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Correlazione tra colture di Saccharomyces cerevisiae isolate dai vini e quelle presenti nei locali di vinificazione 1-gen-1988 Rosini, G.; Ciani, Maurizio; Vaughan, A. . E.
Oxygen consumption as a measure yeast starter culture vitality for the wine industry. 1-gen-1989 Rosini, G.; Ciani, Maurizio; Palpacelli, V.
Selection of strains saccharomyces cerevisiae of "Sagrantino D.O.C. for their wine - making properties: preliminary results 1-gen-1990 Ciani, Maurizio; Rosini, G.
Attitudine alla produzione di vini spumanti di tre colture di Saccharomyces cerevisiae isolate dal “Sagrantino”D.O.C 1-gen-1990 Ciani, Maurizio; Palpacelli, V.; Rosini, G.
Œnological aptitude of some Saccharomyces cerevisiae cultures: fermentative and metabolic characters verified during grape juice fermentations 1-gen-1991 Ciani, Maurizio; Palpacelli, V.; Rosini, G.
Rhizobium: costituzione di un serbatoio di germoplasma microbico 1-gen-1991 Ciani, Maurizio; Falcinelli, M.; Rosini, G.
La termoresistenza del carattere killer nei lieviti: studio di un ceppo di Saccharomyces cerevisiae 1-gen-1991 Palpacelli, V.; Ciani, Maurizio; Rosini, G.
Sparkling wine production by cell-recycle fermentation process (CRBF) 1-gen-1991 Ciani, Maurizio; Rosini, G.
Activity of different killer yeasts on strains of yeast species undesirable in the food industry 1-gen-1991 Palpacelli, V.; Ciani, Maurizio; Rosini, G.
Influenza dell’arieggiamento sull’andamento dell’acetificazione provocata da una coltura di Acetobacter pasteurianus 1-gen-1993 Ciani, Maurizio; Rosini, G.
Vinificazioni industriali in "purezza microbiologica": partecipazione della coltura starter al processo fermentativo 1-gen-1993 Ciani, Maurizio; Rosini, G.
Influence of sugar type and level on malate metabolism of immobilized Schizosaccharomyces pombe cells 1-gen-1993 Rosini, G.; Ciani, Maurizio
Analisi della validità dell’equazione di Genevois nella selezione di colture per vinificazione 1-gen-1995 Ciani, Maurizio; Rosini, G.
Continuous decidification of wine by immobilised Schizosaccharomyces pombe cells: evaluation of malic acid degradation rate and analytical profiles 1-gen-1995 Ciani, Maurizio
Presence of rhizobia in soils in Somalia 1-gen-1995 Ciani, Maurizio; Diriye, F. U.
The growth kinetics and fermentation behaviour of some non-saccharomyces associated with wine-making 1-gen-1995 Ciani, Maurizio; Picciotti, G.
Enhanced glycerol content in wines made with immobilized Candida Stellata cells 1-gen-1996 Ciani, Maurizio; Ferraro, L.
Direct enumeration and isolation od wine yeasts from grape surfaces 1-gen-1996 Martini, A; Ciani, Maurizio; Scorzetti, G. .
Role enological properties and potential use of non-Saccharomyces wine yeasts 1-gen-1997 Ciani, Maurizio
Selezione di starter di vinificazione autoctoni della D.O.C. Prosecco di Conegliano-Valdobbiadene 1-gen-1997 Ciani, Maurizio; Maccarelli, F.; Martini, A.
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