RicercaInizia una nuova ricerca
NOTA: è possibile cercare una corrispondenza esatta usando i doppi apici, ad es: "evoluzione della specie". Qualora si cerchi un identificativo, è consigliabile cercarlo in due modi differenti: tra apici con caratteri speciali es: "978-94-6366-274" oppure senza caratteri speciali solo come sequenza numerica: es 978946366274.
A PCR ARDRA method based on differences in the 16S rRNA gene sequence for identification of Lactic Acid Bacteria
2003-01-01 Aquilanti, Lucia; Ferretti, R; Santarelli, S; Clementi, Francesca
An ARDRA method based on differences in the 16S rRNA gene sequence for the identification of lactic acid bacteria (LAB)
2003-01-01 Aquilanti, Lucia; R., Ferretti; S., Santarelli; Clementi, Francesca
Antifungal activity of sourdough lactic acid bacteria for the biopreservation of baked goods.
2008-01-01 E., Zannini; Garofalo, Cristiana; Aquilanti, Lucia; V., Ciavotta; S., Sparvoli; G., Silvestri; Clementi, Francesca
Autochthonous lactic acid bacteria in the production of mozzarella cheese.
2006-01-01 Ciarrocchi, ; V., Natale; Aquilanti, Lucia; Clementi, Francesca
Biodiversity of yeast from vineyards and wineries: an invaluable treasure to be disclosed and preserved.
2002-01-01 Marinangeli, P; Angelozzi, D; Ciani, Maurizio; Clementi, Francesca; F., Clementi
Breadmaking potential of wheat flour enriched with meaworms (Tenebrio molitor L.) started with sourdough and baker’s yeast
2018-01-01 Osimani, A.; Roncolini, A.; Cardinali, F.; Garofalo, C.; Milanovic, V.; Clementi, F.; Pasquini, M.; Raffelli, N.; Zamporlini, F.; Mozzon, M.; Foligni, R.; Aquilanti, L.
Caciotta vaccina a caglio vegetale: requisiti igienico-sanitari e caratterizzazione molecolare della flora lattica autoctona.
2007-01-01 Petruzzelli, A; Micci, E; Paolini, F; Valli, B; Aquilanti, Lucia; Clementi, Francesca; Tonucci, F.
Characterization and exploitation of sourdough lactic acid bacteria from bakery products manufacturing in the Marche region (Central Italy).
2012-01-01 Garofalo, Cristiana; Zannini, E.; Osimani, Andrea; Aquilanti, Lucia; Clementi, Francesca
Characterization of microbial diversity occurring in Mozzarella Cheese from raw and pasteurized milk
2005-01-01 Ciarrocchi, F.; Natale, V.; Antonini, G.; Aquilanti, Lucia; Clementi, Francesca
Could the transfer of technologies between traditional and modern fermented foods be beneficial for human diet?
2001-01-01 Clementi, Francesca; Mannazzu, I; Ferretti, R; Fatichenti, F.
Legenda icone
- file ad accesso aperto
- file disponibili sulla rete interna
- file disponibili agli utenti autorizzati
- file disponibili solo agli amministratori
- file sotto embargo
- nessun file disponibile
Opzioni
Scopri
Tipologia
- 4 Contributo in Atti di Convegno ... 53
- 4 Contributo in Atti di Convegno ... 53
Data di pubblicazione
- 2010 - 2018 12
- 2000 - 2009 41
Editore
- Annemari Kuokka-Ihalainen- VTT 1
Lingua
- ita 22
- eng 16
Accesso al fulltext
- no fulltext 53