MIGLIORE, GIUSEPPINA
MIGLIORE, GIUSEPPINA
Functional food characteristics in organic food products—the perspectives of Italian consumers on organic eggs enriched with omega-3 polyunsaturated fatty acids
2022-01-01 Migliore, G.; Rizzo, G.; Bonanno, A.; Dudinskaya, E. C.; Toth, J.; Schifani, G.
Italian pediatric nutrition survey
2017-01-01 Lezo, A.; Diamanti, A.; Capriati, T.; Gandullia, P.; Fiore, P.; Lacitignola, L.; Gatti, S.; Spagnuolo, M. I.; Cecchi, N.; Verlato, G.; Borodani, S.; Forchielli, L.; Panceri, R.; Brunori, E.; Pastore, M.; Amarri, S.; Abate, R.; Accorsi, P.; Aidala, E.; Amarri, S.; Ancora, G.; Angelotti, L.; Annibali, R.; Antonini Monica, A.; Banzato, C.; Barbaglia, M.; Bardasi, G.; Barrani, M.; Basso, T.; Brach del Prever, A.; Belli, F.; Bellomo Anna, R.; Besenzon, L.; Biagioni, M.; Bonaudo, R.; Bruni, G.; Cagnoli, G.; Campanozzi, A.; Casaccia, G.; Castello, M.; Chiaro, A.; Cimadore, N.; Cioni, M.; Cortinovis, F.; De Cosmi, V.; De Giacomo, C.; Del Vecchio, S.; Diamanti, A.; Di Leo, G.; Di Scala, C.; Famiani, A.; Felici, E.; Ferraris, S.; Fomasi, M.; Fontanella, G.; Frimaire, A.; Fusco, P.; Galvagno, G.; Gandullia, P.; Gasparrini, E.; Guana, R.; Guerra, A.; Lanari, M.; Lacitignola, L.; Lizzoli, F.; Maggiore, G.; Magista Anna, M.; Malaventura, C.; Marmetucci, L.; Mazzocchi, A.; Mazzoni, E.; Melli, P.; Memmini, G.; Meneghini, A.; Miglietti, N.; Migliore, G.; Mistura, L.; Monaci, A.; Morganti, A.; Nesi, F.; Opinto, V.; Pace, M.; Palamone, G.; Panceri, R.; Parisi, G.; Pastore, M.; Penagini, F.; Perrone, M.; Petitti, P.; Pettinari, C.; Peverelli, P.; Pinon, M.; Russo, C.; Sala, A.; Salata, M.; Salmaso, M.; Sangerardi, M.; Santangelo, B.; Savino, F.; Scata, D.; Siani, P.; Spagnuolo, M. I.; Sparano, P.; Stamati Filomena, A.; Tulli, M.; Uga, E.; Urbano, F.; Zoppo, M.; Zuin, G.
Understanding the consumption of plant-based meat alternatives and the role of health-related aspects. A study of the Italian market
2023-01-01 Rizzo, G; Testa, R; Dudinskaya, Ec; Mandolesi, S; Solfanelli, F; Zanoli, R; Schifani, G; Migliore, G
Titolo | Data di pubblicazione | Autore(i) | File |
---|---|---|---|
Functional food characteristics in organic food products—the perspectives of Italian consumers on organic eggs enriched with omega-3 polyunsaturated fatty acids | 1-gen-2022 | Migliore, G.; Rizzo, G.; Bonanno, A.; Dudinskaya, E. C.; Toth, J.; Schifani, G. | |
Italian pediatric nutrition survey | 1-gen-2017 | Lezo, A.; Diamanti, A.; Capriati, T.; Gandullia, P.; Fiore, P.; Lacitignola, L.; Gatti, S.; Spagnuolo, M. I.; Cecchi, N.; Verlato, G.; Borodani, S.; Forchielli, L.; Panceri, R.; Brunori, E.; Pastore, M.; Amarri, S.; Abate, R.; Accorsi, P.; Aidala, E.; Amarri, S.; Ancora, G.; Angelotti, L.; Annibali, R.; Antonini Monica, A.; Banzato, C.; Barbaglia, M.; Bardasi, G.; Barrani, M.; Basso, T.; Brach del Prever, A.; Belli, F.; Bellomo Anna, R.; Besenzon, L.; Biagioni, M.; Bonaudo, R.; Bruni, G.; Cagnoli, G.; Campanozzi, A.; Casaccia, G.; Castello, M.; Chiaro, A.; Cimadore, N.; Cioni, M.; Cortinovis, F.; De Cosmi, V.; De Giacomo, C.; Del Vecchio, S.; Diamanti, A.; Di Leo, G.; Di Scala, C.; Famiani, A.; Felici, E.; Ferraris, S.; Fomasi, M.; Fontanella, G.; Frimaire, A.; Fusco, P.; Galvagno, G.; Gandullia, P.; Gasparrini, E.; Guana, R.; Guerra, A.; Lanari, M.; Lacitignola, L.; Lizzoli, F.; Maggiore, G.; Magista Anna, M.; Malaventura, C.; Marmetucci, L.; Mazzocchi, A.; Mazzoni, E.; Melli, P.; Memmini, G.; Meneghini, A.; Miglietti, N.; Migliore, G.; Mistura, L.; Monaci, A.; Morganti, A.; Nesi, F.; Opinto, V.; Pace, M.; Palamone, G.; Panceri, R.; Parisi, G.; Pastore, M.; Penagini, F.; Perrone, M.; Petitti, P.; Pettinari, C.; Peverelli, P.; Pinon, M.; Russo, C.; Sala, A.; Salata, M.; Salmaso, M.; Sangerardi, M.; Santangelo, B.; Savino, F.; Scata, D.; Siani, P.; Spagnuolo, M. I.; Sparano, P.; Stamati Filomena, A.; Tulli, M.; Uga, E.; Urbano, F.; Zoppo, M.; Zuin, G. | |
Understanding the consumption of plant-based meat alternatives and the role of health-related aspects. A study of the Italian market | 1-gen-2023 | Rizzo, G; Testa, R; Dudinskaya, Ec; Mandolesi, S; Solfanelli, F; Zanoli, R; Schifani, G; Migliore, G |