RicercaInizia una nuova ricerca
NOTA: è possibile cercare una corrispondenza esatta usando i doppi apici, ad es: "evoluzione della specie". Qualora si cerchi un identificativo, è consigliabile cercarlo in due modi differenti: tra apici con caratteri speciali es: "978-94-6366-274" oppure senza caratteri speciali solo come sequenza numerica: es 978946366274.
High Resolution GC of Unsaponifiable Matter and Sterol Fraction in Vegetable Oils
1993-01-01 Frega, Natale Giuseppe; Bocci, Fabio; G., Giovannoni; G., Lercker
High Resolution Gas Chromatographic Determination of Diterpenic Alcohols and Sterols in Coffee Lipids.
1995-01-01 G., Lercker; Frega, Natale Giuseppe; Bocci, Fabio; M. T., Rodriguez Estrada
High Resolution Gas Chromatographic Method for Determination of Robusta Coffee in Commercial Blends
1993-01-01 Frega, Natale Giuseppe; Bocci, Fabio; G., Lercker
High Resolution Gas Chromatographic Method for the Cuticular Lipid Determination of Grape Berries
1993-01-01 Frega, Natale Giuseppe; Bocci, Fabio; G., Lercker
High Resolution Gas Cromatographic Method for Determination of Robusta Coffee in Commercial Blends
1994-01-01 Frega, Natale Giuseppe; Bocci, Fabio; G., Lercker
High-Performance liquid chromatography/electrospray ionization ion-trap tandem mass spectrometric analysis and quantification of phosphatidylcholine molecular species in the serum of cystic fibrosis subjects supplemented with docosahexaenoic acid
2004-01-01 Pacetti, Deborah; Malavolta, Mara; Bocci, Fabio; Boselli, Emanuele; Frega, Natale Giuseppe
High-Resolution Gas-Chromatographic Determination of Alkanols in Oils Extracted from Olives
1993-01-01 Frega, Natale Giuseppe; Bocci, Fabio; G., Lercker
High-Resolution Gas-Chromatographic Determination of Diacylglycerols in Commmon Vegetable Oils
1993-01-01 Frega, Natale Giuseppe; Bocci, Fabio; G., Lercker
High-resolution gas-chromatographic determination of diacylglycerols in common vegetable oils
1993-01-01 Frega, Natale Giuseppe; Bocci, Fabio; Lercker, G.
How to use sensory profile rating to improve the knowledge on traced extra virgin olive oil: the Campania Region experience
2009-01-01 A., Giomo; Boselli, Emanuele; G., DI LECCE; M. R., Loizzo; Frega, Natale Giuseppe
Legenda icone
- file ad accesso aperto
- file disponibili sulla rete interna
- file disponibili agli utenti autorizzati
- file disponibili solo agli amministratori
- file sotto embargo
- nessun file disponibile
Opzioni
Scopri
Tipologia
- 1 Contributo su Rivista 212
- 1 Contributo su Rivista::1.1 Arti... 200
- 5 Altro 94
- 5 Altro::5.12 Altro 94
- 4 Contributo in Atti di Convegno ... 92
- 4 Contributo in Atti di Convegno ... 71
- 2 Contributo in Volume 19
- 2 Contributo in Volume::2.1 Contr... 19
- 4 Contributo in Atti di Convegno ... 17
- 1 Contributo su Rivista::1.5 Abst... 12
- 4 Contributo in Atti di Convegno ... 4
- 7 Curatele 4
- 7 Curatele::7.1 Curatela 4
- 6 Brevetti 2
- 6 Brevetti::6.1 Brevetto 2
- 3 Libro 1
- 3 Libro::3.1 Monografia o trattat... 1
Data di pubblicazione
- 2020 - 2023 11
- 2010 - 2019 88
- 2000 - 2009 200
- 1990 - 1999 102
- 1981 - 1989 23
Editore
- Editore Casa Editrice Mattioli L... 5
- -Roma : Il Pensiero Scientifico ... 3
- Accademia dei Georgofili 3
- Chiriotti Editori Spa:PO Box 66, ... 2
- CLUEB 2
- Euro Fed Lipid 2
- Mattioli 1885 2
- -Milan Italy: Idea SRL Vicenza: ... 1
- Accademic press, Elsevier, Edit b... 1
- American Chemical Society:1155 Si... 1
Rivista
- PROGRESS IN NUTRITION 30
- LA RIVISTA ITALIANA DELLE SOSTANZ... 27
- JOURNAL OF THE AMERICAN OIL CHEMI... 12
- JOURNAL OF AGRICULTURAL AND FOOD ... 8
- FOOD CHEMISTRY 6
- EUROPEAN JOURNAL OF LIPID SCIENCE... 5
- FOODS 5
- ITALIAN JOURNAL OF FOOD SCIENCE 5
- LEBENSMITTEL-WISSENSCHAFT + TECHN... 5
- OLIVO & OLIO 5
Keyword
- Food Science 6
- Chemistry (all) 5
- Triacylglycerols 4
- Agricultural and Biological Scien... 3
- Biotechnology 3
- boiling 3
- Industrial and Manufacturing Engi... 3
- Palm oil 3
- Phenols 3
- sous-vide 3
Lingua
- ita 224
- eng 169
- fre 2
- spa 1
Accesso al fulltext
- no fulltext 416
- open 7
- reserved 1