GALDENZI, FILIPPO
GALDENZI, FILIPPO
Dip.Scienze Agrarie,Alimentari e Ambientali
Mostra
records
Risultati 1 - 2 di 2 (tempo di esecuzione: 0.003 secondi).
Assessment of lipid oxidation and microbial decontamination of sardine (Sardina pilchardus) fillets processed by plasma-activated water (PAW)
2023-01-01 Mozzon, M; Mannozzi, C; Foligni, R; Osimani, A; Galdenzi, F; Laurita, R; Tappi, S; Dalla Rosa, M
Effect of plasma-activated water (PAW) soaking on the lipid oxidation of sardine (Sardina pilchardus) fillets
2024-01-01 Mozzon, Massimo; Foligni, Roberta; Mannozzi, Cinzia; Galdenzi, Filippo; Laurita, Romolo; Tappi, S.; Dalla Rosa, Marco
Titolo | Data di pubblicazione | Autore(i) | File |
---|---|---|---|
Assessment of lipid oxidation and microbial decontamination of sardine (Sardina pilchardus) fillets processed by plasma-activated water (PAW) | 1-gen-2023 | Mozzon, M; Mannozzi, C; Foligni, R; Osimani, A; Galdenzi, F; Laurita, R; Tappi, S; Dalla Rosa, M | |
Effect of plasma-activated water (PAW) soaking on the lipid oxidation of sardine (Sardina pilchardus) fillets | 1-gen-2024 | Mozzon, Massimo; Foligni, Roberta; Mannozzi, Cinzia; Galdenzi, Filippo; Laurita, Romolo; Tappi, S.; Dalla Rosa, Marco |