SCALZO, Jessica

SCALZO, Jessica  

Dipartimento di Scienze Ambientali e delle Produzioni Vegetali  

Mostra records
Risultati 1 - 7 di 7 (tempo di esecuzione: 0.009 secondi).
Titolo Data di pubblicazione Autore(i) File
Breeding and biotechnology for improving the nutritional quality of strawberry. 1-gen-2013 Scalzo, Jessica; Stanley, Jill; Alspach, Peter; Mezzetti, Bruno
Fruits for mediterranean diet 1-gen-2004 Politi, A; Scalzo, Jessica; Mezzetti, Bruno; Battino, Maurizio
Improved FIA-ABTS assay for measuring total antioxidant activity (TAA) of verdicchio wines (VW), extra virgin olive oil (EVOO) and fruits 1-gen-2004 Battino, Maurizio; Politi, A.; Bompadre, Stefano; Scalzo, Jessica; Mezzetti, Bruno
La capacità antiossidante di diverse tipologie di pesche e nettarine 1-gen-2004 Scalzo, Jessica; Mezzetti, Bruno; Battino, Maurizio
Quality and nutritional value in strawberry breeding and cultivar evaluation 1-gen-2004 Scalzo, Jessica; Capocasa, Franco; Palandrani, A.; Battino, Maurizio; Mezzetti, Bruno
Study on adaptability of blueberry cultivars in center south Europe 1-gen-2016 Balducci, Francesca; Capocasa, Franco; Mazzoni, Luca; Mezzetti, Bruno; Scalzo, Jessica
Yield and nutritional quality of highbush blueberry genotypes trialled in a Mediterranean hot summer climate 1-gen-2020 Mazzoni, L.; Balducci, F.; Di Vittori, L.; Scalzo, J.; Capocasa, F.; Zhong, C. -F.; Forbes-Hernandez, T. Y.; Giampieri, F.; Battino, M.; Mezzetti, B.