Sfoglia per Autore  ORHOTOHWO, OGHENETEGA LOIS

Opzioni
Mostrati risultati da 1 a 5 di 5
Titolo Data di pubblicazione Autore(i) File
Development and Validation of a New GC-FID Method for the Determination of Short and Medium Chain Free Fatty Acids in Wine 1-gen-2022 Lenti, L.; Nartea, A.; Orhotohwo, O. L.; Pacetti, D.; Fiorini, D.
Legume byproducts as ingredients for food applications: Preparation, nutrition, bioactivity, and techno-functional properties 1-gen-2023 Nartea, Ancuta; Kuchalskaja, Anastasija; Fanesi, Benedetta; Orhotohwo, OGHENETEGA LOIS; Susek, Karolina; Rocchetti, Lorenzo; DI VITTORI, Valerio; Bitocchi, Elena; Pacetti, Deborah; Papa, Roberto
Bioactives and Technological Quality of Functional Biscuits Containing Flour and Liquid Extracts from Broccoli By-Products 1-gen-2023 Fanesi, B.; Ismaiel, L.; Nartea, A.; Orhotohwo, O. L.; Kuhalskaya, A.; Pacetti, D.; Lucci, P.; Falcone, P. M.
Sea fennel (Crithmum maritimum L.) leaves and flowers: Bioactive compounds, antioxidant activity and hypoglycaemic potential 1-gen-2023 Nartea, A.; Orhotohwo, O. L.; Fanesi, B.; Lucci, P.; Loizzo, M. R.; Tundis, R.; Aquilanti, L.; Casavecchia, S.; Quattrini, G.; Pacetti, D.
Food industrial waste as starting material for producing innovative food packaging and functional foods 28-mar-2025 Orhotohwo, OGHENETEGA LOIS
Mostrati risultati da 1 a 5 di 5
Legenda icone

  •  file ad accesso aperto
  •  file disponibili sulla rete interna
  •  file disponibili agli utenti autorizzati
  •  file disponibili solo agli amministratori
  •  file sotto embargo
  •  nessun file disponibile