Sfoglia per Autore  

Opzioni
Mostrati risultati da 1 a 14 di 14
Titolo Data di pubblicazione Autore(i) File
“Wild” yeast flora detection during the pre-fermentative stages of winemaking . 1-gen-2009 Gobbi, Mirko; Comitini, Francesca; Ciani, Maurizio
Outlining a future for non-Saccharomyces yeasts: Selection of putative spoilage wine strains to be used in association with Saccharomyces cerevisiae for grape juice fermentation 1-gen-2011 Domizio, P.; Romani, C.; Lencioni, L.; Comitini, Francesca; Gobbi, Mirko; Mannazzu, I.; Ciani, Maurizio
Potential spoilage non-Saccharomyces yeasts in mixed cultures with Saccharomyces cerevisiae 1-gen-2011 Domizio, P; Romani, C; Comitini, Francesca; Gobbi, Mirko; Lencioni, L; Mannazzu, I; Ciani, Maurizio
Selected non-Saccharomyces wine yeasts in controlled multistarter fermentations with Saccharomyces cerevisiae 1-gen-2011 Comitini, Francesca; Gobbi, Mirko; Domizio, P; Romani, C; Lencioni, L; Mannazzu, I; Ciani, Maurizio
Inoculo di starter misti Saccharomyces cerevisiae/non-Saccharomyces per il miglioramento della qualità dei vini 1-gen-2012 Paola, Domizio; Cristina, Romani; Comitini, Francesca; Gobbi, Mirko; Livio, Lencioni; Ilaria, Mannazzu; Ciani, Maurizio
Miglioramento della qualità dei vini mediante l’impiego di inoculi misti 1-gen-2012 Domizio, P.; Lencioni, L.; Romani, C.; Ciani, Maurizio; Comitini, Francesca; Gobbi, Mirko; Mannazzu, I.
Biotecnologia dei lieviti di interesse enologico per il miglioramento della qualità dei vini 17-feb-2012 Gobbi, Mirko
Effects of nutrient supplementation on fermentation kinetics, H2S evolution, and aroma profile in Verdicchio DOC wine production 1-gen-2013 Gobbi, Mirko; Comitini, Francesca; D’Ignazi, G.; Ciani, Maurizio
Lachancea thermotolerans and Saccharomyces cerevisiae in simultaneous and sequential co-fermentation: a strategy to enhance acidity and improve the overall quality of wine 1-gen-2013 Gobbi, Mirko; Comitini, Francesca; Domizio, P.; Romani, C.; Lencioni, L.; Mannazzu, I.; Ciani, Maurizio
Fermentative aptitude of non-Saccharomyces wine yeast for reduction in the ethanol content in wine 1-gen-2014 Gobbi, Mirko; Luciana, Vero; Lisa, Solieri; Comitini, Francesca; Oro, Lucia; Paolo, Giudici; Ciani, Maurizio
MiR-21-5p and miR-126a-3p levels in plasma and circulating angiogenic cells: relationship with type 2 diabetes complications 1-gen-2015 Olivieri, Fabiola; Spazzafumo, Liana; Bonafè, Massimiliano; Recchioni, Rina; Prattichizzo, Francesco; Marcheselli, Fiorella; Micolucci, Luigina; Mensa', Emanuela; Giuliani, Angelica; Santini, Gabriele; Gobbi, Mirko; Lazzarini, Raffaella; Boemi, Massimo; Testa, Roberto; Antonicelli, Roberto; Procopio, Antonio Domenico; Bonfigli, Anna Rita
Controlled mixed fermentation at winery scale using Zygotorulaspora florentina and Saccharomyces cerevisiae 1-gen-2016 Lencioni, Livio; Romani, Cristina; Gobbi, Mirko; Comitini, Francesca; Ciani, Maurizio; Domizio, Paola
Schizosaccharomyces japonicus: A Polysaccharide-Overproducing Yeast to Be Used in Winemaking 1-gen-2018 Romani, Cristina; Lencioni, Livio; Gobbi, Mirko; Mannazzu, Ilaria; Ciani, Maurizio; Domizio, Paola
Circulating Inflamma-miRs as Potential Biomarkers of Cognitive Impairment in Patients Affected by Alzheimer's Disease 1-gen-2021 Giuliani, Angelica; Gaetani, Simona; Sorgentoni, Giulia; Agarbati, Silvia; Laggetta, Maristella; Matacchione, Giulia; Gobbi, Mirko; Rossi, Tommaso; Galeazzi, Roberta; Piccinini, Gina; Pelliccioni, Giuseppe; Bonfigli, Anna Rita; Procopio, Antonio Domenico; Albertini, Maria Cristina; Sabbatinelli, Jacopo; Olivieri, Fabiola; Fazioli, Francesca
Mostrati risultati da 1 a 14 di 14
Legenda icone

  •  file ad accesso aperto
  •  file disponibili sulla rete interna
  •  file disponibili agli utenti autorizzati
  •  file disponibili solo agli amministratori
  •  file sotto embargo
  •  nessun file disponibile