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Correlazione tra colture di Saccharomyces cerevisiae isolate dai vini e quelle presenti nei locali di vinificazione
1988-01-01 Rosini, G.; Ciani, Maurizio; Vaughan, A. . E.
Oxygen consumption as a measure yeast starter culture vitality for the wine industry.
1989-01-01 Rosini, G.; Ciani, Maurizio; Palpacelli, V.
Selection of strains saccharomyces cerevisiae of "Sagrantino D.O.C. for their wine - making properties: preliminary results
1990-01-01 Ciani, Maurizio; Rosini, G.
Attitudine alla produzione di vini spumanti di tre colture di Saccharomyces cerevisiae isolate dal “Sagrantino”D.O.C
1990-01-01 Ciani, Maurizio; Palpacelli, V.; Rosini, G.
Œnological aptitude of some Saccharomyces cerevisiae cultures: fermentative and metabolic characters verified during grape juice fermentations
1991-01-01 Ciani, Maurizio; Palpacelli, V.; Rosini, G.
Rhizobium: costituzione di un serbatoio di germoplasma microbico
1991-01-01 Ciani, Maurizio; Falcinelli, M.; Rosini, G.
La termoresistenza del carattere killer nei lieviti: studio di un ceppo di Saccharomyces cerevisiae
1991-01-01 Palpacelli, V.; Ciani, Maurizio; Rosini, G.
Sparkling wine production by cell-recycle fermentation process (CRBF)
1991-01-01 Ciani, Maurizio; Rosini, G.
Activity of different killer yeasts on strains of yeast species undesirable in the food industry
1991-01-01 Palpacelli, V.; Ciani, Maurizio; Rosini, G.
Influenza dell’arieggiamento sull’andamento dell’acetificazione provocata da una coltura di Acetobacter pasteurianus
1993-01-01 Ciani, Maurizio; Rosini, G.
Vinificazioni industriali in "purezza microbiologica": partecipazione della coltura starter al processo fermentativo
1993-01-01 Ciani, Maurizio; Rosini, G.
Influence of sugar type and level on malate metabolism of immobilized Schizosaccharomyces pombe cells
1993-01-01 Rosini, G.; Ciani, Maurizio
Analisi della validità dell’equazione di Genevois nella selezione di colture per vinificazione
1995-01-01 Ciani, Maurizio; Rosini, G.
Continuous decidification of wine by immobilised Schizosaccharomyces pombe cells: evaluation of malic acid degradation rate and analytical profiles
1995-01-01 Ciani, Maurizio
Presence of rhizobia in soils in Somalia
1995-01-01 Ciani, Maurizio; Diriye, F. U.
The growth kinetics and fermentation behaviour of some non-saccharomyces associated with wine-making
1995-01-01 Ciani, Maurizio; Picciotti, G.
Enhanced glycerol content in wines made with immobilized Candida Stellata cells
1996-01-01 Ciani, Maurizio; Ferraro, L.
Direct enumeration and isolation od wine yeasts from grape surfaces
1996-01-01 Martini, A; Ciani, Maurizio; Scorzetti, G. .
Role enological properties and potential use of non-Saccharomyces wine yeasts
1997-01-01 Ciani, Maurizio
Selezione di starter di vinificazione autoctoni della D.O.C. Prosecco di Conegliano-Valdobbiadene
1997-01-01 Ciani, Maurizio; Maccarelli, F.; Martini, A.
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