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Zuccheri e Brix, due semplici parametri di discriminazione degli aceti 1-gen-2010 Giudici, P.; Falcone, Pasquale Massimiliano
Analisi Sensoriale dell’Aceto Balsamico Tradizionale 1-gen-2010 P., Giudici; Falcone, Pasquale Massimiliano; A., Scacco; C. M., Lanza
Produttività della batteria e qualità dell'aceto 1-gen-2010 Giudici, P; Falcone, Pasquale Massimiliano; Lemmetti, F.
Una Nuova Prospettiva di Studio della Qualità degli aceti: Analisi della Distribuzione delle Dimensioni Molecolari 1-gen-2010 Falcone, Pasquale Massimiliano; P., Giudici
Indicatori della Qualità dell'Aceto Balsamico Tradizionale 1-gen-2010 Falcone, Pasquale Massimiliano
Aceto Balsamico Tradizionale: Indicatori di invecchiamento e rischio di solidificazione 1-gen-2010 Giudici, P.; Falcone, Pasquale Massimiliano
Linee Guida per la Prevenzione della Solidificazione dell'Aceto 1-gen-2010 Falcone, Pasquale Massimiliano
Sugar Conversion Induced by the Application of Heat to Grape Must 1-gen-2010 Falcone, Pasquale Massimiliano; D., Tagliazucchi; E., Verzelloni; P., Giudici
Crystallization and Jamming in the Traditional Balsamic Vinegar. Food Research International 1-gen-2010 Falcone, Pasquale Massimiliano
Molecular Size distribution in Long-Aged Food Beverages and Alcoholic Drinks: A preliminary Inquiry Towards Understanding Physical- and Sensory-Related Properties 1-gen-2011 Falcone, Pasquale Massimiliano; Giudici, P.
Structure-composition relationships of the Traditional Balsamic Vinegar close to jamming transition 1-gen-2011 Falcone, Pasquale Massimiliano; Boselli, Emanuele; Frega, Natale Giuseppe
Structure-composition relationships of the Traditional Balsamic Vinegar of Modena close to Jamming Transition (Part II): Threshold Control Parameters 1-gen-2012 Falcone, Pasquale Massimiliano; Mozzon, Massimo; Frega, Natale Giuseppe
Molecular Size Distribution in Long-aged Food Beverages and Alcoholic Drinks: A Preliminary Inquiry towards Understanding Physical-and Sensory-Related Properties 1-gen-2013 Falcone, Pasquale Massimiliano; Giudici, P.
Aceto Balsamico Tradizionale: il ruolo della viscosità nella qualità oggettiva e nella qualità percepita 1-gen-2013 Lemmetti, Federico; Falcone, Pasquale Massimiliano; Paolo, Giudici
Impact of low-oxygen processing techniques on the quality of white wines 1-gen-2014 Boselli, Emanuele; Pacetti, Deborah; Falcone, Pasquale Massimiliano; Balzano, Michele; Frega, Natale Giuseppe
Effects of malaxation time on the quality of extra virgin olive oil from the Ascolana tenera olive variety 1-gen-2014 Fiori, F.; Boselli, Emanuele; Falcone, Pasquale Massimiliano; Balzano, Michele; Frega, Natale Giuseppe
Effect of malaxation time on the quality of extra virgin olive oil 1-gen-2014 Fiori, F; Boselli, Emanuele; Falcone, Pasquale Massimiliano; Balzano, M.; Frega, Natale Giuseppe
New Approach to Investigate the Quality of Parmigiano Reggiano Cheese: Multi-Scale Virtualization of the Structure and Analysis of Fundamental Rheological Properties 1-gen-2016 Sabatinelli, Elisa; Falcone, Pasquale Massimiliano
New Approach to Investigate the Quality of Parmigiano Reggiano Cheese: Multi-Scale Virtualization of the Structure and Analysis of Fundamental Rheological Properties 1-gen-2017 Falcone, Pasquale M.; Sabatinelli, Elisa; Valentini, Laura; Moscatti, Marco; Nocetti, Marco
Parmigiano Reggiano cheese: A Structure and Rheological Analysis 1-gen-2017 Sabatinelli, Elisa; Falcone, Pasquale Massimiliano
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