Sfoglia per Autore
Effects of natural compounds on postharvest gray mold infections on fresh strawberries fruit
2018-01-01 Rajestary, R.; Landi, L.; Feliziani, E.; Magini, M.; Servili, A.; Amirkulova, A. Zh.; Ramos Guerrero, A.; Xu, D.; Romanazzi, G.
Use of chitosan and other natural compounds to control grapevine downy mildew.
2018-01-01 Mancini, V.; Servili, A.; Feliziani, E.; Giammarino, F.; Del Re, F.; Del Gobbo, G.; Mascetti, M.; Pellegrini, L.; Bastianelli, M.; del Re, A.; Marini, A.; Cerusici, R.; Gregori, M.; Piancatelli, S.; Marcolini, D.; Coppa, D.; Nardi, S.; Romanazzi, G.
Effects of copper and biostimulants used for grapevine downy mildew control on grape amino acid content.
2018-01-01 Mancini, V.; Garde-Cerdán, T.; Carrasco-Quiroz, M.; Servili, A.; Gutiérrez-Gamboa, G.; Pérez-Álvarez, E. P.; Romanazzi, G.
Use of chitosan and other natural compounds for control of grapevine downy mildew.
2018-01-01 Romanazzi, G.; Mancini, V.; Feliziani, E.; Servili, A.; Foglia, R.; Coppa, D.; Nardi, S
Hypobaric Packaging Prolongs the Shelf Life of Refrigerated Black Truffles (Tuber melanosporum)
2020-01-01 Savini, S.; Longo, E.; Servili, A.; Murolo, S.; Mozzon, M.; Romanazzi, G.; Boselli, E.
Titolo | Data di pubblicazione | Autore(i) | File |
---|---|---|---|
Effects of natural compounds on postharvest gray mold infections on fresh strawberries fruit | 1-gen-2018 | Rajestary, R.; Landi, L.; Feliziani, E.; Magini, M.; Servili, A.; Amirkulova, A. Zh.; Ramos Guerrero, A.; Xu, D.; Romanazzi, G. | |
Use of chitosan and other natural compounds to control grapevine downy mildew. | 1-gen-2018 | Mancini, V.; Servili, A.; Feliziani, E.; Giammarino, F.; Del Re, F.; Del Gobbo, G.; Mascetti, M.; Pellegrini, L.; Bastianelli, M.; del Re, A.; Marini, A.; Cerusici, R.; Gregori, M.; Piancatelli, S.; Marcolini, D.; Coppa, D.; Nardi, S.; Romanazzi, G. | |
Effects of copper and biostimulants used for grapevine downy mildew control on grape amino acid content. | 1-gen-2018 | Mancini, V.; Garde-Cerdán, T.; Carrasco-Quiroz, M.; Servili, A.; Gutiérrez-Gamboa, G.; Pérez-Álvarez, E. P.; Romanazzi, G. | |
Use of chitosan and other natural compounds for control of grapevine downy mildew. | 1-gen-2018 | Romanazzi, G.; Mancini, V.; Feliziani, E.; Servili, A.; Foglia, R.; Coppa, D.; Nardi, S | |
Hypobaric Packaging Prolongs the Shelf Life of Refrigerated Black Truffles (Tuber melanosporum) | 1-gen-2020 | Savini, S.; Longo, E.; Servili, A.; Murolo, S.; Mozzon, M.; Romanazzi, G.; Boselli, E. |
Legenda icone
- file ad accesso aperto
- file disponibili sulla rete interna
- file disponibili agli utenti autorizzati
- file disponibili solo agli amministratori
- file sotto embargo
- nessun file disponibile