RicercaInizia una nuova ricerca
NOTA: è possibile cercare una corrispondenza esatta usando i doppi apici, ad es: "evoluzione della specie". Qualora si cerchi un identificativo, è consigliabile cercarlo in due modi differenti: tra apici con caratteri speciali es: "978-94-6366-274" oppure senza caratteri speciali solo come sequenza numerica: es 978946366274.
Age-related loss in bone mineral density of rats fed lifelong on a fish oil-based diet is avoided by coenzyme Q10 addition
2017-01-01 Varela López, Alfonso; Ochoa, Julio J.; Llamas Elvira, José M.; López Frías, Magdalena; Planells, Elena; Ramirez Tortosa, Mcarmen; Ramirez Tortosa, Cesar L.; Giampieri, Francesca; Battino, Maurizio; Quiles, José L.
Ageing and the Mediterranean diet: a review of the role of dietary fats.
2004-01-01 Battino, Maurizio; Ferreiro, Ms
Aging-Related Changes in Inflammatory and LKB1/AMPK Gene Expression in Fibromyalgia Patients
2014-01-01 Elísabet Alcocer, Gómez; José Antonio Sánchez, Alcazar; Battino, Maurizio; Pedro, Bullón; Mario D., Cordero
Agronomic and nutritional quality, and fresh and processing attitude, of globe artichoke (Cynara cardunculus L. var. scolymus) cultivars and an Italian landrace
2016-01-01 Cappelletti, Roberto; Balducci, Francesca; Diamanti, Jacopo; Mazzoni, Luca; Capocasa, Franco; Battino, Maurizio; Mezzetti, Bruno
Alcohol Consumption, Bone Mineral Density, and Risk of Osteoporotic Fractures: A Dose–Response Meta-Analysis
2022-01-01 Godos, J.; Giampieri, F.; Chisari, E.; Micek, A.; Paladino, N.; Forbes-Hernandez, T. Y.; Quiles, J. L.; Battino, M.; La Vignera, S.; Musumeci, G.; Grosso, G.
Alcune considerazioni sulla produzione energetica mitocondriale
1992-01-01 Battino, Maurizio
Alterations in the oxidation products, antioxidant markers, antioxidant capacity and lipid patterns in plasma of patients affected by Papillon-Lefevre syndrome.
2003-01-01 Battino, Maurizio; Ferreiro, Ms; Quiles, Jl; Bompadre, Stefano; Leone, L; Bullon, P.
Altri aspetti dell'alimentazione vegetariana
2011-01-01 Battino, Maurizio; Baroni, L; Berati, M; Decima, D; Sgueo, G; Siani, V; Tettamanti, M.
AMPK as a New Attractive Therapeutic Target for Disease Prevention: the Role of Dietary Compounds
2015-01-01 Gasparrini, Massimiliano; Giampieri, Francesca; ALVAREZ SUAREZ, JOSE MIGUEL; Mazzoni, Luca; FORBES HERNANDEZ, TAMARA YULIETT; Quiles, Jose L; Bullon, Pedro; Battino, Maurizio
AMPK Phosphorylation Modulates Pain by Activation of NLRP3 Inflammasome
2016-01-01 Bullón, Pedro; Alcocer Gómez, Elísabet; Carrión, Angel M.; Marín Aguilar, Fabiola; Garrido Maraver, Juan; Román Malo, Lourdes; Ruiz Cabello, Jesus; Culic, Ognjen; Ryffel, Bernhard; Apetoh, Lionel; Ghiringhelli, François; Battino, Maurizio; Sánchez Alcazar, José Antonio; Cordero, Mario D.
Titolo | Data di pubblicazione | Autore(i) | File |
---|---|---|---|
Age-related loss in bone mineral density of rats fed lifelong on a fish oil-based diet is avoided by coenzyme Q10 addition | 1-gen-2017 | Varela López, Alfonso; Ochoa, Julio J.; Llamas Elvira, José M.; López Frías, Magdalena; Planells, Elena; Ramirez Tortosa, Mcarmen; Ramirez Tortosa, Cesar L.; Giampieri, Francesca; Battino, Maurizio; Quiles, José L. | |
Ageing and the Mediterranean diet: a review of the role of dietary fats. | 1-gen-2004 | Battino, Maurizio; Ferreiro, Ms | |
Aging-Related Changes in Inflammatory and LKB1/AMPK Gene Expression in Fibromyalgia Patients | 1-gen-2014 | Elísabet Alcocer, Gómez; José Antonio Sánchez, Alcazar; Battino, Maurizio; Pedro, Bullón; Mario D., Cordero | |
Agronomic and nutritional quality, and fresh and processing attitude, of globe artichoke (Cynara cardunculus L. var. scolymus) cultivars and an Italian landrace | 1-gen-2016 | Cappelletti, Roberto; Balducci, Francesca; Diamanti, Jacopo; Mazzoni, Luca; Capocasa, Franco; Battino, Maurizio; Mezzetti, Bruno | |
Alcohol Consumption, Bone Mineral Density, and Risk of Osteoporotic Fractures: A Dose–Response Meta-Analysis | 1-gen-2022 | Godos, J.; Giampieri, F.; Chisari, E.; Micek, A.; Paladino, N.; Forbes-Hernandez, T. Y.; Quiles, J. L.; Battino, M.; La Vignera, S.; Musumeci, G.; Grosso, G. | |
Alcune considerazioni sulla produzione energetica mitocondriale | 1-gen-1992 | Battino, Maurizio | |
Alterations in the oxidation products, antioxidant markers, antioxidant capacity and lipid patterns in plasma of patients affected by Papillon-Lefevre syndrome. | 1-gen-2003 | Battino, Maurizio; Ferreiro, Ms; Quiles, Jl; Bompadre, Stefano; Leone, L; Bullon, P. | |
Altri aspetti dell'alimentazione vegetariana | 1-gen-2011 | Battino, Maurizio; Baroni, L; Berati, M; Decima, D; Sgueo, G; Siani, V; Tettamanti, M. | |
AMPK as a New Attractive Therapeutic Target for Disease Prevention: the Role of Dietary Compounds | 1-gen-2015 | Gasparrini, Massimiliano; Giampieri, Francesca; ALVAREZ SUAREZ, JOSE MIGUEL; Mazzoni, Luca; FORBES HERNANDEZ, TAMARA YULIETT; Quiles, Jose L; Bullon, Pedro; Battino, Maurizio | |
AMPK Phosphorylation Modulates Pain by Activation of NLRP3 Inflammasome | 1-gen-2016 | Bullón, Pedro; Alcocer Gómez, Elísabet; Carrión, Angel M.; Marín Aguilar, Fabiola; Garrido Maraver, Juan; Román Malo, Lourdes; Ruiz Cabello, Jesus; Culic, Ognjen; Ryffel, Bernhard; Apetoh, Lionel; Ghiringhelli, François; Battino, Maurizio; Sánchez Alcazar, José Antonio; Cordero, Mario D. |
Legenda icone
- file ad accesso aperto
- file disponibili sulla rete interna
- file disponibili agli utenti autorizzati
- file disponibili solo agli amministratori
- file sotto embargo
- nessun file disponibile
Opzioni
Scopri
Tipologia
- 1 Contributo su Rivista 457
- 1 Contributo su Rivista::1.1 Arti... 434
- 4 Contributo in Atti di Convegno ... 155
- 4 Contributo in Atti di Convegno ... 81
- 2 Contributo in Volume 46
- 2 Contributo in Volume::2.1 Contr... 45
- 4 Contributo in Atti di Convegno ... 42
- 4 Contributo in Atti di Convegno ... 32
- 1 Contributo su Rivista::1.5 Abst... 21
- 6 Brevetti 3
- 6 Brevetti::6.1 Brevetto 3
- 1 Contributo su Rivista::1.2 Rece... 2
- 3 Libro 2
- 3 Libro::3.1 Monografia o trattat... 2
- 2 Contributo in Volume::2.2 Prefa... 1
- 5 Altro 1
- 5 Altro::5.11 Software 1
Data di pubblicazione
- 2020 - 2024 141
- 2010 - 2019 246
- 2000 - 2009 159
- 1990 - 1999 92
- 1984 - 1989 26
Editore
- Fundacion Universitaria Iberoamer... 11
- primo editore Oxford: IRL Press ... 11
- Milano : Springer Verlag Italia 6
- CABI Publishing:CAB International... 4
- Kobe Gakuin University 4
- Plenum Press:Book Customer Servic... 4
- Editori indicatI: Aulo Gaggi edit... 3
- Elsevier Science Incorporated / N... 3
- Elsevier Science Ireland Limited:... 3
- ELSEVIER SCIENCE PUBL B V, 3
Rivista
- FOOD AND CHEMICAL TOXICOLOGY 24
- FOOD CHEMISTRY 23
- BIOFACTORS 21
- NUTRIENTS 15
- INTERNATIONAL JOURNAL OF MOLECULA... 14
- MOLECULES 14
- ACTA HORTICULTURAE 13
- JOURNAL OF AGRICULTURAL AND FOOD ... 12
- FOOD & FUNCTION 11
- TRENDS IN FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY 11
Serie
- ADVANCES IN FOOD AND NUTRITION RE... 1
- OXIDATIVE STRESS IN APPLIED BASIC... 1
Keyword
- Humans 49
- Animals 28
- Antioxidants 28
- Food Science 23
- Oxidative stress 21
- Polyphenols 21
- Apoptosis 18
- Fragaria 16
- Anthocyanins 15
- Fruit 15
Lingua
- eng 546
- ita 42
- spa 17
Accesso al fulltext
- no fulltext 646
- open 10
- partially open 6
- reserved 2