FIORI, FEDERICA

FIORI, FEDERICA  

Mostra records
Risultati 1 - 7 di 7 (tempo di esecuzione: 0.001 secondi).
Titolo Data di pubblicazione Autore(i) File
CHARACTERIZATION OF MINOR POLAR COMPOUNDS IN VIRGIN OLIVE OIL USING COMPREHENSIVE TWO-DIMENSIONAL GAS CHROMATOGRAPHY WITH TIME-OF-FLIGHT MASS SPECTROMETRIC DETECTION 1-gen-2012 Fiori, Federica; Frega, Natale Giuseppe; Boselli, Emanuele; Narong, Chamkasem; John, Dimandja
Cortical representation of taste in the primari gustatory area of man: an fMRI mapping study. 1-gen-2009 Fiori, Federica; Polonara, Gabriele; Mascioli, Giulia; Salvolini, Ugo; Manzoni, Tullio; Fabri, Mara
Effects of olive paste fast preheating on the quality of extra virgin olive oil during storage 1-gen-2014 Fiori, Federica; DI LECCE, Giuseppe; Boselli, Emanuele; Pieralisi, G.; Frega, Natale Giuseppe
ENHANCED PROFILE CHARACTERIZATION OF VIRGIN OLIVE OIL MINOR POLAR COMPOUND EXTRACTS BY COMPREHENSIVE TWO-DIMENSIONAL GAS CHROMATOGRAPHY WITH TIME-OF-FLIGHT MASS SPECTROMETRIC DETECTION 1-gen-2016 Fiori, Federica; Dimandja, Jean Marie D.; Boselli, Emanuele; Rossetti, Fabrizio; Chamkasem, Narong
Qualità dell'olio extravergine di oliva in funzione delle condizioni di gramolatura 8-mar-2013 Fiori, Federica; Fiori, Federica
Spatial distribution of BOLD activations evoked by three different tastants to build a chemotopic map of primary gustatory area: A pilot study 1-gen-2023 Marcantoni, I.; Tomaiuolo, F.; Piccolantonio, G.; Sbrollini, A.; Morettini, M.; Fiori, F.; Vignini, A.; Polonara, G.; Burattini, L.; Fabri, M.
Villa Adriana in Tivoli: a method of survey for archaeological heritage 1-gen-2007 Clini, P.; Fiori, F.; Sciarra, N.