Sfoglia per Autore  

Opzioni
Mostrati risultati da 21 a 26 di 26
Titolo Data di pubblicazione Autore(i) File
Comparative Zymocidial Effect of Three Different Killer Toxins against Brettanomyces bruxellensis Spoilage Yeasts 1-gen-2023 Agarbati, Alice; Ciani, Maurizio; Esin, Semih; Agnolucci, Monica; Marcheggiani, Fabio; Tiano, Luca; Comitini, Francesca
Unravelling the potential of non-conventional yeasts and recycled brewers spent grains (BSG) for non-alcoholic and low alcohol beer (NABLAB) 1-gen-2023 Canonico, Laura; Agarbati, Alice; Comitini, Francesca; Ciani, Maurizio
Biocontrol Using Torulaspora delbrueckii in Sequential Fermentation: New Insights into Low-Sulfite Verdicchio Wines 1-gen-2023 Canonico, Laura; Agarbati, Alice; Galli, Edoardo; Comitini, Francesca; Ciani, Maurizio
Metschnikowia pulcherrima as biocontrol agent and wine aroma enhancer in combination with a native Saccharomyces cerevisiae 1-gen-2023 Canonico, L.; Agarbati, A.; Galli, E.; Comitini, F.; Ciani, M.
Metschnikowia pulcherrima in Cold Clarification: Biocontrol Activity and Aroma Enhancement in Verdicchio Wine 1-gen-2023 Agarbati, A; Canonico, L; Ciani, M; Comitini, F
Recycled Brewer’s Spent Grain (BSG) and Grape Juice: A New Tool for Non-Alcoholic (NAB) or Low-Alcoholic (LAB) Craft Beer Using Non-Conventional Yeasts 1-gen-2024 Canonico, Laura; Agarbati, Alice; Comitini, Francesca; Ciani, Maurizio
Mostrati risultati da 21 a 26 di 26
Legenda icone

  •  file ad accesso aperto
  •  file disponibili sulla rete interna
  •  file disponibili agli utenti autorizzati
  •  file disponibili solo agli amministratori
  •  file sotto embargo
  •  nessun file disponibile