Sfoglia per Autore  

Opzioni
Mostrati risultati da 1 a 20 di 241
Titolo Data di pubblicazione Autore(i) File
Studio sulla biodiversità di Azotobacteraceae isolati in suoli del centro Italia mediante ARDRA 1-gen-2000 Aquilanti, Lucia; L., Ghergo; L., Cavalca; G., Sordi; Clementi, Francesca
Identification with multiplex PCR assay of Enterococcus species isolated from dairy products in Umbria 1-gen-2002 B. T., CENCI GOGA; Aquilanti, Lucia; Osimani, Andrea; D., Miraglia; F., Aloisio
Development of molecular tools for the identification of free nitrogen-fixing bacteria: a contribution to the disclosure of soil microbial bio-diversity 1-gen-2002 Aquilanti, Lucia; I., Mannazzu; Clementi, Francesca
Impiego di tecniche molecolari per l’identificazione e biotipizzazione di popolazioni microbiche da produzioni casearie artigianali 1-gen-2002 L., Dellaquila; Aquilanti, Lucia; E., Zannini; A. L., Zocchetti; Clementi, Francesca
Identification with multiplex PCR assay of enterococcus species isolated from dairy products in Umbria, Italy 1-gen-2003 Cenci Goga, B. T.; Aquilanti, Lucia; Osimani, Andrea; Miraglia, D.; Aloisio, F.
An ARDRA method based on differences in the 16S rRNA gene sequence for the identification of lactic acid bacteria (LAB) 1-gen-2003 Aquilanti, Lucia; R., Ferretti; S., Santarelli; Clementi, Francesca
Occurrence of antibiotic resistance in the production chains of italian dairy and meat commodities. 1-gen-2003 Torriani, S.; Rizzotti, L.; Clementi, Francesca; Aquilanti, Lucia; Biavasco, Francesca; Vignaroli, Carla; Cocconcelli, P. S.; Gazzola, S.; CENCI GOGA, B.; Dellaglio, F.
A PCR ARDRA method based on differences in the 16S rRNA gene sequence for identification of Lactic Acid Bacteria 1-gen-2003 Aquilanti, Lucia; Ferretti, R; Santarelli, S; Clementi, Francesca
Diffusione di geni di antibiotico resistenza nelle filiere produttive di alimenti di origine animale. 1-gen-2003 Vignaroli, Carla; Bordoni, D.; Zandri, G.; Garofalo, Cristiana; Aquilanti, Lucia; Osimani, Andrea; Foglia, G.; Biavasco, Francesca; Clementi, Francesca
Development of molecular tools for the identification of free nitrogen-fixing bacteria (FNFB): a contribution to the disclosure of soil microbial bio-diversity 1-gen-2004 Aquilanti, L.; Clementi, Francesca
Studio della diffusione di microrganismi antibiotico-resistenti nelle filiere di carni suine ed avicole. 1-gen-2004 Aquilanti, Lucia; Garofalo, Cristiana; D., Bordoni; M., Cantani; N., Coacci; L., Ferretti; K., Pucci; Clementi, Francesca
Development of molecular tools for the identification of free-living nitrogen-fixing bacteria: a contribution to the disclosure of soil microbial biodiversity 1-gen-2004 Aquilanti, Lucia; Clementi, Francesca; Clementi, F.
Amplified ribosomal DNA restriction analysis for the characterization of Azotobacteraceae: a contribution to the study of these free-living nitrogen-fixing bacteria 1-gen-2004 Aquilanti, Lucia; Clementi, Francesca; Papa, Roberto; Cavalca, L.; Clementi, F.
Comparison of different strategies for the isolation and preliminary identification of Azotobacter from soil samples 1-gen-2004 Aquilanti, Lucia; Favilli, F.; Clementi, Francesca
Studio preliminare sulla caratterizzazione del Ciauscolo 1-gen-2005 Silvestri, G.; Petruzzelli, A.; Santarelli, S.; Aquilanti, L.; Osimani, Andrea; Clementi, Francesca; Tonucci,
Strategie attuali per la ricerca ed identificazione di microrganismi di interesse alimentare 1-gen-2005 Aquilanti, Lucia; Garofalo, Cristiana; Clementi, Francesca
Characterization of microbial diversity occurring in Mozzarella Cheese from raw and pasteurized milk 1-gen-2005 Ciarrocchi, F.; Natale, V.; Antonini, G.; Aquilanti, Lucia; Clementi, Francesca
Erratum: Resident lactic acid bacteria in raw milk Canestrato Pugliese cheese 1-gen-2006 Aquilanti, Lucia; Dell'Aquila, L.; Zannini, E.; Zocchetti, A.; Clementi, Francesca
Indagine sulla popolazione microbica del salame Ciauscolo mediante PCR-DGGE e Real-time PCR 1-gen-2006 Aquilanti, Lucia; S., Santarelli; G., Silvestri; Osimani, Andrea; A., Beccaceci; Clementi, Francesca
Caratterizzazione fenotipica e genotipica di batteri lattici isolati da formaggio Pecorino marchigiano 1-gen-2006 Aquilanti, Lucia; Silvestri, G; Santarelli, S; Zannini, E; Osimani, Andrea; Musciano, G; Bruglieri, D; Clementi, Francesca
Mostrati risultati da 1 a 20 di 241
Legenda icone

  •  file ad accesso aperto
  •  file disponibili sulla rete interna
  •  file disponibili agli utenti autorizzati
  •  file disponibili solo agli amministratori
  •  file sotto embargo
  •  nessun file disponibile