ZANOLI, Raffaele

ZANOLI, Raffaele  

Dip.Scienze Agrarie,Alimentari e Ambientali  

Mostra records
Risultati 1 - 20 di 154 (tempo di esecuzione: 0.048 secondi).
Titolo Data di pubblicazione Autore(i) File
A Bayesian fuzzy approach to model spatial differences: the case of European rural regions 1-gen-1995 Zanoli, Raffaele; Gambelli, Danilo
A preliminary laddering analysis on mobile services usage 1-gen-2009 Mcmanus, P; Standing, C; Zanoli, Raffaele
AB ve Türkiye ’ de Organik Tarım 1-gen-2009 Dabbert, S.; HAERING A., M; Zanoli, Raffaele
Action Research e politiche agricole per l’agricoltura biologica: un primo esperimento in Italia 1-gen-2006 Vairo, Daniela; Zanoli, Raffaele; Haering, Anna; Dabbert, Stephan
Actual and potential development of consumer demand on the organic food market in Europe 1-gen-2011 K., O’Doherty Jensen; S., Denver; Zanoli, Raffaele
Adoption of organic farming practices: a theoretical and empirical analysis 1-gen-2001 Zanoli, Raffaele; Naspetti, Simona
Alimentazione e nuove tecnologie agricole 1-gen-2005 Zanoli, Raffaele
Alleanze tra Agricoltori e Consumatori – Come comunicare con successo il valore degli alimenti biologici ai consumatori Manuale pratico 1-gen-2011 Zander, Katrin; Hamm, Ulrich; Freyer, Bernhard; Gössinger, Katharina; Hametter, Monika; Naspetti, Simona; Padel, Susanne; Stolz, Hanna; Stolze, Matthias; Zanoli, Raffaele
Analysis of non-compliances in the organic certification system in Turkey 1-gen-2012 Zanoli, Raffaele; Gambelli, Danilo; Bruschi, V.
Anche le confezioni delle uova possono comunicare i valori etici 1-gen-2010 Zanoli, Raffaele; Callieris, Roberta
Aortic dimensions in patients with bicuspid aortic valve without significant valve dysfunction 1-gen-2005 M., Cecconi; M., Manfrin; A., Moraca; Zanoli, Raffaele; P., Colonna; M., Bettuzzi; S., Moretti; D., Gabrielli; G., Perna
Are They Careful Enough? Testing Consumers' Perception of Alternative Processing Technologies on the Quality of Organic Food 1-gen-2021 Kilic, Busra; CUBERO DUDINSKAYA, Emilia; Proi, Migena; Naspetti, Simona; Zanoli, Raffaele
Aspetti teorici e metodologici della comparazione di aziende biologiche e convenzionali 1-gen-2001 Zanoli, Raffaele; Gambelli, Danilo
Assessing Consumer Willingness to Pay for Nutritional Information Using a Dietary App 1-gen-2022 Sadrmousavigargari, Seyyedehsara; Cubero Dudinskaya, Emilia; Mandolesi, Serena; Naspetti, Simona; Mojaverian, Seyed Mojtaba; Zanoli, Raffaele
Assessing experts' contribution in a qualitative DSS: An example from organic food sector scenarios 1-gen-2010 Gambelli, Danilo; Vairo, Daniela; Zanoli, Raffaele
Assessing Risk Factors in the Organic Control System: Evidence from Inspection Data in Italy 1-gen-2014 Zanoli, Raffaele; Gambelli, Danilo; Solfanelli, Francesco
Assessing the risk of non-compliance in UK organic agriculture 1-gen-2014 Zanoli, Raffaele; Gambelli, Danilo; Solfanelli, Francesco; S., Padel
Automatic Analysis of Eye-Tracking Data for Augmented Reality Applications: A Prospective Outlook 1-gen-2016 Naspetti, Simona; Pierdicca, Roberto; Mandolesi, Serena; Paolanti, Marina; Frontoni, Emanuele; Zanoli, Raffaele
Beyond “mainstream” and “alternative” in organic food supply chains: Empirical examples of added value distribution from eight European countries 1-gen-2019 Orsini, S.; Padel, S.; Gambelli, D.; Lernoud, J.; Sanders, J.; Solfanelli, F.; Stolze, M.; Willer, H.; Zanoli, R.
Can the inspection procedures in organic certification be improved? Evidence from a case study in Italy 1-gen-2013 Gambelli, Danilo; Solfanelli, Francesco; Zanoli, Raffaele