BARBANTI, DAVIDE
BARBANTI, DAVIDE
dipartimento di biotecnologie agrarie ed ambientali
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A preliminary study of the effects of different cooking condition on the electrophoretic profile of poultry meats
2004-01-01 Barbanti, D.; Pasquini, M.
Effetto dei trattamenti termici sulla composizione acidica del grasso di Sepia officinalis L.
2003-01-01 Pasquini, M.; Mattii, S.; Trombetta, M. F.; Barbanti, D.
Influence of cooking conditions on cooking loss and tenderness of raw and marinated chicken breast meat
2005-01-01 Barbanti, D.; Pasquini, M.
Titolo | Data di pubblicazione | Autore(i) | File |
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A preliminary study of the effects of different cooking condition on the electrophoretic profile of poultry meats | 1-gen-2004 | Barbanti, D.; Pasquini, M. | |
Effetto dei trattamenti termici sulla composizione acidica del grasso di Sepia officinalis L. | 1-gen-2003 | Pasquini, M.; Mattii, S.; Trombetta, M. F.; Barbanti, D. | |
Influence of cooking conditions on cooking loss and tenderness of raw and marinated chicken breast meat | 1-gen-2005 | Barbanti, D.; Pasquini, M. |