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Use of a natural antimicrobial substance to prolong the shelf-life of the mozzarella cheese 1-gen-2006 C., Scrocco; S., Chillo; Falcone, Pasquale Massimiliano; M., Sinigaglia; M. A., Del Nobile
I Microrganismi dell'aceto balsamico. Atti del convegno: "Anche la tradizione va studiata" Risultati di un biennio di indagini per l'individuazione e il possibile impiego di starter per Aceto Balsamico Tradizionale 1-gen-2006 Licciardello, F.; Falcone, Pasquale Massimiliano; Tagliazucchi, D.; Giudici, P.; Solieri, L.; Gullo, M.; De Vero, L.
I microrganismi dell'aceto balsamico 1-gen-2006 Giudici, P.; Solieri, L.; Gullo, M.; Pulvirenti, A.; De Vero, L.; Falcone, Pasquale Massimiliano
Imaging Techniques for the Study of Food Microstructure. A Review 1-gen-2006 Falcone, Pasquale Massimiliano; Baiano, A; Conte, A; Mancini, L; Tromba, G; Zanini, F; Del, Nobile; M., A.
Evaluating in vitro antimicrobial activity of thymol towards some food safety and hygiene indicating bacteria 1-gen-2006 Falcone, Pasquale Massimiliano; Mastromatteo, M.; Del Nobile Matteo, A.; Corbo, M. R.; Sinigaglia, M.
Study of mechanical properties, oxygen permeability and AFM topography of zein film plasticized by polyols 1-gen-2007 B., Ghanbarzadeh; A. R., Oromiehie; M., Musavi; Falcone, Pasquale Massimiliano; Z., Emam Jomeh; E., Razmi Rad
Effect of carboxymethylcellulose and pregelatinized corn starch on the quality of amaranthus spaghetti 1-gen-2007 S., Chillo; J., Laverse; Falcone, Pasquale Massimiliano; M. A., Del Nobile
Textural changes of Canestrello Pugliese cheese measured during storage 1-gen-2007 M. A., Del Nobile; S., Chillo; Falcone, Pasquale Massimiliano; J., Laverse; S., Pati; A., Baiano
Individuazione delle cause della cristallizzazione dell'aceto balsamico tradizionale e relative soluzione per la eliminazione del difetto 1-gen-2007 Giudici, P.; Falcone, Pasquale Massimiliano
Approccio statistico alla composizione e alle proprietà sensoriali dell’aceto 1-gen-2007 Falcone, Pasquale Massimiliano
Età dell'aceto balsamico ed altri aspetti pratici 1-gen-2007 Giudici, P.; Gullo, M.; Falcone, Pasquale Massimiliano
Measuring rheological properties for applications in quality assessment of Traditional Balsamic Vinegar: Description and preliminary evaluation of a model 1-gen-2007 Falcone, Pasquale Massimiliano; Chillo, S; Giudici, P; DEL NOBILE, Ma
Quality of spaghetti in base amaranthus wholemeal flour added with quinoa, broad bean and chick pea 1-gen-2008 Chillo, S; Laverse, J; Falcone, Pasquale Massimiliano; DEL NOBILE, M. A.
A rheological approach to the quantitative assessment of Traditional Balsamic Vinegar quality 1-gen-2008 Falcone, Pasquale Massimiliano; E., Verzelloni; D. TAGLIAZUCCHI, P. GIUDICI
Influence of the addition of buckwheat flour and durum wheat bran on spaghetti quality 1-gen-2008 S., Chillo; J., Laverse; Falcone, Pasquale Massimiliano; A., Protopapa; M. A., Del Nobile
Predictive equation for the subcutaneous backfat thickness of thig pigs 1-gen-2008 D. P., Lo Fiego; Falcone, Pasquale Massimiliano; M. C., Ielo
Molecular size and molecular size distribution affecting Traditional Balsamic Vinegar ageing. 1-gen-2008 Falcone, Pasquale Massimiliano; Giudici, P.
Il sapore dell'aceto 1-gen-2009 Giudici, P.; Falcone, Pasquale Massimiliano; Lemmetti, F.
MICROBIOLOGIA DEGLI ALIMENTI 1-gen-2009 Falcone, Pasquale Massimiliano; Gala, E; Licciardello, F.
Technological and Microbiological Aspects of Traditional Balsamic Vinegar and Their Influence on Quality and Sensorial Properties 1-gen-2009 P., Giudici; M., Gullo; L., Solieri; Falcone, Pasquale Massimiliano
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