Sfoglia per Autore  

Opzioni
Mostrati risultati da 1 a 20 di 58
Titolo Data di pubblicazione Autore(i) File
Effetti della supplementazione con olio di girasole alto-oleico e antiossidanti sui lipidi di carne suina 1-gen-2007 Boselli, Emanuele; Pacetti, Deborah; DI LECCE, G.; Lucci, P.; Frega, Natale Giuseppe
Effetti della supplementazione con olio di girasole alto-oleico e antiossidanti sui lipidi di carne suina 1-gen-2007 Boselli, Emanuele; Pacetti, Deborah; DI LECCE, G.; Lucci, P.; Frega, Natale Giuseppe
Effects of the dietary supplementation with high-oleic sunflower oil and α-tocopherylacetate on the lipid composition of pork meat 1-gen-2007 Boselli, Emanuele; Pacetti, Deborah; F., Curzi; DI LECCE, Giuseppe; Lucci, Paolo; Frega, Natale Giuseppe
Lo zafferano: l’ingrediente nobile degli alimenti (parte 1) 1-gen-2007 Frega, Natale Giuseppe; Pacetti, Deborah; Boselli, Emanuele; Lucci, P.
Simultaneous analysis of glycolipid and phospholipids molecular species in avocado (Persea americana Mill) fruit 1-gen-2007 Pacetti, Deborah; Boselli, Emanuele; Lucci, Paolo; Frega, Natale Giuseppe
La gas-cromatografia bidimensionale nell’analisi dei lipidi alimentari 1-gen-2008 Lucci, Paolo; Pacetti, Deborah; Boselli, Emanuele; Frega, Natale Giuseppe
Identificazione degli acidi grassi furanici nei prodotti ittici 1-gen-2008 Alberti, Francesca; Lucci, Paolo; Boselli, Emanuele; Frega, Natale Giuseppe
La gas-cromatografia bidimensionale nell'analisi dei prodotti alimentari 1-gen-2008 Lucci, Paolo; Pacetti, Deborah; Boselli, Emanuele; Frega, Natale Giuseppe
Effects of the supplementation on the lipids of pork meat [Effetti della supplementazione sui lipidi di carne suina] 1-gen-2008 Boselli, Emanuele; Pacetti, Deborah; Lucci, P.; DI LECCE, G.; Curzi, F.; Frega, Natale Giuseppe
Supplementation with high-oleic sunflower oil and Æ-tocopheryl acetate: Effects on pork meat lipids 1-gen-2008 Boselli, Emanuele; Pacetti, Deborah; Lucci, Paolo; DI LECCE, G.; Frega, Natale Giuseppe
Identification of furan fatty acids in seafood [Identificazione degli acidi grassi furanici nei prodotti ittici] 1-gen-2009 Alberti, Francesca; Lucci, Paolo; Boselli, Emanuele; Frega, Natale Giuseppe
Comprehensive multidimensional gas chromatography in the analysis of food lipids [La gas-cromatografia bidimensionale nell’analisi dei lipidi alimentari] 1-gen-2009 Lucci, Paolo; Pacetti, Deborah; Boselli, Emanuele; Frega, Natale Giuseppe
Effect of antioxidant-enriched foods on plasma. Part 2: phospholipid molecular species composition 1-gen-2009 Pacetti, Deborah; Lucci, Paolo; Boselli, Emanuele; Frega, Natale Giuseppe
Effects of vitamin E-enriched foods on the lipids of human plasma and pork meat 30-gen-2009 Lucci, Paolo
Biochemical and mass spectrometry recognition of phospholipid–peptide complexes in wheat sprouts extract 1-gen-2011 Perni, S.; Calzuola, I.; Gianfranceschi, G.; Giavarini, F.; Lucci, Paolo; Pacetti, Deborah; Frega, Natale Giuseppe; Marsili, V. .
Current trends in sample treatment techniques for environmental and food analysis 1-gen-2012 Lucci, Paolo; Pacetti, Deborah; Núñez, O.; Frega, Natale Giuseppe
Characterization of phospholipid molecular species in the edible parts of bony fish and shellfish 1-gen-2012 Boselli, Emanuele; Pacetti, Deborah; Lucci, Paolo; Frega, Natale Giuseppe
Crude palm oil from interspecific hybrid Elaeis oleifera×Elaeis guineensis: Fatty acid regiodistribution and molecular species of glycerides 1-gen-2013 Mozzon, Massimo; Pacetti, Deborah; Lucci, Paolo; Balzano, Michele; Frega, Natale Giuseppe
Characterization of phospholipid molecular species and peptide molecules in wheat sprouts hydroalcoholic extract 1-gen-2013 Lucci, Paolo; Pacetti, Deborah; Isabella, Calzuola; Valeria, Marsili; Stefano, Perni; Flavio, Giavarini; Frega, Natale Giuseppe; Gian Luigi Gianfranceschi,
Bioactive Fish Fatty Acids: Health Effects and Their Use as Functional Food Ingredients 1-gen-2013 Pacetti, Deborah; Mozzon, Massimo; Lucci, Paolo; Frega, Natale Giuseppe
Mostrati risultati da 1 a 20 di 58
Legenda icone

  •  file ad accesso aperto
  •  file disponibili sulla rete interna
  •  file disponibili agli utenti autorizzati
  •  file disponibili solo agli amministratori
  •  file sotto embargo
  •  nessun file disponibile