MAOLONI, ANTONIETTA

MAOLONI, ANTONIETTA  

Dip.Scienze Agrarie,Alimentari e Ambientali  

Mostra records
Risultati 1 - 17 di 17 (tempo di esecuzione: 0.021 secondi).
Titolo Data di pubblicazione Autore(i) File
Bacterial and fungal communities of Gioddu as revealed by PCR-DGGE analysis 1-gen-2020 Maoloni, Antonietta; Milanovic, Vesna; Cardinali, Federica; Mangia, Nicoletta P.; Murgia, Marco A.; Garofalo, Cristiana; Clementi, Francesca; Osimani, Andrea; Aquilanti, Lucia
Development of new organic functional preserves, sauces and spices from sea fennel (Crithmum maritimum L.) and other horticultural products 4-lug-2022 Maoloni, Antonietta
Exploitation of sea fennel (Crithmum maritimum L.) for manufacturing of novel high-value fermented preserves 1-gen-2021 Maoloni, Antonietta; Milanovic, Vesna; Osimani, Andrea; Cardinali, Federica; Garofalo, Cristiana; Belleggia, Luca; Foligni, Roberta; Mannozzi, Cinzia; Mozzon, Massimo; Cirlini, Martina; Spaggiari, Marco; Reale, Anna; Boscaino, Floriana; Di Renzo, Tiziana; Naceur Haouet, M.; Staccini, Benedetta; Di Bella, Sara; Aquilanti, Lucia
Exploratory Study for Probiotic Enrichment of a Sea Fennel (Crithmum maritimum L.) Preserve in Brine 1-gen-2022 Maoloni, Antonietta; Cardinali, Federica; Milanovic, Vesna; Osimani, Andrea; Cristina Verdenelli, Maria; Magdalena Coman, Maria; Aquilanti, Lucia
Gioddu: dalla tradizione italiana un latte fermentato con proprietà funzionali simili al kefir? [Gioddu: from the Italian tradition, a functional kefir-like fermented milk?] 1-gen-2020 Cesaro, Cristiana; Maoloni, Antonietta; Milanovic, Vesna; Cardinali, Federica; Mangia, Nicoletta P.; Murgia, Marco A.; Garofalo, Cristiana; Clementi, Francesca; Osimani, Andrea; Aquilanti, Lucia
Is there any still undisclosed biodiversity in Ciauscolo salami? A new glance into the microbiota of an artisan production as revealed by high-throughput sequencing 1-gen-2020 Belleggia, Luca; Milanovic, Vesna; Ferrocino, Ilario; Lucacocolin, ; Naceur Haouet, M.; Scuota, Stefania; Maoloni, Antonietta; Garofalo, Cristiana; Cardinali, Federica; Aquilanti, Lucia; Mozzon, Massimo; Foligni, Roberta; Pasquini, Marina; Trombetta, Maria Federica; Clementi, Francesca; Osimani, Andrea
Microbial dynamics and key sensory traits of laboratory-scale co-fermented green olives (Olea europaea L. cv. Ascolana tenera) and sea fennel (Crithmum maritimum L.) 1-gen-2022 Maoloni, Antonietta; Cardinali, Federica; Milanovic, Vesna; Osimani, Andrea; Garofalo, Cristiana; Ferrocino, Ilario; Rita Corvaglia, Maria; Cocolin, Luca; Aquilanti, Lucia
Microbiological characterization of Gioddu, an Italian fermented milk 1-gen-2020 Maoloni, Antonietta; Blaiotta, Giuseppe; Ferrocino, Ilario; Mangia, Nicoletta P.; Osimani, Andrea; Milanovic, Vesna; Cardinali, Federica; Cesaro, Cristiana; Garofalo, Cristiana; Clementi, Francesca; Pasquini, Marina; Trombetta, Maria Federica; Cocolin, Luca; Aquilanti, Lucia
Microbiological safety and stability of novel green sauces made with sea fennel (Chritmum maritimum L.) In corso di stampa Maoloni, Antonietta; Cardinali, Federica; Milanovic, Vesna; Garofalo, Cristiana; Osimani, Andrea; Mozzon, Massimo; Aquilanti, Lucia
Microbiological safety and stability of novel green sauces made with sea fennel (Crithmum maritimum L.) 1-gen-2022 Maoloni, Antonietta; Cardinali, Federica; Milanovic, Vesna; Garofalo, Cristiana; Osimani, Andrea; Mozzon, Massimo; Aquilanti, Lucia
Quantification of antibiotic resistance genes in Siberian sturgeons (Acipenser baerii) fed Hermetia illucens-based diet 1-gen-2022 Milanovic, Vesna; Cardinali, Federica; Aquilanti, Lucia; Maoloni, Antonietta; Garofalo, Cristiana; Zarantoniello, Matteo; Olivotto, Ike; Riolo, Paola; Ruschioni, Sara; Isidoro, Nunzio; Corsi, Lorenzo; Cardinaletti, Gloriana; Osimani, Andrea
Quantitative assessment of transferable antibiotic resistance in zebrafish (Danio rerio) fed Hermetia illucens-based feed 1-gen-2021 Milanovic, Vesna; Cardinali, Federica; Aquilanti, Lucia; Maoloni, Antonietta; Garofalo, Cristiana; Zarantoniello, Matteo; Olivotto, Ike; Riolo, Paola; Ruschioni, Sara; Isidoro, Nunzio; Cattalani, Matteo; Cardinaletti, Gloriana; Clementi, Francesca; Osimani, Andrea
Selection of cereal-sourced lactic acid bacteria as candidate starters for the baking industry 1-gen-2020 Milanovic, Vesna; Osimani, Andrea; Garofalo, Cristiana; Belleggia, Luca; Maoloni, Antonietta; Cardinali, Federica; Mozzon, Massimo; Foligni, Roberta; Aquilanti, Lucia; Clementi, Francesca
Selection of starter cultures for manufacturing of new fermented preserves with sea fennel (Crithmum maritimum L.) [Selezione di starter per la produzione di nuove conserve fermentate a base di fifinocchio marino (Crithmum marititimum L.)] 1-gen-2020 Marcelli, V.; Maoloni, A.; Cardinali, F.; Milanovic, V.; Garofalo, C.; Osimani, A.; Clementi, F.; Aquilanti, L.
Selezione di starter per la produzione di nuove conserve fermentate a base di finocchio marino (Crithmum marititimum L.) 1-gen-2020 Marcelli, Valerio; Maoloni, Antonietta; Cardinali, Federica; Milanovic, Vesna; Garofalo, Cristiana; Osimani, Andrea; Clementi, Francesca; Aquilanti, Lucia
Tetracycline resistance genes in the traditional Swedish sour herring surströmming as revealed by qPCR 1-gen-2023 Milanovic, Vesna; Maoloni, Antonietta; Belleggia, Luca; Cardinali, Federica; Garofalo, Cristiana; Cesaro, Cristiana; Aquilanti, Lucia; Osimani, Andrea
The Microbial Diversity of Non-Korean Kimchi as Revealed by Viable Counting and Metataxonomic Sequencing 1-gen-2020 Maoloni, Antonietta; Ferrocino, Ilario; Milanovic, Vesna; Cocolin, Luca; Rita Corvaglia, Maria; Ottaviani, Donatella; Bartolini, Chiara; Talevi, Giulia; Belleggia, Luca; Cardinali, Federica; Marabini, Rico; Aquilanti, Lucia; Osimani, Andrea