Sfoglia per Autore RAMPANTI, GIORGIA
Il formaggio Caciofiore prodotto nelle Marche: influenza del caglio da cardo sulle dinamiche microbiche
2023-01-01 Rampanti, Giorgia; Belleggia, Luca; Ferrocino, Ilario; Cardinali, Federica; Milanović, Vesna; Osimani, Andrea; Garofalo, Cristiana; Aquilanti, Lucia
Cheeses curdled with vegetable rennet: high quality dairy productions from Italy and beyond [Formaggi a caglio vegetale: produzioni lattiero-casearie di pregio italiane e non solo]
2023-01-01 Cesaro, Cristiana; Rampanti, Giorgia; Cardinali, Federica; Milanovic, Vesna; Garofalo, Cristiana; Osimani, Andrea; Aquilanti, Lucia
Microbial Dynamics of a Specialty Italian Raw Ewe’s Milk Cheese Curdled with Extracts from Spontaneous and Cultivated Onopordum tauricumWilld
2023-01-01 Rampanti, Giorgia; Belleggia, Luca; Cardinali, Federica; Milanovic, Vesna; Osimani, Andrea; Garofalo, Cristiana; Ferrocino, Ilario; Aquilanti, Lucia
Impact of Different Drying Methods on the Microbiota, Volatilome, Color, and Sensory Traits of Sea Fennel (Crithmum maritimum L.) Leaves
2023-01-01 Maoloni, Antonietta; Cardinali, Federica; Milanovic, Vesna; Reale, Anna; Boscaino, Floriana; Di Renzo, Tiziana; Ferrocino, Ilario; Rampanti, Giorgia; Garofalo, Cristiana; Osimani, Andrea; Aquilanti, Lucia
Queijo Serra da Estrela PDO cheese: investigation into its morpho-textural traits, microbiota, and volatilome
2023-01-01 Rampanti, Giorgia; Ferrocino, Ilario; Harasym, Joanna; Foligni, Roberta; Cardinali, Federica; Orkusz, Agnieszka; Milanovic, Vesna; Franciosa, Irene; Garofalo, Cristiana; Mannozzi, Cinzia; Mozzon, Massimo; Osimani, Andrea; Aquilanti, Lucia
Chemical, microbiological, textural, and sensory characteristics of pilot-scale Caciofiore cheese curdled with commercial Cynara cardunculus rennet and crude extracts from spontaneous and cultivated
2023-01-01 Rampanti, Giorgia; Raffo, Antonio; Melini, Valentina; Moneta, Elisabetta; Nardo, Nicoletta; Saggia Civitelli, Eleonora; Bande-De Leon, Cindy; Tejada Portero, Luis; Ferrocino, Ilario; Franciosa, Irene; Cardinali, Federica; Osimani, Andrea; Aquilanti, Lucia
Lacto-fermented garlic handcrafted in the Lower Silesia Region (Poland): Microbial diversity, morpho-textural traits, and volatile compounds
2024-01-01 Cardinali, F.; Botta, C.; Harasym, J.; Ferrocino, I.; Reale, A.; Boscaino, F.; Di Renzo, T.; Milanovic, V.; Garofalo, C.; Rampanti, G.; Aquilanti, L.; Osimani, A.
Technological and Enzymatic Characterization of Autochthonous Lactic Acid Bacteria Isolated from Viili Natural Starters
2024-01-01 Rampanti, G.; Cantarini, A.; Cardinali, F.; Milanovic, V.; Garofalo, C.; Aquilanti, L.; Osimani, A.
Exploitation of black olive (Olea europaea L. cv. Piantone di Mogliano) pomace for the production of high-value bread
2024-01-01 Cardinali, Federica; Belleggia, Luca; Reale, Anna; Cirlini, Martina; Boscaino, Floriana; Di Renzo, Tiziana; Del Vecchio, Lorenzo; Cavalca, Natascia; Milanovic, Vesna; Garofalo, Cristiana; Cesaro, Cristiana; Rampanti, Giorgia; Osimani, Andrea; Aquilanti, Lucia
Spotlight on autochthonous microbiota, morpho-textural characteristics, and volatilome of a traditional Polish cold-smoked raw sausage
2024-01-01 Belleggia, Luca; Ferrocino, Ilario; Reale, Anna; Franciosa, Irene; Milanovic, Vesna; Garofalo, Cristiana; Cardinali, Federica; Boscaino, Floriana; Cesaro, Cristiana; Rampanti, Giorgia; Cocolin, Luca; Aquilanti, Lucia; Osimani, Andrea
Titolo | Data di pubblicazione | Autore(i) | File |
---|---|---|---|
Il formaggio Caciofiore prodotto nelle Marche: influenza del caglio da cardo sulle dinamiche microbiche | 1-gen-2023 | Rampanti, Giorgia; Belleggia, Luca; Ferrocino, Ilario; Cardinali, Federica; Milanović, Vesna; Osimani, Andrea; Garofalo, Cristiana; Aquilanti, Lucia | |
Cheeses curdled with vegetable rennet: high quality dairy productions from Italy and beyond [Formaggi a caglio vegetale: produzioni lattiero-casearie di pregio italiane e non solo] | 1-gen-2023 | Cesaro, Cristiana; Rampanti, Giorgia; Cardinali, Federica; Milanovic, Vesna; Garofalo, Cristiana; Osimani, Andrea; Aquilanti, Lucia | |
Microbial Dynamics of a Specialty Italian Raw Ewe’s Milk Cheese Curdled with Extracts from Spontaneous and Cultivated Onopordum tauricumWilld | 1-gen-2023 | Rampanti, Giorgia; Belleggia, Luca; Cardinali, Federica; Milanovic, Vesna; Osimani, Andrea; Garofalo, Cristiana; Ferrocino, Ilario; Aquilanti, Lucia | |
Impact of Different Drying Methods on the Microbiota, Volatilome, Color, and Sensory Traits of Sea Fennel (Crithmum maritimum L.) Leaves | 1-gen-2023 | Maoloni, Antonietta; Cardinali, Federica; Milanovic, Vesna; Reale, Anna; Boscaino, Floriana; Di Renzo, Tiziana; Ferrocino, Ilario; Rampanti, Giorgia; Garofalo, Cristiana; Osimani, Andrea; Aquilanti, Lucia | |
Queijo Serra da Estrela PDO cheese: investigation into its morpho-textural traits, microbiota, and volatilome | 1-gen-2023 | Rampanti, Giorgia; Ferrocino, Ilario; Harasym, Joanna; Foligni, Roberta; Cardinali, Federica; Orkusz, Agnieszka; Milanovic, Vesna; Franciosa, Irene; Garofalo, Cristiana; Mannozzi, Cinzia; Mozzon, Massimo; Osimani, Andrea; Aquilanti, Lucia | |
Chemical, microbiological, textural, and sensory characteristics of pilot-scale Caciofiore cheese curdled with commercial Cynara cardunculus rennet and crude extracts from spontaneous and cultivated | 1-gen-2023 | Rampanti, Giorgia; Raffo, Antonio; Melini, Valentina; Moneta, Elisabetta; Nardo, Nicoletta; Saggia Civitelli, Eleonora; Bande-De Leon, Cindy; Tejada Portero, Luis; Ferrocino, Ilario; Franciosa, Irene; Cardinali, Federica; Osimani, Andrea; Aquilanti, Lucia | |
Lacto-fermented garlic handcrafted in the Lower Silesia Region (Poland): Microbial diversity, morpho-textural traits, and volatile compounds | 1-gen-2024 | Cardinali, F.; Botta, C.; Harasym, J.; Ferrocino, I.; Reale, A.; Boscaino, F.; Di Renzo, T.; Milanovic, V.; Garofalo, C.; Rampanti, G.; Aquilanti, L.; Osimani, A. | |
Technological and Enzymatic Characterization of Autochthonous Lactic Acid Bacteria Isolated from Viili Natural Starters | 1-gen-2024 | Rampanti, G.; Cantarini, A.; Cardinali, F.; Milanovic, V.; Garofalo, C.; Aquilanti, L.; Osimani, A. | |
Exploitation of black olive (Olea europaea L. cv. Piantone di Mogliano) pomace for the production of high-value bread | 1-gen-2024 | Cardinali, Federica; Belleggia, Luca; Reale, Anna; Cirlini, Martina; Boscaino, Floriana; Di Renzo, Tiziana; Del Vecchio, Lorenzo; Cavalca, Natascia; Milanovic, Vesna; Garofalo, Cristiana; Cesaro, Cristiana; Rampanti, Giorgia; Osimani, Andrea; Aquilanti, Lucia | |
Spotlight on autochthonous microbiota, morpho-textural characteristics, and volatilome of a traditional Polish cold-smoked raw sausage | 1-gen-2024 | Belleggia, Luca; Ferrocino, Ilario; Reale, Anna; Franciosa, Irene; Milanovic, Vesna; Garofalo, Cristiana; Cardinali, Federica; Boscaino, Floriana; Cesaro, Cristiana; Rampanti, Giorgia; Cocolin, Luca; Aquilanti, Lucia; Osimani, Andrea |
Legenda icone
- file ad accesso aperto
- file disponibili sulla rete interna
- file disponibili agli utenti autorizzati
- file disponibili solo agli amministratori
- file sotto embargo
- nessun file disponibile