ROSSETTI, FABRIZIO
ROSSETTI, FABRIZIO
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ENHANCED PROFILE CHARACTERIZATION OF VIRGIN OLIVE OIL MINOR POLAR COMPOUND EXTRACTS BY COMPREHENSIVE TWO-DIMENSIONAL GAS CHROMATOGRAPHY WITH TIME-OF-FLIGHT MASS SPECTROMETRIC DETECTION
2016-01-01 Fiori, Federica; Dimandja, Jean Marie D.; Boselli, Emanuele; Rossetti, Fabrizio; Chamkasem, Narong
Il carattere erbaceo dei vini
2017-01-01 Rossetti, Fabrizio; Mozzon, Massimo; Savini, Sara; Boselli, Emanuele; Thorngate, John H.
Technological innovation applied to the winemaking tradition-Innovazioni tecnologiche applicate alla vinificazione tradizionale
2016-01-01 Rossetti, Fabrizio; Boselli, Emanuele
Technological Innovations Applied to the Winemaking Tradition
2019-03-29 Rossetti, Fabrizio
Verdicchio macerato in riduzione: come evolvono glutatione e biofenoli
2016-01-01 Rossetti, Fabrizio; Boselli, Emanuele; Di Lecce, Giuseppe; D'Ignazi, Giuliano
Titolo | Data di pubblicazione | Autore(i) | File |
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ENHANCED PROFILE CHARACTERIZATION OF VIRGIN OLIVE OIL MINOR POLAR COMPOUND EXTRACTS BY COMPREHENSIVE TWO-DIMENSIONAL GAS CHROMATOGRAPHY WITH TIME-OF-FLIGHT MASS SPECTROMETRIC DETECTION | 1-gen-2016 | Fiori, Federica; Dimandja, Jean Marie D.; Boselli, Emanuele; Rossetti, Fabrizio; Chamkasem, Narong | |
Il carattere erbaceo dei vini | 1-gen-2017 | Rossetti, Fabrizio; Mozzon, Massimo; Savini, Sara; Boselli, Emanuele; Thorngate, John H. | |
Technological innovation applied to the winemaking tradition-Innovazioni tecnologiche applicate alla vinificazione tradizionale | 1-gen-2016 | Rossetti, Fabrizio; Boselli, Emanuele | |
Technological Innovations Applied to the Winemaking Tradition | 29-mar-2019 | Rossetti, Fabrizio | |
Verdicchio macerato in riduzione: come evolvono glutatione e biofenoli | 1-gen-2016 | Rossetti, Fabrizio; Boselli, Emanuele; Di Lecce, Giuseppe; D'Ignazi, Giuliano |