BACCHETTI, Tiziana

BACCHETTI, Tiziana  

Dipartimento Scienze della Vita e dell'Ambiente  

Mostra records
Risultati 1 - 20 di 142 (tempo di esecuzione: 0.045 secondi).
Titolo Data di pubblicazione Autore(i) File
255 CORRELATION BETWEEN LP(A) AND PARAOXONASE IN PSORIASIS 1-gen-2011 Ferretti, Gianna; Bacchetti, Tiziana; Campanati, Anna; Simonetti, Oriana; Offidani, Annamaria
Abitudini alimentari e stress ossidativo : differenze di genere. 1-gen-2018 Morresi, C.; Turco, I.; Ferretti, G.; Bacchetti, T.
Alteration of paraoxonase activity in multiple sclerosis: effect of lipoic acid treatment 1-gen-2010 Bacchetti, Tiziana; Masciangelo, Simona; M., Danni; Provinciali, Leandro; Ferretti, Gianna
Alterations of Antioxidant Enzymes and Biomarkers of Nitro-oxidative Stress in Tissues of Bladder Cancer 1-gen-2019 Islam, MD OBAIDUL; Bacchetti, T.; Ferretti, G.
Altered inflammation, paraoxonase-1 activity and HDL physicochemical properties in obese humans with and without Prader-Willi syndrome 1-gen-2012 Ferretti, Gianna; Bacchetti, Tiziana; S., Masciangelo; G., Grugni; V., Bicchiega
Alternative Ingredients for Feed and Food 1-gen-2020 Bacchetti, Tiziana; Annibaldi, Anna; Comitini, Francesca; Ciani, Maurizio; Damiani, Elisabetta; Norici, Alessandra; Tiano, Luca; Truzzi, Cristina; Olivotto, Ike
Anti-diabetic properties of pasta enriched with legume flours : a study in vitro and in vivo 1-gen-2017 Morresi, Camilla; Bacchetti, Tiziana; Micheletti, Ambra; Turco, Imma; Ferretti, Gianna
ANTIOXIDANT ACTIVITY OF DIFFERENT WHITE TEAS: COMPARISON OF HOT AND COLD TEA INFUSIONS 1-gen-2014 Damiani, Elisabetta; Bacchetti, Tiziana; Padella, Lucia; Tiano, Luca; Carloni, Patricia
Antioxidant activity of white, green and black tea obtained from the same tea cultivar 1-gen-2013 Carloni, Patricia; Tiano, Luca; Lucia, Padella; Bacchetti, Tiziana; Chisomo, Customu; Alexander, Kay; Damiani, Elisabetta
Antioxidant and cytoprotective properties of high-density lipoproteins in vascular cells 1-gen-2006 NEGRE SALVAYRE, A; Dousset, N; Ferretti, Gianna; Bacchetti, Tiziana; Curatola, G; Salvayre, R.
Antioxidant and pro-oxidant properties of Carthamus tinctorius, hydroxy safflor yellow A, and safflor yellow A 1-gen-2020 Bacchetti, T.; Morresi, C.; Bellachioma, L.; Ferretti, G.
Apple as a source of dietary phytonutrients: bioavailability and evidence of protective effects against human cardiovascular disease 1-gen-2014 Ferretti, Gianna; Turco, Imma; Bacchetti, Tiziana
Attenuation of Listeria monocytogenes virulence by Cannabis sativa L. Essential oil 1-gen-2018 Marini, E; Magi, G; Ferretti, G; Bacchetti, T; Giuliani, A; Pugnaloni, A; Rippo, Mr; Facinelli, B.
Attività antiossidante di infusi di tè: effetto della lavorazione (tè bianco, verde e nero) e del metodo di infusione 1-gen-2010 Carloni, Patricia; Astolfi, Paola; Tiano, Luca; Bacchetti, Tiziana; Damiani, Elisabetta
LA BIODIVERSITÀ AGRARIA NELLE MARCHE: VALORIZZAZIONE NUTRIZIONALE DI LEGUMINOSE E CEREALI TIPICI 1-gen-2013 Ferretti, Gianna; Bacchetti, Tiziana; Simona, Masciangelo; Ambra, Micheletti
Bladder Cancer Chemosensitivity is Affected by Paraoxonase-2 Expression 1-gen-2020 Fumarola, S; Cecati, M; Sartini, D; Ferretti, G; Milanese, G; Galosi, Ab; Pozzi, V; Campagna, R; Morresi, C; Emanuelli, M; Bacchetti, T.
Carotenoids, Phenolic Compounds and Antioxidant Capacity of Five Local Italian Corn (Zea Mays L.) Kernels 1-gen-2013 Bacchetti, Tiziana; Masciangelo, Simona; A., Micheletti; Ferretti, Gianna
Celiac Disease, Inflammation and Oxidative Damage: A Nutrigenetic Approach 1-gen-2012 Ferretti, Gianna; Bacchetti, Tiziana; Masciangelo, Simona; Saturni, Letizia
Cherry Antioxidants: from Farm toTable 1-gen-2010 Ferretti, Gianna; Bacchetti, Tiziana; Belleggia, Alberto; Neri, Davide
Coenzyme Q10, antioxidant status and apo E isoforms 1-gen-2002 Giunta, S; Galeazzi, L; Battino, Maurizio; Mosca, F; Santolini, C; Principi, F; Ferretti, Gianna; Bacchetti, Tiziana; Bencivenga, R; Piani, M; Riganello, G; Littarru, GIAN PAOLO