Sfoglia per Autore  

Opzioni
Mostrati risultati da 1 a 12 di 12
Titolo Data di pubblicazione Autore(i) File
Physico-chemical characteristics of thermally processed purée from different strawberry genotypes 1-gen-2015 Diamanti, Jacopo; Balducci, Francesca; DI VITTORI, Lucia; Capocasa, Franco; Clara, Berdini; Annalisa, Bacchi; Giampieri, Francesca; Battino, Maurizio; Mezzetti, Bruno
Effect of strawberry fruit phytochemical composition on color stability of thermal processed puree after long-term storage under ambient and refrigeration conditions 1-gen-2016 Diamanti, Jacopo; Balducci, Francesca; DI VITTORI, Lucia; Capocasa, Franco; Mezzetti, Bruno; Clara, Berdini; Annalisa, Bacchi; Mazzoni, Luca; Giampieri, Francesca
Breeding Strawberry for Higher Phytochemicals Content and Claim It: Is It Possible? 1-gen-2016 Mezzetti, Bruno; Balducci, Francesca; Capocasa, Franco; Zhong, C. F.; Cappelletti, Roberto; DI VITTORI, Lucia; Mazzoni, Luca; Giampieri, Francesca; Battino, Maurizio
Erratum: Corrigendum to “Physico-chemical characteristics of thermally processed purée from different strawberry genotypes” [J. Food Compos. Anal. (2015) 43C:106–118] (Journal of Food Composition and Analysis (****) ** (***–***)) 1-gen-2016 Diamanti, Jacopo; Balducci, Francesca; Di Vittori, Lucia; Capocasa, Franco; Berdini, Clara; Bacchi, Annalisa; Giampieri, Francesca; Battino, Maurizio; Mezzetti, Bruno
Romina and Cristina: Two New Strawberry Cultivars with High Sensorial and Nutritional Values 1-gen-2016 Capocasa, Franco; Balducci, Francesca; DI VITTORI, Lucia; Mazzoni, Luca; Stewart, D.; Williams, S.; Hargreaves, R.; Bernardini, D.; Danesi, L.; Zhong, C. F.; Mezzetti, Bruno
Berries 1-gen-2017 Mazzoni, L.; Scalzo, J.; Di Vittori, L.; Mezzetti, B.; Battino, M.
Evaluation of Vitamin C content in fruit and leaves of different strawberry genotypes 1-gen-2017 Zhong, C. F.; Mazzoni, Luca; Balducci, Francesca; DI VITTORI, Lucia; Capocasa, Franco; Giampieri, Francesca; Mezzetti, Bruno
Comparison study about processing methods (postharvest treatments) and their effects on the nutritional quality of different Brassica vegetables 1-gen-2018 Biondi, F.; Balducci, F.; Mazzoni, L.; Di Vittori, L.; Capocasa, F.; Mei, E.; Vagnoni, M.; Visciglio, M.; Mezzetti, B.
Pre-harvest factors influencing the quality of berries 1-gen-2018 Di Vittori, L.; Mazzoni, L.; Battino, M.; Mezzetti, B.
Improving the sensorial and nutritional quality of strawberry fruits 22-mar-2018 DI VITTORI, Lucia
Sensorial and nutritional quality of inter and intra—Specific strawberry genotypes selected in resilient conditions 1-gen-2020 Mazzoni, L.; Di Vittori, L.; Balducci, F.; Forbes-Hernandez, T. Y.; Giampieri, F.; Battino, M.; Mezzetti, B.; Capocasa, F.
Yield and nutritional quality of highbush blueberry genotypes trialled in a Mediterranean hot summer climate 1-gen-2020 Mazzoni, L.; Balducci, F.; Di Vittori, L.; Scalzo, J.; Capocasa, F.; Zhong, C. -F.; Forbes-Hernandez, T. Y.; Giampieri, F.; Battino, M.; Mezzetti, B.
Mostrati risultati da 1 a 12 di 12
Legenda icone

  •  file ad accesso aperto
  •  file disponibili sulla rete interna
  •  file disponibili agli utenti autorizzati
  •  file disponibili solo agli amministratori
  •  file sotto embargo
  •  nessun file disponibile