, Volatilome, Color, and Sensory Traits of Sea Fennel (Crithmum maritimum L.) Leaves 1-gen-2023 Maoloni, Antonietta; Cardinali, Federica; Milanovic, Vesna; Reale, Anna; Boscaino, Floriana; Di Renzo, Tiziana; Ferrocino, Ilario; Rampanti, Giorgia; Garofalo, Cristiana; Osimani, Andrea; Aquilanti, Lucia
Is there any still undisclosed biodiversity in Ciauscolo salami? A new glance into the microbiota of an artisan production as revealed by high-throughput sequencing 1-gen-2020 Belleggia, Luca; Milanović, Vesna; Ferrocino, Ilario; Cocolin, Luca; Naceur Haouet, M.; Scuota, Stefania; Maoloni, Antonietta; Garofalo, Cristiana; Cardinali, Federica; Aquilanti, Lucia; Mozzon, Massimo; Foligni, Roberta; Pasquini, Marina; Trombetta, Federica; Clementi, Francesca; Osimani, Andrea
Knot formation and spread along the shoot stem in 13 olive cultivars inoculated with an indigenous pathobiome of 7 species of Pseudomonas including Pseudomonas savastanoi 1-gen-2023 Zucchini, Matteo; Maoloni, Antonietta; Lodolini, Enrico Maria; Ferrocino, Ilario; Aquilanti, Lucia; Neri, Davide
Microbial dynamics and key sensory traits of laboratory-scale co-fermented green olives (Olea europaea L. cv. Ascolana tenera) and sea fennel (Crithmum maritimum L.) 1-gen-2022 Maoloni, Antonietta; Cardinali, Federica; Milanovic, Vesna; Osimani, Andrea; Garofalo, Cristiana; Ferrocino, Ilario; Rita Corvaglia, Maria; Cocolin, Luca; Aquilanti, Lucia
Microbiological safety and stability of novel green sauces made with sea fennel (Chritmum maritimum L.) In corso di stampa Maoloni, Antonietta; Cardinali, Federica; Milanovic, Vesna; Garofalo, Cristiana; Osimani, Andrea; Mozzon, Massimo; Aquilanti, Lucia
Quantification of antibiotic resistance genes in Siberian sturgeons (Acipenser baerii) fed Hermetia illucens-based diet 1-gen-2022 Milanovic, Vesna; Cardinali, Federica; Aquilanti, Lucia; Maoloni, Antonietta; Garofalo, Cristiana; Zarantoniello, Matteo; Olivotto, Ike; Riolo, Paola; Ruschioni, Sara; Isidoro, Nunzio; Corsi, Lorenzo; Cardinaletti, Gloriana; Osimani, Andrea
Sea Fennel (Crithmum maritimum L.) as an Emerging Crop for the Manufacturing of Innovative Foods and Nutraceuticals 1-gen-2023 Kraouia, Maryem; Nartea, Ancuta; Maoloni, Antonietta; Osimani, Andrea; Garofalo, Cristiana; Fanesi, Benedetta; Ismaiel, Lama; Aquilanti, Lucia; Pacetti, Deborah
Selection of starter cultures for manufacturing of new fermented preserves with sea fennel (Crithmum maritimum L.) [Selezione di starter per la produzione di nuove conserve fermentate a base di fifinocchio marino (Crithmum marititimum L.)] 1-gen-2020 Marcelli, V.; Maoloni, A.; Cardinali, F.; Milanovic, V.; Garofalo, C.; Osimani, A.; Clementi, F.; Aquilanti, L.
Selezione di starter per la produzione di nuove conserve fermentate a base di finocchio marino (Crithmum marititimum L.) 1-gen-2020 Marcelli, Valerio; Maoloni, Antonietta; Cardinali, Federica; Milanovic, Vesna; Garofalo, Cristiana; Osimani, Andrea; Clementi, Francesca; Aquilanti, Lucia
Tetracycline resistance genes in the traditional Swedish sour herring surströmming as revealed by qPCR 1-gen-2023 Milanovic, Vesna; Maoloni, Antonietta; Belleggia, Luca; Cardinali, Federica; Garofalo, Cristiana; Cesaro, Cristiana; Aquilanti, Lucia; Osimani, Andrea
The Microbial Diversity of Non-Korean Kimchi as Revealed by Viable Counting and Metataxonomic Sequencing 1-gen-2020 Maoloni, Antonietta; Ferrocino, Ilario; Milanovic, Vesna; Cocolin, Luca; Rita Corvaglia, Maria; Ottaviani, Donatella; Bartolini, Chiara; Talevi, Giulia; Belleggia, Luca; Cardinali, Federica; Marabini, Rico; Aquilanti, Lucia; Osimani, Andrea